5/5 din 4 reviews
seo cluj

SEO Cluj – promovare și marketing digital

SEO 365 Cluj este soluția pentru succesul afacerii dumneavoastră! Agenția clujeană de marketing online are ca obiectiv principal creșterea vizibilității în mediul virtual și dezvoltarea continuă a clienților cu care colaborează.

Cu o vastă experiență în domeniul IT, agenția este prezentă pe piața din România încă din anul 1999. Începând din 2008, actuala echipă SEO 365 s-a specializat în direcția serviciilor de Marketing Online, cu focus pe procesul de optimizare SEO. Sunt apreciați în rândul companiilor și antreprenorilor din Cluj pentru atenția la detalii, rezultatele transparente și ușor de cuantificat, dar și pentru comunicarea deschisă și sprijinul oferit în luarea deciziilor de marketing.

Servicii complete de Marketing Online

„Alături de noi, afacerea ta devine vizibilă”

» Acesta este motto-ul după care se ghidează SEO 365, iar dovadă stă chiar proiectul Cluj.com, aici de față. Încă din 2013, când site-ul prin care ne-am propus să prezentăm Clujul Văzut Altfel se lansa oficial, am avut îndrumarea necesară pentru a aduce orașul și județul Cluj pe primele poziții pe Google! Din culise » Care este secretul succesului Cluj.com? Un proiect pentru 800.000 de oameni.

seo cluj 365

Mai mult decât a implementa procesul de optimizare SEO, agenția înțelege nevoile tuturor clienților, analizează cerințele și găsește soluțiile optime pentru problemele sau provocările întâmpinate. Totodată, echipa vă asigură suport tehnic și digital pentru o colaborare de succes de lungă durată. Se pune accent pe dezvoltare și inovare, drept pentru care specialiștii SEO 365 învață continuu, zi de zi, susținând creativitatea și ideile inspirate.

Care sunt serviciile oferite?

Optimizare SEO 

Știați că în procesul deciziei de cumpărare, aprox. 89% dintre oameni se folosesc de motoarele de căutare pentru a găsi mai multe informații? În acest context, „a fi” sau „a nu fi” prezenți în mediul online, ca antreprenori, nu ar mai trebui să fie o chestiune de dezbatere. Însă nu este suficient să dețineți un website. Peste 64% din traficul general de o căutare pe Google va merge înspre site-urile care ocupă, în mod organic, primele 3 poziții. Aici intervin serviciile de optimizare SEO.

Înainte de toate, veți beneficia de audit SEO complet – atât o analiză completă a website-ului afacerii dvs., cât și a backlink-urilor. Apoi, în urma unei cercetări amănunțite a cuvintelor-cheie, echipa SEO 365 va gândi și dezvolta strategia SEO personalizată pentru afacerea dvs. În cel mai scurt timp, veți vedea și rezultatele. O mai bună poziționare pe Google se traduce în mai mult trafic pe website și, implicit, o creștere a vânzărilor.

optimizare seo cluj

Social Media Marketing 

Adesea, în strategia de optimizare SEO, pot fi incluse și activitățile de Social Media Marketing. SEO 365 se asigură nu doar că prezența afacerii dvs. pe rețelele de socializare va fi una de interes pentru comunitatea din Cluj, ci și că strategia din Social Media se aliniază cu eforturile SEO. Impactul Social Media în SEO este în creștere, așadar devine tot mai important ce, cum și când publicăm în rețelele de socializare. SEO 365 se ocupă de administrarea paginilor de business, de crearea de conținut și de menținerea unor interacțiuni plăcute cu potențialii dvs. clienți. Rețelele de socializare de interes: Facebook, Instagram și LinkedIn.

Copywriting & Content Writing

Indiferent de metodele de marketing online pentru care veți opta, la baza tuturor veți avea nevoie fie de copywriting, fie de content writing. Sau de ambele. Conform studiilor, îmbunătățirea tehnicilor de copywriting de pe un website, poate să însemne o rată de conversie de 2, 3 sau chiar 4 ori mai bună! Utilizatorii își doresc să simtă că interacționează autentic în mediul online. În acest sens, afacerea dvs. trebuie să își facă remarcată vocea și să aibă cuvintele potrivite la degetul mic. Specialiștii SEO 365 ajută numeroase companii medii și mari din Cluj să își transmită povestea într-un mod creativ și relevant pentru publicul lor țintă.

Google Ads

Dacă obiectul dvs. este să deveniți rapid vizibil pe motoarele de căutare, puteți opta pentru serviciile Google Ads oferite de SEO 365. Ca metodă de marketing online, reclamele plătite pe Google au o serie de avantaje. Astfel, rezultatele sunt vizibile imediat: se poate observa o creștere a traficul pe website încă din primele ore! În plus, sunt ușor de cuantificat, iar bugetul necesar este unul rezonabil. Eficiența lor însă este direct proporțională cu măsura în care setările sunt făcute în mod inteligent, cuvintele-cheie sunt alese și utilizate strategic, iar tehnicile de copywriting sunt bine aplicate. Cu ajutorul SEO 365, veți ajunge rapid la potențialii dvs. clienți!

E-mail Marketing

Tehnicile de E-mail Marketing sunt destul de subestimate la noi în țară. Puțini antreprenori știu că dacă acestea sunt integrate unei strategii de marketing complexe și bine definite, marketingul prin e-mail poate fi metoda de promovare cu cea mai bună rentabilitate (cel mai crescut ROI). Alături de strategiile de optimizare SEO Cluj, puteți beneficia și de servicii de E-mail Marketing. SEO 365 se ocupă de întregul proces:

  • Creșterea audienței și segmentarea acesteia
  • Dezvoltarea strategiei de newslettere – stabilirea tipului de conținut, a frecvenței, crearea unui șablon etc.
  • Optimizare pentru dispozitive mobile
  • Raport periodic

În plus: știați că 91% dintre oameni își verifică căsuța poștală electronică în fiecare zi? Iar 73% dintre consumatori preferă, când vine vorba de branduri și afaceri, să țină legătura prin e-mail, nu prin alte căi de comunicare.

