Un absolvent al UAD din Cluj-Napoca își lansează brandul de mobilier la ICFF New York

de | | 2 Minute

Voicu Crețu, absolvent al Universității de Arte și Design din Cluj-Napoca, își lansează brandul VOICU la ICFF New York

Voicu Crețu, o promițătoare forță în lumea designului contemporan, se pregătește să cucerească publicul la ICFF New York, cea mai importantă platformă pentru designul contemporan de mobilier din America de Nord. Acest eveniment va fi marcat și de lansarea propriului său brand de designer, VOICU, aducând o nouă perspectivă și o abordare inovatoare în universul designului de mobilier.

Cu debutul său la ICFF, Voicu se lansează în explorarea unor noi orizonturi în lumea designului, aducând o viziune proaspătă și inovatoare. Prin îndrăzneala sa, el își extinde limitele creativității, experimentând cu materiale neconvenționale și tehnici inovative. 

Voicu Crețu, absolvent al Universității de Arte și Design din Cluj-Napoca, își lansează brandul VOICU la ICFF New York Voicu este cunoscut pentru stilul său minimalist și rafinamentul arhitectural, însuflețind fiecare design cu o combinație unică de estetică modernă și inspirații din natură. Astfel, fiecare creație devine o operă de artă captivantă, ce dă viață spațiilor, stimulează imaginația și redefinește percepțiile. 

Având o carieră marcata de participarea la expoziții prestigioase precum Salone del Mobile din Milano, INDEX din Dubai și Esprit Meuble din Paris, Voicu a câștigat recunoaștere internațională pentru designurile sale minimaliste, consolidându-și poziția în lumea designului contemporan de mobilier la nivel global.

Absolvent al Universității de Arte și Design din Cluj-Napoca, Voicu continuă să-și extindă orizonturile creative prin studiile sale de Arhitectură și Urbanism la Universitatea Ion Mincu din București. Această determinare în aprofundarea cunoștințelor și abilităților sale accentuează angajamentul său față de evoluția și excelența în domeniul designului.

„În crearea brandului VOICU, am căutat să îmbin tradiția cu inovația, creând produse care nu doar îndeplinesc funcția lor practică, ci și răspund în mod profund spiritului fiecărui spațiu. Prin experimentare și căutarea continuă a excelenței, aspir să redefinesc limitele designului contemporan și să inspir clienții să îmbrățișeze frumusețea simplității.” – Voicu Crețu 

Voicu Crețu, designerul din spatele brandului VOICU, provine dintr-o familie cu tradiție în arta prelucrării lemnului. Reprezentând a cincea generație a companiei Nord Arin, Voicu își continuă moștenirea familiei începută în 1920, lansându-și propriul brand ca designer. Toate creațiile VOICU sunt aduse la viață cu mândrie de Nord Arin, producător de mobilier premium de înaltă calitate, care se asigură că piesele realizate pot fi lăsate moștenire generații îndelungate.


Comunicat de presă

Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fi în pas cu noutățile și evenimentele din Cluj, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook și Instagram.