Activități în Cluj – O modalitate energică de a te desprinde de cotidian

de | | 3 Minute

Activități în Cluj: un loc inedit de recreere pentru adulți

Sunt multe modalități de-a explora împrejurimile unui oraș. De a-l cunoaște pe deplin și a-i înțelege rădăcinile. Noi, cei de la Cluj.com, ne-am făcut un obicei din a vă recomanda locuri și experiențe unice. De data aceasta vă prezentăm un loc pentru oricine: Laser Tag Cluj.

Ne orientăm atenția spre activități în Cluj pe cât de inedite, pe atât de antrenante și dinamice. Astfel, am descoperit Laser Tag Cluj, un loc perfect pentru adulți și copii. Am tot vorbit de viața cotidiană care ne supune zilnic unei suprasolicitări, deci nu vom mai insista. Oricum, necesitatea de desprindere din rutina zilnică o resimțim tot mai acut fiecare dintre noi.

Cum ne putem relaxa la Laser Tag Cluj?

Laser Tag Cluj propune o serie de activități pe cât de interesante, pe atât de distractive. Este locul ideal pentru team building, provocări, jocuri de echipă, sau chiar și pentru a serba zile de naștere. Noi am avut parte de o experiență care ne-a surprins extrem de plăcut.
Jocurile de la Laser Tag Cluj te provoacă la stabilirea unei strategii bine gândite, pentru ca lupta cu adversarul să fie în avantajul tău. Mai mult decât atât, te supune și unui efort fizic, astfel încât să te bucuri de o experiență completă.

Activități în Cluj LaserTag Cluj

Prin ce activități te poți desprinde de cotidian la Laser Tag Cluj? Prin jocurile strategice: capturează steagul, salvează căpitanul sau caută și dezamorsează bomba.

Un loc pentru oricine

Sala de 800 mp cu peste 100 de ascunzători, muzică și lumini ultraviolete, stârnesc adrenalina și activează simțuri noi, pe care nu știai că le ai. Există multe activități în Cluj care determină curiozități. Dar nu multe dintre ele sunt adresate și adulților.
În schimb, Laser Tag are activități ideale care pot constitui un mijloc de relaxare între colegi. Indiferent că sunt cei de la școală sau de birou, cu siguranță se vor crea momente unice și antrenante, greu de uitat.

Activități în Cluj LaserTag Cluj

Poligonul de tragere și parcul de aventură

Vă pune la încercare cu perete de cățărat, 19 trasee, construirea unui turn din lăzi , sau tragerea la țintă cu arme airsoft. Toate aceste activități în Cluj se desfășoară in-door, fără să fiți afectați de condițiile meteo.

Iar cum știm că mișcarea multă stârnește foamea, există și locuri pentru servirea mesei: sălile Popota Laser Tag și Hobbyt, dotată cu televizor.

Activități în Cluj LaserTag Cluj

Ziua duelului în fiecare marți

Un motiv care îți poate stârni și mai mult interesul și îți poate activa mintea, este provocarea duelului din fiecare marți. Ce înseamnă aceasta? Că în fiecare săptămână, marți ai ocazia să îi provoci la duel pe membrii Laser Tag. Tot ce trebuie să faceți este să învingeți, iar acest lucru vă va scuti de achitarea taxei de intrare.

Cum funcționează:
  • Faceți o programare pe oricare zi de Marți de la ora 20:30-21:30 sau 21:30-22:30;
  • Vă adunați 8-10 persoane (ei vor fi maxim 4-5, pentru că atât e personalul);
  • Se desfășoară jocul;
  • Dacă ați câștigat, ați avut parte de o oră de joc gratuit

Un sfat din partea echipei: Îmbrăcați-vă comod și cât se poate folosiți culori închise!

Activități în Cluj LaserTag Cluj

Campionatul primăverii

Dacă te-ai hotărât să faci mai multă activitate odată cu venirea primăverii, atunci Laser Tag îți oferă ocazia perfectă. De aceea, te invită la arme! Tot ce trebuie să faci este să-ți creezi o echipă de 5 persoane. Campionatul va avea loc în perioada: 25-27 martie 2019 în incinta Laser Tag Cluj și pot participa 12 echipe. Prețul pe echipă este 450 lei.

La ce să fii atent?

  • Echipa trebuie să fie formată din 5 persoane
  • Minim un membru trebuie să fie fată
  • Minim un membru trebuie să fie băiat

Aici veți găsi mai multe detalii despre premii și înscrieri.

Contact:

Adresa: Cluj-Napoca, str. Traian Vuia nr. 208
Telefon: +40 757 102 019
E-mail: [email protected]
Website 
Facebook
Instagram

Activități în Cluj LaserTag Cluj