Web Design

Bineînțeles, nu putem discuta despre optimizare SEO, fără un website funcțional. Nu putem discuta, în general, de prezența unei afaceri în mediul online, în absența unui „sediu virtual”. Agenția de marketing online SEO 365 vă pune la dispoziție inclusiv servicii de Web Design. Astfel, dacă nu dețineți un website pentru afacerea dvs., echipa de specialiști SEO 365 se poate ocupa de crearea acestuia. Dacă deja aveți un website, puteți să îl modernizați, să îi dați un nou suflu, prin serviciile de Redesign. Totodată, afacerile de tip magazin își pot dezvolta un magazin online eficient, funcțional și bine optimizat pentru motoarele de căutare. SEO 365 pune accent atât pe aspectul modern și elegant, care să vă reprezinte, cât și pe eficiența unui website.

„Toate proiectele de Web Design pe care le dezvoltăm sunt mobile responsive, pregătite pentru optimizare SEO și în conformitate cu strategia de marketing online a afacerii respective.”

Alte servicii în curs de dezvoltare:

  • Logo Design
  • Administrare website

Vreți să aflați mai multe despre SEO pe cont propriu?

Pe lângă serviciile de optimizare SEO oferite în cadrul proiectelor din portofoliu, SEO 365 contribuie la buna informare a antreprenorilor despre tendințele în domeniu. Astfel, vă puteți alătura oricând comunității SEO 365 pentru a descoperi lucruri noi despre strategiile de Marketing Online care dau roade sau despre modul în care vă puteți folosi de SEO pentru a vă crește afacerea. Pe blogul agenției se publică periodic informații, materiale utile și resurse gratuite. Informații interesante puteți descoperi și urmărind agenția pe rețelele de socializare!

O echipă de profesioniști pentru afacerea dvs.

Așadar, SEO 365 oferă servicii SEO și de marketing online complexe pentru clienții din Cluj și nu numai. SEO 365 este o echipă tânără de profesioniști ce oferă servicii de calitate și excelează la capitolul creativitate. Rezultatele pozitive se văd rapid și se mențin pe termen lung. Prin serviciile de optimizare și marketing digital, echipa își propune să aibă grijă de viitorul online al afacerii dvs.

Dacă aveți nevoie de serviciile unei agenții de optimizare SEO Cluj sau ale unei firme de marketing digital, nu mai stați pe gânduri! SEO 365 vă oferă exact ceea ce aveți nevoie pentru succesul online al business-ului dumneavoastră. Veți beneficia de servicii de calitate, profesionalism, promptitudine, siguranță și rezultate garantate.

Asistență și consultanță SEO Cluj

La SEO 365 Cluj se oferă asistență, suport tehnic și consultanță live. Una dintre cele mai frecvente griji când vine vorba de un website, ține de administrarea lui. Pe bună dreptate, antreprenorii și managerii unei companii nu sunt dispuși să acorde timp unor astfel de activități. Tocmai de aceea, echipa SEO 365 este apreciată în rândul partenerilor săi pentru disponibilitatea sa. Deși nu toți putem fi experți SEO, este important să înțelegi noțiunile cu care se lucrează, iar în momentul în care întâmpinați dificultăți, să primiți rapid soluțiile.

Agenția oferă suport și consultanță atât pentru serviciile de optimizare SEO, cât și pentru restul pachetelor ce țin de marketing digital, social media marketing, content writing sau web design. Aveți vreo întrebare sau problemă legată de modul de funcționare a serviciilor oferite? Puteți apela la SEO 365 cu încredere!

Echipa de SEO Cluj monitorizează fiecare rețea și platformă pe care lucrează, oferă suport și asistență pentru orice problemă și trimite lunar rapoarte detaliate în ceea ce privește performanța proiectelor. Specialiștii SEO Cluj sunt non-stop conectați la serviciile de optimizare SEO, marketing și promovare online pe care le oferă. Astfel, satisfacția dumneavoastră în ceea ce privește colaborarea va fi pe măsură.

Servicii personalizate

De la selectarea cuvintelor-cheie potrivite pentru a vă ierarhiza afacerea în top, până la eficientizarea gradului de conversie, prin crearea unor apeluri la acțiune care ajung la potențialii clienți, compania de marketing digital SEO 365 Cluj vă pune la dispoziție o echipă de specialiști optimizare SEO Cluj care să lucreze strategic pentru compania dumneavoastră.

Această abordare asigură obținerea celor mai bune rezultate și vă garantează că puteți capta cel mai mare număr de vizitatori posibili. Furnizând servicii optimizare SEO Cluj de cea mai înaltă calitate, echipa SEO 365 încearcă să vă ofere toată atenția necesară pentru personalizarea acestor servicii, în funcție de nevoile business-ului dumneavoastră.

Date de contact SEO 365 Cluj:

Website | LinkedIn
Facebook | Instagram
E-Mail:  [email protected]
Telefon: +40 752 110 109
Sediu central: str. Mihai Eminescu, nr. 7, Cluj-Napoca

SEO Cluj 1

Informatii de contact

Numele locatiei: SEO Cluj – promovare și marketing digital
Contact: E-mail Website Facebook
Telefon: +40 752 110 109
Orar: Non-stop
Locație: Încărcați harta

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (4 voturi)
Rating5
5
Iulia Marc
5
Alexandra Toma Verified
5
Madalina
5
Izabela Rădoi
Scrie o recenzie

Ultimele Articole