Optiuni de cazare in Cluj

Optiuni de cazare in Cluj

In rubrica de Cazare gasiti toate posibilitati de cazare de care va puteti bucura in orasul Cluj-Napoca, precum si in împrejurimile acestuia. Hoteluri, pensiuni, hosteluri, apartamente in regim hotelier sau cabane, numeroase unitati de cazare va stau la dispozitie, cu preturi si facilitati variate, pentru toate buzunarele si preferintele.

Hoteluri in Cluj

Hoteluri in Cluj

Esti in cautarea unui hotel in Cluj? Pe site-ul nostru vei gasi mai multe tipuri de hotel in cluj, de la hoteluri luxoase, pana la hoteluri low budget.

Pensiuni in Cluj

Pensiuni in Cluj

Cazarea intr-o pensiune in Cluj, iti ofera un cadru intim si calduros, unde toate serviciile iti sunt oferite cu prietenie. O pensiune in Cluj..

Cazare in Centru

Cazare in Centru

In centru esti cel mai bine conectat la pulsul si dinamica orasului. De aici, ai acces la cele mai importante obiective turistice. In aceasta rubrica, gasesti optiuni de cazare in Centru.

Cazare ieftina in Cluj

Cazare ieftina in Cluj

Cauti o cazare la preturi accesibile? Pe site-ul nostru poti gasi variante de cazare cu preturi accesibile pentru toate buzunarele. Daca ai gasit ce cauti, rezerva…

Sali de Conferinta Cluj

Sali de Conferinta Cluj

Sali de Conferinta in Cluj. Cand vine vorba de organizarea unui eveniment, alegerea spatiului este cu siguranta un lucru important. Fie ca este vorba despre o conferinta de afaceri, un eveniment artistic sau unul caritabil, pentru o reusita garantata, spatiul trebuie ales cu multa grija. V-ati planificat un eveniment si cautati o locatie in Cluj? Noi va recomandam sali de conferinta din Cluj – o solutie ideala pentru reusita…

Apartamente in Cluj

Apartamente in Cluj

Cauti un apartament in Cluj? Apartamentele inchiriate in regim hotelier sunt o alternativa avantajoasa la camerele de hotel. Daca te-ai hotarat ca vrei sa inchiriezi un apartament in Cluj, pe site-ul nostru gasesti cele mai bune oferte de apartamente, iar sejurul tau va fi unul confortabil, ca acasa.

Cazare in afara Clujului

Cazare in afara Clujului

Cauti cazare in afara Clujului? Pe site-ul nostru vei gasi mai multe optiuni in acest sens: de la cabane aflate in mijlocul naturii, pana la hoteluri si pensiuni confortabile, toate in functie de buzunarul si preferintele tale.

Motel in Cluj

Motel in Cluj

Daca iti doresti sa incerci o cazare intr-un motel din Cluj, noi iti facem cateva recomandari…

Hosteluri in Cluj

Hosteluri in Cluj

Sejurul intr-un hostel in Cluj va fi unul plin de distractie, avand posibilitatea de a…

Golden Tulip Ana Dome

Golden Tulip Ana Dome

Aflat in capatul cartierului Zorilor (in apropierea cartierului Manastur) Golden Tulip este localizat la aproximativ 15 minute de centrul orasului. Golden Tulip este aproape de mai multe puncte de repere precum Gradina Botanica, Observatorul Astronomic sau Centrul Comercial Sigma sau Carrefour Manastur. Pentru un transport mai usor…

Hotel Agape

Hotel Agape

Situat în zona…

Vila Dorobanților

Vila Dorobanților

Vila Dorobanților este una dintre cele mai noi…