Curs Decorator Floral Cluj | Atelierele ILBAH

Postat în: Altele , Arte

Curs Decorator Floral Cluj | București | Ploiești la Atelierele ILBAH

Acum poți participa la un Curs Decorator Floral Cluj, București și Ploiești, organizate de Atelierele ILBAH! Descoperă un Curs de Design Floral ce îți va deschide noi orizonturi și îți va dezvălui alte moduri de a privi un aranjament floral. Acest Curs Decorator Floral este complet și esențial pentru toți iubitorii de flori, dar și pentru cei care vor să facă din realizarea aranjamentelor florale un mod de viață! Cursul de Decorator Floral se bazează pe foarte multă practică, pentru că doar așa vei ajunge să performezi!
Fie că îți dorești să devii Florist, sau pur și simplu să te relaxezi “jucându-te” cu florile la nivel de hobby, cursul te va ajuta să îți duci pasiunea pentru design floral la următorul nivel.

curs decorator floral cluj

Cursul Decorator Floral Cluj organizat de Atelierele ILBAH este Acreditat. La final, diploma obținută îți va permite să profesezi sau să îți deschizi propria afacere, atât în țară cât și în străinătate.

Cursuri de Design Floral după programul tău: Matinal, After-Work, sau Weekend

Învață să realizezi aranjamente și instalații florale pentru diverse tipuri de evenimente, care să nu se facă uitate niciodată! Descoperă care sunt secretele și elementele care fac diferența dintre un “buchet de flori” și o adevărată operă de artă. Concept, Poveste, Simbolistică, Tehnică, Proporție, Culori, Texturi sau Mireasmă sunt doar o parte din lucrurile despre care vei învață la curs.

curs decorator floral cluj

Curs de Decorator Floral: de la aranjament floral la DESIGN FLORAL

Conceptul, în Design Floral, reprezintă punctul de plecare al oricărui Florist. Fără un concept, aranjamentul floral nu ar putea avea o poveste. Nu ar avea nici un început și nici un final. Prin tehnică și proporții, dar și tipul de flori folosite, sau simbolistica acestora, povestea din spatele aranjamentului floral prinde contur. Acesta este punctul în care Floriștii se joacă, experimentând noi tehnici și materiale sau alăturări stilistice. Floristul devine, în aceeași măsură, poet și arhitect al florilor!

curs decorator floral cluj

Trăsătura definitorie

Creativitatea este singură resursă de care ai nevoie pentru a performa în domeniul designului floral! Creativitatea este o resursă infinită: cu cât o folosești mai mult, cu atât vei “avea” parte din ce în ce mai mult de ea. Hrănește-ți sufletul! La acest Curs de Decorator Floral toți cursanții inovează, experimentează, se dezvoltă, își asumă riscuri “stilistice”, încalcă reguli, fac greșeli, dar se și distrează!

curs decorator floral cluj

În cadrul Cursului de Design Floral, toate florile vă sunt puse la dispoziție de către Atelierele ILBAH. Cursul de Decorator Floral conține și o parte teoretică, care va face întotdeauna diferența dintre un adevărat Florist, și un amator.
Orașe desfășurare Curs Decorator Floral: Cluj-Napoca, București, Ploiești!
Detalii despre curs aici: https://www.ateliereleilbah.ro/cursuri/curs-decorator-floral/

Contact:

Adresa: Aleea Bibliotecii, Nr. 10 (în incinta Complexului Comercial), Cluj-Napoca
Telefon: +4 0730 643 130
Mail: [email protected] | [email protected]
Facebook: AteliereleILBAH.ro

******
Alte cursuri oferite de Atelierele ILBAH:
Design vestimentar
Design de interior
Croitorie
Bucătar
Video
Marketing Online
Expert Accesare Fonduri
Contabilitate
Machiaj Profesionist
Fotografie
Cosmetică
Masaj
Coafor Stilist
Frizerie
Unghii False