Curs Coafor Stilist Cluj | organizat de Atelierele ILBAH

Postat în: Infrumusetare

Curs Coafor Stilist Cluj (Hairstylist)| București | Ploiești la Atelierele ILBAH

Alege un curs Coafor Stilist Cluj, București și Ploiești  pentru un start de carieră perfect! Fie că este vorba de o prezență pe covorul roșu de la Hollywood, de o defilare pe catwalk sau de o simplă participare la un eveniment, orice ținută a unei femei ar fi incompletă fără o coafură care să întoarcă privirile. Tocmai de aceea hairstyling-ul este o parte integrantă a industriei de fashion și poate reprezenta diferența dintre o apariție de excepție și una nefericită . Acum ai ocazia să faci primii pași spre lumea fascinantă a hairstyling-ului înscriindu-te la acest Curs Coafor Stilist Cluj.

curs-coafor-stilist-cluj

Curs Coafor Stilist – from ZERO to HERO

Te-au pasionat dintotdeauna coafurile vedetelor internaționale? Îți dorești să recreezi cele mai în vogă stiluri de coafură, dar nu știi de unde să începi? Vrei să îți dezvolți creativitatea și să începi o carieră în hairstyling? Atunci Cursul Coafor Stilist este alegerea potrivită pentru tine. Acest curs te va ajuta să înțelegi cele mai importante noțiuni din industria hairstylingului. Vei învăța de la cei mai buni traineri elementele de bază ale meseriei și vei acumula cunoștințe solide legate de acest domeniu.

curs-coafor-stilist-cluj

Cursul de Coafor Stilist organizat de Atelierele ILBAH are avantajul de a fi acreditat de Ministerul Muncii și Ministerul Educației. Astfel că, după ce vei termina incursiunea în lumea hairstyling-ului, vei primi o diplomă și vei putea practica meseria de coafor stilist atât în țară, cât și în străinătate. Practic, vei avea toate cunoștințele pentru a lucra într-un salon profesional, iar apoi vei avea ocazia să îți realizezi visul și să devii un nume important în domeniu. Pe lângă faptul că vei putea profesa meseria de hairstylist, vei fi în temă cu tot ceea ce este în vogă în acest moment în coafura profesională, vei afla răspunsul tuturor întrebărilor legate de acest domeniu și vei descoperi drumul spre creativitate.

Curs Coafor Stilist în Cluj, București și Ploiești: de la vis la HAIRSTYLIST

Un alt atu al cursului Coafor Stilist de la Atelierele ILBAH este reprezentat de parteneriatul avut cu trei dintre cele mai importante branduri din domeniu. Astfel, toți cursanții vor avea la dispoziție gratuit, pe toată perioada cursului, produse profesionale, de cea mai bună calitate, care vor înlesni procesul de învățare și te vor ajuta să îți pui în valoare creațiile.

curs-coafor-stilist-cluj

Cursul de Coafor Stilist este predat la Cluj-Napoca, București și Ploiești de către traineri cu experiență, adevărați profesioniști în domeniu. Dacă vrei să te înscrii, poți opta pentru una dintre cele două variante de program: Curs Coafor Stilist cu program After-work și Curs Coafor Stilist cu program Matinal.

Nu în ultimul rând, Atelierele ILBAH ți-a mai pregătit o surpriză! Cei mai buni dintre cursanții înscriși la cursul Coafor Stilist vor avea oportunitatea să participe la diferite evenimente de fashion și beauty, unde își vor putea demonstra talentul în hairstyling și își vor îmbogăți portofoliul profesional.

Așadar, dacă îți dorești să urmezi o carieră în domeniul hairstyling-ului, dacă visezi să realizezi coafuri de excepție, dacă vrei să aduci bucurie prin talentul tău și dacă vrei să înveți de la cei mai buni, atunci acest curs Coafor Stilist Cluj oferit de la Atelierele ILBAH poate reprezenta un prim pas spre țelul tău. Pentru informații detaliate legate de curs poți accesa link-ul următor: https://www.ateliereleilbah.ro/cursuri/curs-coafor-stilist/ .

curs-coafor-stilist-cluj

Contact:

Adresa: Aleea Bibliotecii, Nr. 10 (în incinta Complexului Comercial), Cluj-Napoca
Telefon: +4 0730 643 130
Mail: [email protected] | [email protected]
Facebook: AteliereleILBAH.ro

******
Alte cursuri oferite de Atelierele ILBAH:
Design vestimentar
Decorator floral
Design de interior
Croitorie
Bucătar
Video
Marketing Online
Expert Accesare Fonduri
Contabilitate
Machiaj Profesionist
Fotografie
Cosmetică
Masaj
Frizerie
Unghii False