O metodă alternativă de a te bucura de vinurile verii | BringMeWine.ro

de | | < 1 Minute

O metodă alternativă de a te bucura de vinurile verii | BringMeWine.ro

Oricât de bogată este experiența voastră în degustarea vinurilor, oricât de mare este pasiunea și curiozitatea pentru vinuri noi, tot e nevoie din când în când ca cineva să vă surprindă, să vă ofere o alternativă viabilă la sursele voastre de vinuri obișnuite.

Cu o experiență certificată în promovarea vinurilor calitative și în înțelegerea diferitelor profiluri de consumatori, BringMeWine este o opțiune atractivă pentru meniul vostru personal de vinuri.

Știm bine, vara se numără paharele cu spumante și rose-uri, și mulți avem deja preferințele bine stabilite în materie de arome bahice.

Dar, dacă apelați la serviciile de wine delivery oferite de BringMeWine, s-ar putea să rămâneți plăcut surprinși de propunerile specialistului Bone Tibor. Selecția de 3 vinuri alese pe sprânceană în fiecare lună este gândită astfel încât să vă ofere o experiență specială de degustare, cu vinuri din diferite colțuri ale lumii, potrivite sezonului. Aveți trei opțiuni de pachete:

Principiul este simplu: intri pe site-ul BringMeWine, te înscrii, alegi pachetele puse la dispoziție de inițiatorii proiectului, primești un mail de confirmare, introduci datele de livrare și în a treia săptămână a fiecărei luni primești acasă trei sticle de magie în vin.

Nu uitați, BringMeWine oferă și servicii de Wine Bar pentru petrecerile voastre de vară.