Curs Croitorie Cluj | organizat de Atelierele ILBAH

Curs Croitorie Cluj | București | Ploiești la Atelierele ILBAH!

Atelierele ILBAH organizează Curs Croitorie Cluj. Te-ai gândit vreodată cum ar fi să îți poți realiza propriile creații vestimentare de la 0? Vrei și mai mult? Înseamnă că te-ai gândit cu siguranță și la un business. De-acum înainte, poți deprinde tainele acestei meserii, de la oameni care se ocupă dintotdeauna cu asta. Traineri cu experiență, care vor să împărtășească cu tine secretele croitoriei!

Acest Curs Croitorie Cluj este Acreditat, având recunoaștere Națională și Internațională. Diploma de Croitor te poate ajuta dacă vrei să profesezi sau dacă vrei să îți deschizi propria afacere în domeniu. Pentru cei care vor să urmeze Cursul de Croitorie din pasiune (la nivel de hobby), adevăratele satisfacții vor izvorî din posibilitățile nelimitate deschise de acest curs! În garderoba ta sau a celor apropiați, își vor face loc creațiile proprii, piese vestimentare la care nici nu visai înainte.

Curs Croitorie Cluj

Învață croitorie de a experți!

Croitoria poate părea o îndeletnicire grea dacă nu cunoști regulile, dar și particularitățile de execuție ale fiecărui tip de piesă vestimentară. Cum se realizează un guler? Un buzunar? Cum se aplică un șliț invizibil sau cum se realizează căptușeala la un sacou? Ce tipuri de cusături se folosesc pentru a finisa anumite zone? Întrebări simple, la care un Croitor adevărat cu siguranță cunoaște răspunsul.

Curs Croitorie Cluj

Înscrie-te la Cursul de Croitorie organizat de Atelierele ILBAH și descoperă toți pașii implicați în procesul de producție în confecții: de la alegerea materialelor, croirea acestora după tipare, coasere și până la finisarea produsului de îmbrăcăminte! Întreg procesul trebuie să respecte cerințele de calitate și fazele de lucru, de la început și până la final, pentru a obține piese vestimentare de calitate.

Curs Croitorie Cluj

De ce ai nevoie pentru a participa la acest Curs de Croitorie?

Nimic! Nu sunt necesare cunoștințe în domeniu. Totul se învață de la zero! Mașini de Cusut? Atelierele ILBAH va pune la dispoziție GRATUIT întreaga aparatură și tehnică de lucru necesară unei bune desfășurări a cursului de croitorie. Fiecare cursant lucrează pe câte o mașină de cusut profesională, de ultima generație, marca Brother! În plus, vei avea ocazia să lucrezi pe mașini industriale, triplocuri, mașini de surfilat, stații de călcat și multe altele, toate marca Brother! Trebuie doar să te înscrii la Cursul de Croitorie. De restul se ocupă cei de la Atelierele ILBAH.

Programa cursului de croitorie este complexă și te va ajuta să faci față tuturor provocărilor și cerințelor din domeniu. Vei avea șansa să experimentezi și să cunoști oameni cu aceleași pasiuni că și tine, iar după absolvirea cursului de croitorie vei putea realiza cu ușurință principalele piese vestimentare: fustă, bluză, rochie, pantalon, sacou.

Curs Croitorie Cluj

Croitoria poate părea la început o știință complicată! Înscrie-te la cursul de Croitorie și îți vei da seama că este defapt o ARTĂ pe care poți să o înțelegi și să o duci mai departe!

Detalii Curs Croitorie Atelierele ILBAH (în Cluj, București, Ploiești), găsești aici:
https://www.ateliereleilbah.ro/cursuri/curs-croitorie/

Contact:

Adresa: Aleea Bibliotecii, Nr. 10 (în incinta Complexului Comercial), Cluj-Napoca
Telefon: +4 0730 643 130
Mail: [email protected] | [email protected]
Facebook: AteliereleILBAH.ro

******
Alte cursuri oferite de Atelierele ILBAH:
Design vestimentar
Decorator floral
Design de interior
Bucătar
Video
Marketing Online
Expert Accesare Fonduri
Contabilitate
Machiaj Profesionist
Fotografie
Cosmetică
Masaj
Coafor Stilist
Frizerie
Unghii False