Curs Video Cluj | organizat de Atelierele ILBAH

Postat în: Arte

Curs Video Cluj (Operator Imagine) | București | Ploiești la Atelierele ILBAH

Noul curs Video Cluj, București și Ploiești (Operator Imagine) este oferit de cele mai bune cursuri în Cluj, Atelierele ILBAH.  Vrei să devii expert în filmare și montaj sau pur și simplu vrei să te lauzi în fața cunoscuților cu filmulețele tale grozave din vacanță? Ei bine, acum poți urma un Curs Video: Filmare si Montaj la Atelierele ILBAH. Fie că este vorba de un start într-o nouă carieră sau de dezvoltarea unei pasiuni pe care o aveai de multă vreme, cursul Video: Filmare și Montaj este alegerea potrivită pentru tine.

Dacă o poză spune o mie de cuvinte, o filmare, poate să îți arate povestea completă. Iar o filmare făcută profesionist poate face diferența între o poveste extraordinară și una banală. La cursul Video: Filmare și Montaj vei acumula toate cunoștințele necesare pentru a realiza povești video de neuitat.

Curs video Cluj

Curs Video (Operator Imagine) Cluj | București | Ploiești: Învață să filmezi ca un expert

În ziua de azi oricine poate filma, însă nu oricine poate să filmeze profesionist. Pentru a realiza filmări video care să capteze momentele dorite, este nevoie de exercițiu și de însușirea unor cunoștințe; de la aspectele tehnice ale aparatului de filmat până la tipurile de lumină folosite. La  acest curs Video Cluj: Filmare și Montaj trainerii îți vor arăta ABC-ul acestui domeniu, vor răspunde întrebărilor pe care le ai și vor împărtăși cu tine secretele meseriei.

Și pentru că a venit vorba de meserie, trebuie menționat că acest curs de Video: Filmare și Montaj este acreditat de Ministerul Muncii și Ministerul Educației. Astfel că, la final, vei primi o diplomă de operator imagine și vei putea profesa atât în România, cât și în străinătate.

Ce îți trebuie pentru a participa la acest curs video?

Doar dorința de a fi mai bun în tainele filmării și montajului. În rest, Atelierele ILBAH și trainerii se ocupă de restul. Vei avea parte de aparatură modernă, săli de curs foarte prietenoase, informații predate de profesioniști în domeniu și multă practică. Pentru că, lăsând la o parte importanța teoriei, filmarea este cel mai bun mod de a pune în valoare ceea ce ai învățat. Iar în cadrul oricărui curs Video Cluj: Filmare și Montaj vei avea parte de multe ocazii în care să îți lași imaginația să facă minuni.

Curs video Cluj

De ce să urmez cursul Video: Filmare și Montaj?

În cadrul acestui curs acreditat vei învăța să realizezi, printre altele, videografie de eveniment, fie că e vorba de o nuntă sau o petrecere corporate. Totodată, vei avea cunoștințele necesare pentru a realiza diverse filmări atât în scop personal, cât și în scop profesional. Nu în ultimul rând, vei obține o diplomă acreditată, cu care vei avea oportunitatea de a te angaja în domeniu. Astfel că, dacă vrei vrei să te perfecționezi în arta filmatului, dacă îți dorești o oportunitate nouă în carieră sau, pur și simplu, te-a pasionat acest domeniu, dar nu știai de unde că începi, cursul Video: Filmare și Montaj este perfect pentru tine.

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre cursul autorizat Video: Filmare și Montaj intră aici: https://www.ateliereleilbah.ro/cursuri/curs-video-autorizat-filmare-si-montaj-videografie-operator-imagine/ . Te așteptăm la Atelierele ILBAH pentru a-ți descoperi talentul de videograf.

Curs video Cluj

Contact:

Adresa: Aleea Bibliotecii, Nr. 10 (în incinta Complexului Comercial), Cluj-Napoca
Telefon: +4 0730 643 130
Mail: [email protected] | [email protected]
Facebook: AteliereleILBAH.ro

******
Alte cursuri oferite de Atelierele ILBAH:
Design vestimentar
Decorator floral
Design de interior
Croitorie
Bucătar
Marketing Online
Expert Accesare Fonduri
Contabilitate
Machiaj Profesionist
Fotografie
Cosmetică
Masaj
Coafor Stilist
Frizerie
Unghii False