5/5 din 5 reviews
laser tag cluj

Laser Tag Cluj – adrenalină și distracție cât cuprinde!

Laser Tag Cluj se încadrează în rândul celor mai inedite moduri de petrecere a timpului liber în oraș. Laser Tag se află chiar lângă Aeroportul Internațional „Avram Iancu” din Cluj-Napoca, pe strada Traian Vuia, nr. 208, în clădirea Napotex (vis-a-vis de aeroport).
Laser Tag Cluj vine în întâmpinarea copiilor de toate vârstele, de la cei mai mici, până la cei mai mari, cei care simt nevoia să se deconecteze de la grijile cotidiene.

Activitățile de aici încurajează spiritul de echipă și comunicarea între membrii echipei, dezvoltă gândirea strategică și tactică, îmbunătățesc abilitățile de luare a deciziilor rapide și de acționare eficientă conform acestora. Laser Tag este un sport de echipă prin excelență, însă poate fi practicat și individual.

laser tag cluj profil 1 timp liber

Practic, în ce constă jocul?

Participanții încearcă să obțină puncte trăgând cu o armă de mână care emite o rază infraroșu, această rază fiind recepționată de echipamentul celor din echipa inamică, în cazul în care aceștia sunt ,,împușcați”. Foarte asemănător cu jocurile de paintball sau airsoft (dar fără urmele de vânătăi asociate acestora și cu un echipament considerabil mai comod și mai ușor), Laser Tag poate fi practicat atât outdoor, cât și indoor, fiind recomandat pentru minim 4 jucători.

Armele sunt alocate jucătorilor după nume, așadar la sfârșitul jocului aceștia pot analiza o serie de statistici: cele mai multe împușcături, cele mai precise, cele mai puține vieți pierdute, etc. Pe baza statisticilor se decide și rezultatul final și scorul jocului.

Adventure Park, zile de naștere și team building

Laser Tag Cluj reprezintă mai mult decât o simplă activitate recreativă. Spațiul pus la dispoziție pe str. Traian Vuia, nr. 208, permite organizarea și participarea la numeroase evenimente inedite, într-un cadru prietenos și special amenajat atât pentru copii, cât și pentru părinții acestora, grupuri de prieteni sau colegi.

Cum jocul poate fi practicat de orice persoană care poate suporta greutatea echipamentului (1 kg), acesta poate fi ușor adaptat și pentru copii. Astfel, cei mici își pot sărbători aici zilele de naștere alături de prieteni și colegi, în cadrul unor activități care asigură negreșit distracția tuturor! Pe lângă distracție, copiii învață de la vârste fragede să gândească strategic, să comunice și să fie adevărați coechipieri, să ia decizii rapide și eficiente. Există săli speciale și zone speciale de activități:

  • Sala Hobbit – este dotată cu televizor, iar cei mici au la dispoziție perete de escaladă, jocuri diverse, darts, ice hockey sau human biliard.

  • Kids Adventure Park – spațiul vine în întâmpinarea nevoii de mișcare și de aventură a celor mici. Kids Adventure Park se întinde pe o suprafață de 250mp de iarbă artificială și include variate jocuri de cățărare, precum și o tiroliană pe o lungime de 40m. Echipamentul special Petzl și Camp este asigurat.

  • Sumo – cei mici se pot distra de minune practicând un sport mai aparte, în costume speciale.

  • Sala Gandalf – este un spațiu plăcut dedicat discuțiilor, un spațiu de așteptare, de obicei dedicat adulților, în cazul petrecerilor pentru copii.

laser tag cluj sala gandalf (2)

Totodată, datorită abilităților de comunicare și coordonare în echipă pe care jocul le stimulează, Laser Tag este o activitate recomandată și pentru team building, pentru angajații unor firme sau organizații.

Laser Tag Cluj înseamnă, în câteva cuvinte: adrenalină, distracție, ambianță unică, mișcare, acțiune și prețuri foarte bune!

Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fii în pas cu noutățile, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook

 

Informatii de contact

Numele locatiei: Laser Tag Cluj – adrenalină și distracție cât cuprinde!
Contact: E-mail Website Facebook
Adresa: Laser-Tag Cluj, Strada Traian Vuia, Cluj-Napoca, Cluj County, Romania
Telefon: 0757102019
Orar: Luni-Duminică 10:00 - 22:00
Locație: Încărcați harta

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (5 voturi)
Rating5
5
Vlad Revnic
Este o locatie foarte frumoasa
5
Iulia Marc
5
Alex
5
Kocsis Juliana
Super distractie
Locatia a fost reinnoita au si SHUTTING pe langa Parcul de aventura, Sumo si Lasertag si e minunata cel mai fain centru de recreere si distractie din Cluj
5
Andreea Alexa
Scrie o recenzie

Ultimele Articole