SEO 365 - Agenție de Marketing Online

Articole Marketing Online și Optimizare SEO Cluj

Dacă ar fi să rezumăm în câteva cuvinte-cheie, despre SEO 365 am spune că este un complex de curaj, energie și oameni care, împreună, creează contextul potrivit pentru un proces de descoperire în fascinanta lume online.

Începutul fiecărui an e bun prilej pentru a-ți stabili prioritățile. Îți prezentăm acele tendințe în Marketing Digital care nu par să dispară prea curând – ca business, e important să ții cont de ele.

AIDA este o resursă nesecată de inspirație la care specialiștii se întorc iar și iar atunci când își construiesc o strategie de vânzări. Cunoscută și sub numele de „ierarhia efectelor”, AIDA se poate implementa cu...

Dezvoltarea detaliată a unui profil Buyer Persona ar trebui să stea la baza oricărei strategii comerciale orientate spre consumator. În realitate, prea puține afaceri alocă timp și resurse pentru un proces ce pare, la o primă vedere...

Suntem 1000 de prieteni! Vă mulțumim din suflet și pentru susținere! ? Cum vedem viitorul pentru SEO 365 și pentru comunitatea aceasta? ? Vă creionăm câteva idei azi, din confortul casei, fiecare cu feliuța improvizată de „tort”. ?

Știai că 53% din oameni părăsesc site-urile care nu se încarcă în 3 secunde? Și că orice secundă în plus se traduce în pierderi financiare de aprox. 7%? Despre importanța vitezei ? și instrumentele de măsurare, aici!

Acum câțiva ani, linkurile de pe rețelele de socializare nu erau luate în calcul în ierarhizarea pe motoarele de căutare. A avut loc, însă, o schimbare radicală în acest sens. :) Detalii și practici eficiente în articolul de pe SEO 365!

? Când 90% dintre website-urile din România nu sunt optimizate, iar bugetele marilor companii sunt direcționate frecvent către mecanismele de promovare plătită, o dilemă prinde contur: „Merită să investești în SEO în 2020?” ?

Mulți dintre noi ne vedem nevoiți să stăm acasă în această perioadă. Însă acest lucru nu ar trebui să ne oprească din a ne dezvolta afacerea! ?? Cluj.com are 5 recomandări pentru antreprenorii care stau acasă în această perioadă.