fotograf nunta cluj

Fotograf nuntă Cluj – servicii foto-video pentru evenimente | Timo Studio

TIMO Studio este o echipă dedicată care oferă servicii de fotograf nuntă Cluj, alături de cele de filmare. Odată cu petrecerea celor mai importante evenimente din viața noastră, nevoia de a păstra amintirile vii este din ce în mai mare. Cu atât mai mult în acestă eră a tehnologiei, care ne permite păstrarea celor mai importante momente din viață, fie în format digital, fie în format fizic.

Timo Studio – punctualitate, seriozitate și calitatea imaginii

TIMO Studio oferă servicii de fotografiere și filmare Cluj la evenimente de orice fel. Prezent în mijlocul acțiunii, fotograful are abilitatea de a surprinde cele mai profunde amintiri și de a le da viață într-un mod artistic, prin evidențierea trăsăturilor și a sentimentelor din momentele cheie ale evenimentelor. Fie ca vorbim de o nuntă, un botez, un majorat, fie de o aniversare, sau orice fel de eveniment, echipa TIMO Studio pune accentul pe seriozitate și punctualitate.

Relația cu fiecare client se bazează pe o colaborare, astfel încât să se surprindă cât mai fidel momentele dorite de client, însă, desigur, prin prisma propriei viziuni și a experienței acumulate în domeniu. Echipa tânără de fotografi oferă servicii profesionale atât la evenimente, cât și ședințe foto individuale. De asemenea, se pot crea poze și filmulețe de produs.

Fotograf nunta Cluj

Pentru a surprinde realitatea într-un mod cât mai fidel, fiecare fotograf folosește aparatura de ultima generație. Calitatea imaginii este reperul cel mai important în definirea serviciilor oferite de TIMO Studio. Astfel, cele mai importante momente sunt imortalizate la o calitate superioară. Pentru un plus de vitalitate, pozele sunt editate și prelucrate, după care sunt livrate în formatul dorit.

Tarifele se personalizează în funcție de serviciile dorite. Astfel, fiecare pachet are prețuri accesibile și este adaptat serviciilor pe care le oferă. Aici » timo-studio.ro/servicii/ puteți consulta pachete și serviciile standard

Pentru a eficientiza timpul de lucru și a permite accesul clienților la materialele realizate, echipa TIMO Studio încarcă toate materialele online. În acest mod, accesul este rapid și eficient.

Date de contact

Adresa: Str. Antonio Gaudi Nr. 12 A, Cluj-Napoca
Telefon: 0743-81.35.81| Mail: [email protected]
Website | Facebook | Instagram

https://www.facebook.com/TimoTeamProduction/videos/427084934589782/?__xts__[0]=68.ARCzARbRRQtrFDU4irqmz56DH_4-vesCb3hYebcKSzo8dz9W4MlPlYkfjbb3iKHSbm7dvE9SxEiy4NX40aQaYnVmHxTZ_bMwyrZMbFr1L-gEW-dRA6OcpsdetLU4_sPAOG3NF5MoNrCChyM1IEeYpPFpsz-e2PdBXDSDGTzELIS_2vogmGGx01YzLCPuN-r6P6vkxHL26VevSzujBBFNLFYT9VOd30W58gYE7fUtNYJ3NG7mVE3qpnAvMBaTRs8Gtyr2cxqQbIWYHWdjdrNE1zD2hIa99E9kJn00F2EypBLlNKwlJrqGEdUF_MgK8N91ybqufvUUUbA3aJNIelEYMgUunRV9VEAY&__tn__=-R

Informatii de contact

Numele locatiei: Fotograf nuntă Cluj – servicii foto-video pentru evenimente
Contact: E-mail Website Facebook
Adresa: Str. Antonio Gaudi Nr. 12 A, Cluj-Napoca
Telefon: 0743-81.35.81
Locație: Încărcați harta

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie