Laser Tag Cluj | Distracție îmbinată cu strategie și tactică

de | | 2 Minute

Laser Tag Cluj | Distracție îmbinată cu strategie și tactică

Laser Tag Cluj se află situat vis-a-vis de aeroport, în clădirea Napotex și este un prilej minunat de a petrece timpul liber departe de grijile cotidiene sau agitația, uneori prea mare, a orașului. Este locul perfect pentru distracție atât pentru cei mici, cât și pentru adulți, prin programele pe care le oferă.

Cei mai mari dintre noi pot să își găsească distracția și pofta de aventură aici, prin jocuri care îmbină petrecerea timpului liber într-un mod cât mai plăcut cu strategia și tactica. Cele mai populare și apreciate sunt Capture the Flag și Protect The Captain.

Primul mod se referă, după cum îi spune și numele, la capturarea unui steag. Jucătorii sunt împărțiți pe echipe, fiecare având câte un steag. Echipele trebuie să își ascundă și să își protejeze steagurile proprii cât mai bine. În același timp, aceștia încearcă să captureze steagul echipei inamice. Așadar, este un joc de tactică, în care trebuie să fii mereu cu ochii în patru și să nu îți scape nimic din vedere.

 

Modul ”Protect The Captain” are în vizor un membru al fiecărei echipe. Acesta are statutul de căpitan și trebuie, prin urmare, să stea în picioare până la final. În acest mod, jucătorii își vor proteja căpitanul, în timp ce vor încerca să elimine căpitanul echipei adverse. Echipa care va reuși să elimine căpitanul advers prima câștigă jocul.

Reduceri, oferte și oportunități

De asemenea, cei de la Laser Tag Cluj v-au mai pregătit o surpriză. În fiecare marți, aici se organizează dueluri, ce constă în meciuri de tip clasic pe echipe. Puteți să vă faceți o echipă și să veniți pentru a vă confrunta cu personalul de la Laser Tag Cluj. Dacă veți reuși să îi învingeți, veți fi scutiți de a plăti taxa de intrare! Cu toate acestea, vă îndemnăm să aveți grijă – cei de la Laser Tag Cluj sunt niște oponenți destul de serioși.

 

Nu în ultimul rând, la Laser Tag Cluj studenții dispun și de reducere în fiecare zi până la ora 16. Știm cu toții cât de important este procesul de ”destresiune”, așa că vă îndemnăm să profitați de reducere dacă dispuneți de aceasta. Nu veți regreta! De asemenea, Laser Tag Cluj este și locul perfect pentru organizarea unei petreceri de zi de naștere sau un team building, deci puteți apela la ei oricând. Veți avea parte de distracție și o experiență inedită. Veți vedea că modul cel mai bun de a petrece timpul cu prietenii este de a porni într-o competiție cu aceștia.

Pentru a fi la curent cu cele mai noi evenimente și oferte, de la Laser Tag Cluj, urmăriți-le pagina de Facebook.

FOTO: Laser Tag Cluj