Barza Boom

Barza BOOM – concept store de haine și accesorii pentru nou-născuți

Barza Boom este un concept store dedicat bebelușilor și proaspăților părinți în care se regăsesc branduri exclusiviste de puericultură, haine și accesorii pentru nou-născuți de calitate Premium și Luxury! Bebelușii, în primele luni de viață se adaptează mediului nostru și sunt mai expuși la factorii exteriori. Pielea lor este mai sensibilă, iar hăinuțele și textilele din segmentul mass market, adesea nu fac față nevoilor specifice de îngrijire. Barza Boom este singurul magazin din zona de Vest, dar și din România, care promovează hăinuțe special create la recomandarea specialiștilor neonatologi. Dotat cu parcare, prezintă un spațiu aerisit și generos, facilitând procesul de cumpărare pentru mame.

  • Haine din stofă organică

Prin piele se absorb multe substanțe nocive, iar pielea unui nou-născut este mult mai sensibilă. Bebelușii au nevoie de o atenție sporită. Modul în care va fi îngrijit va influența dezvoltarea psiho-emoțională și somatică ulterioară. Aceste aspecte avându-le în vedere, Barza Boom a devenit importator exclusiv al gamei Primul Sens Organic. Aceștia produc articole vestimentare și accesorii pentru primele luni de viață a copiilor.

Produse în Republica Moldova, în confecționarea hăinuțelor se utilizează cele mai bune textile, creând produse  ergonomice și comode. Hainele au cusături la exterior, permițând pielii să respire. Totodată, hainele păstrează optimă starea termică a corpului, indiferent de temperaturile din mediul exterior. Aceste haine absorb umezeala și se usucă instant. Stofa permite pătrunderea fluxul de aer. În felul acesta se evită dezvoltarea, acumularea și progresarea bacteriilor în țesătură. De asemenea, previn apariția unor reacții alergice și efecte negative care pot afecta pielea sensibilă a unui nou-născut. Toată stofa din gama Primul Sens Organic este confecționată din bumbac organic provenit din culturi eco, de o nuanță alb-lăptoasă, netratată chimic, fără coloranți.

Barza Boom

Copiii născuți prematur au o linie dedicată de hăinuțe, adaptate necesităților lor specifice. Accesoriile dedicate lor se adresează în totalitate nevoilor lor speciale (ex. perna „Mâna mamei”, ochelarii cu protecție UV pentru incubator, piese vestimentare croite și adaptate pentru tuburi medicinale, dar și hăinuțe de mărimi foarte mici ca să le fie pe măsură, inclusiv copilașilor de 1-2 kg).

  • Produse de design din fibre naturale

Seria de colecții a unor branduri spaniole de renume aduse pentru prima dată în Cluj-Napoca reprezintă o categorie de haine aparte. Aceștia sunt cei mai apreciați în Europa și Marea Britanie pentru calitatea, design-ul și detaliile cu care sunt lucrate. Autenticitatea este dată de fibrele naturale ale hainelor, care asigură confortul necesar. În gama de fashion pentru copii veți găsi lucruri speciale, frumoase și elegante, pentru ocazii speciale, sau, pur și simplu pentru a aduce emoțiile de beatitudine.

Siguranța nou-născuților în prim plan

Pe partea de scaune auto și cărucioare, la Barza Boom veți găsi cele mai bune branduri la nivel mondial din punct de vedere al siguranței. Alegerea unui scaun auto sau cărucior nu este deloc simplă. De aceea, la Braza Boom veți avea posibilitatea să testați produsele chiar în show-room, unde vă veți familiariza cu gamele de vârf din acest domeniu și veți beneficia de consultanța necesară achiziționării unui astfel de produs.

Contact

Adresă: str. Buna Ziua 12, Spațiul Comercial Nr. 1
Telefon: 0748942463 | Mail: [email protected]
Website | Facebook 

Orar: Luni-Vineri: 10:00-19:00 / Sâmbăta: 10:00-14:00

Informatii de contact

Numele locatiei: Barza Boom – haine și accesorii pentru nou-născuți
Contact: E-mail Website Facebook
Adresa: str. Buna Ziua 12, Spatiul Comercial Nr. 1
Telefon: 0748942463
Orar: Luni-Vineri: 10:00-19:00 / Sâmbăta: 10:00-14:00
Locație: Încărcați harta

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie