Petreceri Copii Cluj

Stefan Levente Magic Show ofera spectacole de iluzionism pentru toate varstele cu mult umor, surprize, magie si multe altele...

Laser Tag World Cluj vă urează bun venit în lumea jocurilor hi-tech! Actual și nou în oraș, acest joc este inspirat din tehnologia de ultimă...

Laser Tag Cluj este unul dintre cele mai inedite moduri de petrecere a timpului liber, venind în întâmpinarea copiilor de toate vârstele!

Shopping copii

Comercializează branduri exclusiviste de puericultură, haine și accesorii de calitate, fiind singurul magazin din România, care promovează hăinuțe special create la recomandarea specialiștilor neonatologi.

Va invitam sa intram in lumea basmului, sa ne intoarcem in timp iar pentru cateva momente sa devenim iar copii. Alaturi de Golden Party, petrecerile devin povesti de neuitat!

Grădinița Alice in Wonderland Cluj se află într-un loc de poveste, pe unul dintre dealurile Clujului: Feleacu. Alice îi așteaptă pe cei mici într-un castel în mijlocul naturii, înconjurat..

Petreceri Copii Cluj, Petreceri ca-n povești

Într-o lume în continuă schimbare, cine mai are timp să creadă în povești? Nevoile copiilor s-au diversificat iar atenția le este captată tot mai greu. Cum le aduci zâmbetul pe buze și mai ales, cum îi motivezi să își folosească imaginația, să creadă în Moș Craciun sau personaje de poveste? Magia există și binele încă triumfă iar asta trebuie să fie una dintre lecțiile pe care cei mici o au de învățat.

Clujul se preocupă și de cei mici, organizând evenimente educative, creative sau distractive. Zile de naștere, nunți, botezuri, aniversări, petreceri surpriză, sărbători, sau petreceri tematice – motivele de sărbătoare sunt nenumărate iar energia copiilor nesfârșită. Poți lua contact direct cu supereroi, prințese, personaje Disney sau personaje inedite, cu care vei descoperi jocurile copilăriei și capacitatea de a te bucura din lucruri mărunte.

Golden Party (10)

Oamenii care lucrează în domeniul organizării evenimentelor pentru copii, au o responsabilitate mare, și anume, grija de a nu lăsa pe nimeni să plece de la petrecere supărat. Zâmbetele, chicotelile și fericirea celor mici, sunt recompense pe măsura muncii ce trebuie înfăptuită pentru ca totul să decurgă perfect și să nu se verse nici măcar o lacrimă de tristețe.

În Cluj, petrecerile pentru copii durează cât în basme și sunt oglindirea poveștilor despre care cei mici au auzit atâtea. Decorațiunile colorate pregătesc contextul desprins din basme și colorează imaginația picilor. Baloane cu heliu, pereți decorați cu forme, culori și texturi inedite, dulciuri, personaje din basme, pictură pe față, baloane modelabile, muzică antrenantă, dans și multe jocuri interactive – sunt ingredientele unei petreceri reușite.

Și tehnologia poate fi folosită pentru a anima petrecerile pentru copii. Castele uriașe care se înalță în câteva minute, nori pufoși de vată de zahăr, oglinda magică care face imortalizează cele mai fericite momente printr-un colaj de poze, sau experimente trăsnite care apelează la imaginația copiilor.

Magic Puppet

Așadar, indiferent de investiție, locație sau tematica pe care o alegeți pentru petrecerea celor mici, trebuie să primeze voia bună și distracția. Să se consemneze în cărțile de istorie că petrecerea ca-n basme a durat 3 zile și 3 nopți iar invitații au rămas fericiți până la adânci bătrâneți.

Foto: Golden Party, Magic Puppet