Game Over: o activitate distractivă pentru Petrecerea Burlacilor & Petrecerea Burlăcițelor | #LaserTagCluj

de | | 2 Minute

Game Over: o activitate distractivă pentru Petrecerea Burlacilor & Petrecerea Burlăcițelor | #LaserTagCluj

În ultimii ani, pe lângă faptul că nunțile devin tot mai creative și mai personalizate, ideea de petrecere a burlăcițelor sau a burlacilor a început și ea să fie la mare căutare. Clasicul ieșit în club pierde teren sau este neapărat completat de activități distractive și inedite.

În Cluj, mai ales dacă ești în pană de idei, există numeroase alternative și modalități de-a aduce un strop de dinamică și distracție ultimei petreceri înainte de marele eveniment. Există spații special amenajate pentru timp liber petrecut alături de grupul de prieteni.  

Una dintre activitățile care se lasă cu multă distracție, râsete și prietenii mai solide este jocul de laser tag.

Ca o aluzie ironică la una dintre percepțiile sociale vizavi de semnificația unei nunți, Game Over este un joc adaptat tematic, pus în scenă la LaserTag Cluj în mod special pentru viitorul mire sau viitoarea mireasă și prietenii acestora. „Game Over” înseamnă, de fapt, multă distracție și începutul unei noi aventuri!

LaserTag Cluj este o gazdă inedită, fie că e vorba de Petrecerea Burlacilor, fie că e vorba de Petrecerea Burlăcițelor. Iar ca o provocare: cele două petreceri se pot intersecta, cele două „tabere” dându-și întâlnire la granița LaserTag și testându-și abilitățile în joc. Se lasă mereu cu multă, multă distracție!

Jocul poate căpăta diverse forme strategice, în funcție de echipe și preferințe, fiind adaptat tematic (de exemplu, jocul include chiar și cătușe serioase!).

Viitorul mire sau viitoarea mireasă beneficiază de gratuitate la joc, iar pentru a include jocul de laser tag în Petrecerea Burlacilor sau Petrecerea Burlăcițelor este nevoie doar de o programare în avans.

Distracție plăcută!

Date de contact Laser Tag Cluj:

Facebook: https://www.facebook.com/lasertagcj/
Website: http://www.lasertag-cluj.ro/
Adresa: Str Traian Vuia, nr. 208 (în clădirea Napotex, vizavi de Aeroport)
Orar zilnic: 10:00 – 23:00
Prețuri: lasertag-cluj.ro/ro/preturi

Rezervări și informații: 

Telefon: 0757 102 019
Email: [email protected]


Foto: Cristina Pavelean