SEO 365 - Agenție de Marketing Online

Articole Marketing Online și Optimizare SEO Cluj

Dacă ar fi să rezumăm în câteva cuvinte-cheie, despre SEO 365 am spune că este un complex de curaj, energie și oameni care, împreună, creează contextul potrivit pentru un proces de descoperire în fascinanta lume online.

Creștem nu doar în statistici, ci și ca echipă » angajăm specialist PPC Google Ads! Dacă ești pasionat(ă) de Marketing Online și te-ai specializat în Google Ads (PPC), vrem să aflăm mai multe despre tine!

Ai deja un website sau te gândești să îți creezi unul nou pentru afacerea ta? 🌐 Nu uita să ții cont de ultimele tendințe în Web Design 2020! 🎨 Iată 10 recomandări și aspecte care ne-au atras atenția în acest an! 💙

Suntem 1000 de prieteni! Vă mulțumim din suflet și pentru susținere! 😊 Cum vedem viitorul pentru SEO 365 și pentru comunitatea aceasta? 🚀 Vă creionăm câteva idei azi, din confortul casei, fiecare cu feliuța improvizată de „tort”. 🧁

🔎 În cursul zilei de 4 mai 2020, compania a anunțat lansarea unui nou update: „May 2020 Core Update”. 📊 Vorbim deja despre cea de-a doua actualizare importantă de algoritm anunțată de către celebrul motor de căutare în acest an!

Știai că 53% din oameni părăsesc site-urile care nu se încarcă în 3 secunde? Și că orice secundă în plus se traduce în pierderi financiare de aprox. 7%? Despre importanța vitezei 🚀 și instrumentele de măsurare, aici!

Acum câțiva ani, linkurile de pe rețelele de socializare nu erau luate în calcul în ierarhizarea pe motoarele de căutare. A avut loc, însă, o schimbare radicală în acest sens. :) Detalii și practici eficiente în articolul de pe SEO 365!

📊 Când 90% dintre website-urile din România nu sunt optimizate, iar bugetele marilor companii sunt direcționate frecvent către mecanismele de promovare plătită, o dilemă prinde contur: „Merită să investești în SEO în 2020?” 🙂

Mulți dintre noi ne vedem nevoiți să stăm acasă în această perioadă. Însă acest lucru nu ar trebui să ne oprească din a ne dezvolta afacerea! 🚀😊 Cluj.com are 5 recomandări pentru antreprenorii care stau acasă în această perioadă.