Curs Fotografie Cluj | organizat de Atelierele ILBAH

Postat în: Altele , Arte

Curs Fotografie Cluj | București | Ploiești la Atelierele ILBAH

Acum poți urma un Curs Fotografie Cluj – Tehnică și Artă Fotografică! Scrie-ți povestea, surprinde momentul și captează amintiri! Fotografi profesioniști te vor ajuta să îți dezvolți tehnica, să îți hrănești pasiunea, să îți antrenezi imaginația și să îți descoperi stilul personal. Cursul de Fotografie organizat de Atelierele ILBAH se desfășoară după o programă specială, ce cuprinde atât partea ce ține de Artă Fotografică, cât și partea tehnică a lucrurilor. La finalul Cursului de Fotografie, obții Diplomă de Fotograf Acreditat. 

Curs Fotografie (Acreditat) – Surprinde momentul și arată lumii ce poți și cine ești!

Pozele sunt despre Fotograf și ceea ce vrea să transmită. Impresionează-ți prietenii cu fotografii deosebite, sau începe chiar o carieră în domeniu! Fiecare participant la cursul de fotografie este condus de așteptări și dorințe diferite. Unii își doresc să se specializeze în fotografie de eveniment, fotografie de studio, alții în peisaje și portrete, sau fotografie de călătorie. Indiferent care este scopul tău, trainerii Fotografi de la Atelierele ILBAH te vor ajută să ți-l atingi!

Curs fotografie Cluj

Pozele profesionale se construiesc pe o serie de elemente care le fac cu adevărat excepționale. În primul rând, pozele trebuie să aibă o poveste sau să fie realizate într-un context despre care s-ar putea scrie o poveste. Apoi, imaginea trebuie să transmită privitorului anumite stări și sentimente, acesta fiind și momentul în care, în Fotografie, își face loc ARTA. Fotografia poate să deformeze realitatea în funcție de tehnica folosită, lumină sau chiar încadrarea subiectului.

Curs fotografie Cluj

Curs Fotografie Cluj »  Aparate, Obiective, Blițuri, Crome, Stative, Riguri Foto, Lumini, Declanșatoare | Noile tale jucării!

Tehnica de lucru reprezintă un alt subiect important pe care orice fotograf profesionist trebuie să îl cunoască. Cu toții știm ce este un aparat foto, dar cum funcționează și care sunt principalele sale componente? Este întrebarea la care vei găsi răspunsul chiar din prima ședință din acest curs Fotografie Cluj! Ce tipuri de obiective există și care este diferența dintre ele? Obiectivele au un impact major asupra fotografiei! În plus, prețul unui obiectiv pleacă de la câteva sute de lei, și poate ajunge până la câteva zeci de mii de lei, ajungând de multe ori să coste mai mult decât aparatul de fotografiat în sine. Fii informat și învață în cadrul cursului de fotografie să folosești aparatul de fotografiat, dar și accesoriile și aparatura auxiliară la capacitate maximă!

Curs fotografie Cluj

Arta în Fotografie ține de creativitatea artistului, însă perfecțiunea execuției constă în cât de bine acesta stăpânește tehnica. Distanța Focală, Diafragma, Câmpul de Profunzime, Expunerea, ISO sunt doar o parte din “uneltele” de lucru ale Fotografului. Înscrie-te la cursul de Fotografie și învață să îți pui fotografiile în “lumina potrivita”!

Curs fotografie Cluj

Vrei să afli mai multe detalii despre acest Curs de Fotografie organizat de Atelierele ILBAH în Cluj, București și Ploiești? Intră pe acest link pentru a afla detalii despre durată, preț, traineri, etc.

Curs fotografie Cluj

PS: Toate fotografiile din acest articol aparțin foștilor absolvenți Atelierele ILBAH și au fost realizate în timpul cursului, sau pentru examenul final de obținere a diplomei de fotograf (Curs Fotografie).

Contact:

Adresa: Aleea Bibliotecii, Nr. 10 (în incinta Complexului Comercial), Cluj-Napoca
Telefon: +4 0730 643 130
Mail: [email protected] | [email protected]
Facebook: AteliereleILBAH.ro

******
Alte cursuri oferite de Atelierele ILBAH:
Design vestimentar
Decorator floral
Design de interior
Croitorie
Bucătar
Video
Marketing Online
Expert Accesare Fonduri
Contabilitate
Machiaj Profesionist
Cosmetică
Masaj
Coafor Stilist
Frizerie
Unghii False