La doi pasi de Cluj

La doi pasi de Cluj

La doi pasi de Cluj este o sectiune destinata celor care vor sa viziteze judetul Cluj, precum și întreaga zonă a Transilvaniei. Aici puteti gasi atractii turistice, trasee recomandate, destinatii interesante si alte lucruri frumoase din judetul Cluj si imprejurimi!

Scărița Belioara

Scărița Belioara

Iubitorii de natură, însetații de aer curat și cei care știu că muntele vindecă orice, pot oricând evada din…

Mărișel

Mărișel

,,Va asteptam deasupra lumii” – este indemnul gravat pe cartea de vizita a uneia dintre cele mai pitoresti si mai …

Mărgău

Mărgău

Dominată de imediata apropiere a Munților Vlădeasa, comuna Mărgău este una dintre zonele cu…

Judetul Cluj - Clujul Vazut Altfel

Judetul Cluj - Clujul Vazut Altfel

,,Clujul văzut altfel: 422 sate, 75 comune, 5 municipii, 1 oraș” este un proiect initiat de Cluj.com si Asociatia Clujul Vazut Altfel, al carui scop este explorarea si promovarea tuturor localitatilor din judetul Cluj, de la marile orașe, până la cele mai mici sate și cătune…

Obiective turistice in Cluj

Obiective turistice in Cluj

Un oras cu o istorie bogata si un patrimoniu turistic impresionant, Clujul ne asteapta sa ii descoperim comorile. De la piete vechi si noi, strazi, muzee, parcuri si cladiri ce ascund mistere din secole de mult uitate – Cluj.com va prezinta obiective turistice care starnesc curiozitatea turistilor, dar si a clujenilor care vor sa afle mai multe despre orasul in care locuiesc.

Muzee in Cluj

Muzee in Cluj

Muzeele Clujului adapostesc numeroase exponate din timpuri stravechi, dar si recente, care abia asteapta sa fie descoperite. Puteti gasi aici informatii si curiozitati despre toate muzeele din oras…

Colecția de istorie a farmaciei

Colecția de istorie a farmaciei

Muzeul de Farmacie are la bază…

Cartiere Cluj

Cartiere Cluj

Sunteti curiosi de unde provine numele cartierelor, sau care este istoria lor? Aflati aici..

Iulius Parc

Iulius Parc

Iulius Parc este o oază de relaxare în oraş, pentru ca toţi vizitatorii să se bucure de cele mai plăcute moduri de recreere şi deconectare în natură: 10.000 mp de gazon pentru trafic intens, pietonal suspendat deasupra lacului, pistă pentru ciclism şi pentru alergare, alei de promenadă şi spaţii de relaxare echipate cu bănci.