Curs Expert Accesare Fonduri | Organizat de Atelierele ILBAH

Postat în: Dezvoltare personala

Curs Expert Accesare Fonduri Structurale și de Coeziune Europene Cluj | București | Ploiești la Atelierele ILBAH

Curs Expert Accesare Fonduri Cluj, București , Ploiești! Experiența ultimilor ani arată că România s-a numărat printre codașele Europei în ceea privește absorbția fondurilor europene. Dar situația se poate schimba în viitorul apropiat! Fie că dorești să îți dezvolți propriile idei sau vrei să oferi consultanță specializată pentru alți beneficiari, Atelierele ILBAH vine în ajutorul tău și îți propune cursul Expert Accesare Fonduri Structurale și de Coeziune Europene, prin care vei învăța cum să beneficiezi de fondurile puse la dispoziție de Uniunea Europeană dar și de Guvern.

Curs Expert Accesare Fonduri – Startul Ideal!

La prima vedere, obținerea fondurilor europene reprezintă un proces anevoios și de durată. Cu siguranță ai auzit de cazuri în care unii antreprenori au așteptat foarte mult timp pentru a primi o finanțare sau nu au mai primit-o deloc. Totuși, nu trebuie să fie așa. Există multe cazuri pozitive. Dacă anumite aspecte sunt greu de schimbat peste noapte, ceea ce ține de proiect este responsabilitatea fiecăruia în parte. A învăța cum trebuie realizat și implementat un proiect ține de noi. Iar acest curs Expert Accesare Fonduri Cluj (Structurale și de Coeziune Europene) este cel mai potrivit pentru acest lucru. Este locul unde trainerii de la Atelierele ILBAH te vor învăța să acumulezi toate informațiile necesare pentru a realiza un proiect, cu șanse reale de a obține finanțare. Totodată, vei ști cum trebuie structurat acest plan și care sunt regulile pentru a avea un procentaj cât mai mare de reușită.

Curs-Expert-Accesare-Fonduri-Cluj

Curs Expert Accesare Fonduri Cluj, București , Ploiești – Care sunt beneficiile?

În primul rând, vei dobândi know-how-ul acestui domeniu, vei afla ce funcționează și ce nu în elaborarea proiectelor și vei avea mult mai multe șanse de a obține fondurile europene existente în aria ta de interes.

La Atelierele ILBAH vei avea parte de traineri specializați în accesarea fondurilor nerambursabile, care vor împărtăși din experiența lor și care vor oferi, pe lângă sfaturi teoretice, sfaturi practice pentru ca tu să îți maximizezi rata de succes. De fapt, acesta este unul dintre aspectele importante pe care se concentrează cursul Expert Accesare Fonduri Structurale și de Coeziune Europene, tocmai din dorința de a experimenta pașii care trebuie urmați în realizarea obiectivului final.

Curs-Expert-Accesare-Fonduri-Cluj

Un alt atu este faptul că acest curs Expert Accesare Fonduri Structurale și de Coeziune Europene este unul acreditat de Ministerul Muncii și Ministerul Educației (prin ANC). Astfel că, la final, vei primi o diplomă autorizată, recunoscută la nivel național și internațional, prin care vei putea profesa atât în România, cât și în străinătate.

Nu în ultimul rând, cursul Expert Accesare Fonduri Structurale și de Coeziune Europene îți va oferi toate uneltele pentru a dezvolta business-ul tău sau pentru a clădi o nouă carieră de expert accesare fonduri europene. Informațiile acumulate în cadrul cursului acreditat de la Atelierele ILBAH te vor ajuta să fii cu un pas înaintea celorlalți și să te bucuri de reușitele tale.

Orașele în care se va desfășura cursul Expert Accesare Fonduri Structurale și de Coeziune Europene sunt Cluj-Napoca, Ploiești și București. În cazul în care vrei să afli mai multe detalii despre acest curs aici ai toate informațiile de care ai nevoie: https://www.ateliereleilbah.ro/cursuri/curs-expert-accesare-fonduri-structurale-si-de-coeziune-europene/ .

Curs-Expert-Accesare-Fonduri-Cluj

Contact:

Adresa: Aleea Bibliotecii, Nr. 10 (în incinta Complexului Comercial), Cluj-Napoca
Telefon: +4 0730 643 130
Mail: [email protected] | [email protected]
Facebook: AteliereleILBAH.ro

******
Alte cursuri oferite de Atelierele ILBAH:
Design vestimentar
Decorator floral
Design de interior
Croitorie
Bucătar
Video
Marketing Online
Contabilitate
Machiaj Profesionist
Fotografie
Cosmetică
Masaj
Coafor Stilist
Frizerie
Unghii False