5/5 din 1 review

BringMeWine Cluj

BringMeWine Cluj – Vinuri premium aduse direct la tine acasă printr-o simplă abonare!

A apărut în Cluj un serviciu de Wine Delivery care funcționează pe bază de abonament și include recomandări specializate despre vinuri care merită încercate în confortul propriului tău cămin. Oameni pasionați de arta licorii bahice și specialiști în domeniul viticol au decis că e timpul să-și împartă cunoștințele și experiența unică despre vin cu degustătorii curioși ai Clujului.

Principiul este simplu: intri pe site-ul BringMeWine, te înscrii, alegi pachetele puse la dispoziție de inițiatorii proiectului, primești un mail de confirmare, introduci datele de livrare și în a treia săptămână a fiecărei luni primești acasă trei sticle de magie în vin. Sunt vinuri alese pe sprânceană de oameni care înțeleg pe deplin ce înseamnă un vin calitativ de excepție, vârfuri de gamă, soiuri excepționale, gusturi unice și producători renumiți.


Pentru consumatorii dornici să înțeleagă mai bine arta vinului, dar care poate nu au timpul necesar să se documenteze și să caute resursele potrivite în magazinele specializate, BringMeWine Cluj este soluția optimă. Există trei pachete speciale de wine delivery:

Vinurile se livrează în a treia săptămână a fiecărei luni, dar pentru orice eventualitate, BringMeWine își contactează clienții nerăbdători cu câteva zile înainte de livrare. Poți plăti în numerar sau cu cardul pentru curier.

Expertul în vin pregătit să-ți surprindă simțurile este Bone Tibor, educator de vin la Transylvania Wine School și deținător al titltului WSET Level 3.

În plus, BringMeWine oferă la cerere și servicii de Wine Bar.
Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fii în pas cu noutățile, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (1 vot)
Rating5
5
Alexandra
Scrie o recenzie