Laser Tag Cluj – o opțiune #altfel de teambuilding

de | | 4 Minute

Laser Tag Cluj – o opțiune #altfel de teambuilding

Știm cu toții că distracția aduce oamenii împreună, iar pentru noi vizita la Laser Tag Cluj a fost prilejul perfect de a mai petrece puțin timp împreună în afara programului de lucru. Ne-am bucurat de fiecare moment la maximum, am lucrat la strategii mai mult sau mai puțin eficiente, iar toată experiența s-a încheiat cu o porție zdravănă de râs.

Suntem deja familiarizați cu conceptul de teambuilding și, de-a lungul timpului, am încercat să interacționăm cât mai mult și în afara biroului, dar aventura de la Laser Tag ne-a ajutat să ne descoperim noi valențe, să colaborăm la un alt nivel.

Pentru că este nevoie de un grup de minim 8 persoane, ne-am chemat și câțiva prieteni care să ni se alăture în arenă. Unii dintre noi erau deja la a doua experiență de acest gen, alții veniseră pentru prima dată. Oricum, înainte de a începe lupta, echipa Laser Tag Cluj s-a asigurat că toți știm regulile și modul de joc, ba chiar le-a prezentat într-o manieră amuzantă, care ne-a captivat pe toți.

Laser Tag Cluj

Ce presupune un joc de Laser Tag?

Înainte de a ajunge la Laser Tag, trebuie să te asiguri că ești îmbrăcat în haine comode pentru că urmează să te târăști în genunchi, pe burtă și pe spate în majoritate a timpului! Fiecare jucător primește câte o cască și o armă conectată la ea, astfel încât, în momentul în care rămâi fără vieți, nu mai poți continua să tragi în adversari. Ți se comunică instrucțiunile de joc și de siguranță, astfel încât să se asigure o confruntare fair-play, lipsită de incidente. Ne-am împărțit în două echipe și am pășit curajoși în arenă.

În prima sală, am început un joc de familiarizare cu spațiul, cu graniță la mijloc, de „eliminare” a echipei adverse. Viețile au fost, în această etapă, nelimitate. A fost prilejul perfect să înțelegem cum funcționează lucrurile, să ne organizăm echipa astfel încât, la sfârșit, membrii de pe o parte sau alta a graniței să fie declarați învingători.

Laser Tag Cluj

În fața unui inamic comun devii cu o adevărat o echipă!

A urmat Capture The Flag, un joc de strategie, în care scopul principal este să capturezi steagul echipei adverse și să-ți protejezi propriul steag în același timp. A fost momentul în care am început să interacționăm mai mult. Fiecare echipă și-a construit o strategie și a încercat să pună stăpânire pe steagul adversarilor fără să își piardă viețile (3 vieți/membru). Ne-am ținut mai mult sau mai puțin de strategie, dar câștigul s-a simțit imediat: am lucrat împreună, ne-am apărat și chiar ne-am sacrificat pentru un scop comun, iar asta a fost mai presus decât orice altă „încoronare”.

Am trecut apoi în Lumea Pandorei, unde echipele devin unii Teroriști și ceilalți Counters. Primii amorsează și ascund bomba, iar ceilalți au 5 minute la dispoziție să o găsească și să o dezamorseze. „Schimbul de lasere” nu s-a oprit, bineînțeles. Arena ne-a fermecat de-a dreptul. Modul în care este gândit spațiul te transpune într-o cu totul altă lume:

„Lumea Pandorei este cu adevărat magică, te pierzi printre flori, lumini și culoare! Jocul te acaparează întru totul și, la sfârșit, îți dai seama că ți s-a întipărit, de ceva timp, un zâmbet sincer pe față. De fiecare dată când ajung în lumile create de Laser Tag Cluj mă uimește ușurința cu care putem fi, de fapt, 100% prezenți în ceea ce facem. Suntem, întâi de toate, Homo Ludens și abia apoi adulți, cred. Doar că uităm.” (Iulia Marc – redactor șef Cluj.com)

arena noua

La final mai zăbovești puțin doar ca să mai râzi puțin…

Experiența noastră la Laser Tag a fost subiect de discuție multe zile de atunci. Chiar la final, în parcare, ne-am strâns în cerc și am râs de poveștile fiecăruia dintre noi. Ne-am dat seama că deși toți trăiserăm momente diferite în timpul jocului, exista un gând unitar: „Mai vrem!”.

„Este prima experiență de acest fel și pot să zic sincer că «Mai vreauuu!». Când am intrat în spațiile de joc, m-am deconectat de realitate și am călătorit într-o cu totul altă dimensiune. Mi-a plăcut mult sentimentul de redeveni copil, dar mi-a plăcut și inima care bătea cu putere, de la adrenalină.” (Alexandra Pricop, redactor Cluj.com)

Sfatul nostru? Provocați-vă colegii de muncă la o confruntare de Laser Tag. Veți vedea că, la nivelul echipei, chiar face diferența. În plus, e un mod fun și #altfel de a-ți petrece timpul liber.

echipa cluj.com

Date de contact Laser Tag Cluj:

Facebook: https://www.facebook.com/lasertagcj/
Website: http://www.lasertag-cluj.ro/
Adresa: Str Traian Vuia, nr. 208 (în clădirea Napotex, vizavi de Aeroport)
Orar zilnic: 10:00 – 23:00
Prețuri: lasertag-cluj.ro/ro/preturi

Rezervări și informații: 

Telefon: 0757 102 019
Email: [email protected]

Redactor: Izabela Rădoi