Lumea Pandorei din ”Avatar” acum la Cluj! Laser Tag Cluj a deschis o nouă arenă tematică

de | | 3 Minute

Lumea Pandorei din ”Avatar” acum la Cluj! Laser Tag Cluj a deschis o nouă arenă tematică

Mult îndrăgită, Lumea Pandorei din filmul Avatar a ajuns acum în Cluj. La fel de antrenantă, palpitantă și plină de aventură această lume este atent recreată la Laser Tag Cluj. Fanii filmului pot acum să intre, prin joc, în atmosfera unei lumi care trebuie salvată de răufăcători. Arena tematică ne invită la experiențe încântătoare.

avatar la cluj
Imagini din filmul Avatar (sursa: imdb.com )

Ușor infantil, poate, însă necesar, credem noi. Jocul este cea mai simplă modalitate de relaxare și de rupere a oricărui fel de conexiuni cu realitatea. Oricât am fi de adulți, de serioși și ancorați în ceea ce înseamnă activități de oameni mari, recunoaștem că încă suntem, uneori la fel de interesați de activități jucăușe, vesele și energice în care să ne lăsăm pradă dorințelor interioare, fără griji și prejudecăți. De aceea ne bucurăm de noua formă sub care se desfășoară jocurile.

De unde începe vânătoarea în Lumea Pandorei?

Laser Tag Cluj ne surprinde plăcut cu noua sa arenă de joc. E bine de știut că Lumea Pandorei este foarte ușor de găsit, în clădirea Napotex, vis-a-vis de aeroport. Intrarea este marcată cu o misterioasă literă „X”.  Pentru a găsi poarta de intrare în lumea magică a Pandorei trebuie urmați pașii care te ghidează într-acolo.

Ce ne așteaptă în lumea Avatar reprodusă la Laser Tag Cluj?

[AVENTURĂ] Lumea galactică este accesată prin intermediul noilor jocuri tematice. După cum știți deja din film, Lumea Pandorei este o întreagă aventură și provocări prin care personajele își dovedesc o serie de trăsături de care, poate, nici nu știau că le au. Aventura la Laser Tag începe prin adaptarea jocului pe puncte într-un joc strategic, de supraviețuire. Astfel, împreună cu echipa noile jocuri ne provoacă la găsirea unei bombe ce trebuie dezactivată pentru a salva lumea. Desigur, acest demers trebuie realizat în doar 8 minute concentrate în activități și piedici de la inamici.

lumea pandorei
Noua arenă Laser Tag Cluj » Lumea Pandorei

[ADRENALINĂ] Pentru cei mai aventuroși și plini de energie, există un joc mai palpitant. Iar pentru că toate activitățile se fac în echipă, o altă provocare este de a salva căpitanul, rănit pe câmpul de luptă și țintuit chiar în mijlocul liniei de foc. Dacă ești deschis la astfel de provocări, în Lumea Pandorei ai ocazia să experimentezi astfel de activități.

[DISTRACȚIE] Oricât de serioase sunt misiunile pe care trebuie să le îndeplinești, trebuie avut în vedere, totuși, ca seriozitatea să fie lăsată la o parte.

Jocurile tematice de la noua arenă Laser Tag au rolul de a te destinde, deconecta de realitate, relaxa și de a te descoperi în ipostaze noi. Distracția este garantată, indiferent de rezultatele finale ale jocurilor.

[JOC #ALTFEL] Jocul educativ este cea mai bună sursă de alimentare cu energie și de testare a unor abilități, pe care poți descoperi că le ai sau nu. Iar pentru că tehnologia, de cele mai multe ori, ne propune variante confortabile de joc, Laser Tag vine în completarea ei. Aceste jocuri te provoacă la interacțiune, la activitate fizică și intelectuală în același timp.

avatar la cluj
Noua arenă Laser Tag Cluj » Lumea Pandorei

[TEAM BUILDING] Interacțiunea umană prin joc creează relații. Iar pentru că programele de lucru, de multe ori nu ne permit o cunoaștere mai bună a colegilor, jocurile de echipă pot crea legături puternice între colegi și ajută la comunicarea eficientă. Astfel că jocurile Laser Tag reprezintă o opțiune distractivă și utilă de modelare a unei echipe eficiente.

Laser Tag Cluj ne așteaptă cu drag în Lumea Pandorei la cea mai mare arenă de acest fel din Transilvania, dotată cu echipamente speciale.

Contact

Adresă: Strada Traian Vuia
Telefon: 0757102019 | Mail: [email protected]
Website | Facebook | Instagram

Aventurile în lumea Pandorei au loc zilnic, de la 10:00 la 22:00.