Curs Unghii False Cluj | organizat de Atelierele ILBAH

Postat în: Infrumusetare

Curs Unghii False Cluj | București | Ploiești la Atelierele ILBAH

Atelierele ILBAH vă propune un nou curs unghii false Cluj pentru a vă putea lărgi domeniul de activitate sau pentru a vă exploata pasiunea pentru frumos. Dacă vrei să începi o carieră de stilist protezist de unghii sau, pur și simplu, ești pasionat de acest domeniu și vrei să te perfecționezi, acum ai ocazia ideală de a-ți atinge obiectivele. Propunerea Atelierele ILBAH? Cursul de Unghii FalseStilist Unghii!

La prima vedere, îngrijirea și înfrumusețarea unghiilor ar putea părea un proces ușor. Însă, fără o îndrumare corespunzătoare și o educație în acest sens, rezultatele pot fi dezamăgitoare. Aici intervine stilistul protezist, care, prin experiența sa, poate transforma niște unghii simple într-un exemplu de perfecțiune. La acest Curs Unghii False Cluj și tu poți deveni un expert în acest domeniu. Tot ce îți trebuie este pasiune și dăruire!

curs-unghii-false-cluj

Curs Unghii False și un domeniu la mare căutare!

La Cursul de Unghii FalseStilist Unghii de la Atelierele ILBAH vei beneficia de cei mai buni traineri, care te vor învăța regulile de bază ale profesiei, îți vor explica toate aspectele importante și te vor ajuta, prin lecții teoretice și practice, să asimilezi cât mai repede și mai ușor meseria de stilist protezist de unghii. De asemenea, în cadrul cursului de Unghii False vei avea asigurate gratuit toate produsele și materialele de care ai nevoie. În plus, vei primi un suport de curs în format electronic.

curs-unghii-false-cluj

Se spune că ”meseria e brățară de aur”, iar, în prezent, a avea o pregătire specializată constituie un mare avantaj la angajare. La Cursul de Unghii False, Atelierele ILBAH vin în sprijinul cursanților, oferindu-le o diplomă autorizată de stilist protezist de unghii. Aceasta deoarece cursul este acreditat de Ministerul Muncii și Ministerul Educației. Astfel că, imediat după ce vei termina cursul, vei avea oportunitatea de a practica această meserie atât în țară, cât și în străinătate.

Curs Unghii False în orașul tău!

Acest Curs Unghii False Cluj – Stilist Unghii are loc nu doar în Cluj-Napoca, ci și în București, respectiv Ploiești. La fiecare locație vei beneficia de atenta îndrumare a trainerilor Atelierele ILBAH, oameni cu experiență în domeniu și adevărați profesioniști în înfrumusețarea unghiilor. Ei te vor ghida, pas cu pas, îți vor arăta noțiunile elementare, dar și secrete ale meseriei, vor împărtăși din pasiunea lor și te vor inspira să realizezi creații pe care nu ai fi crezut vreodată că poți să le faci.

curs-unghii-false-cluj

La cursul de Unghii False vei avea parte de flexibilitate, având posibilitatea să alegi unul dintre cele două programe de curs. Astfel, poți opta pentru Curs Unghii False cu Program After-work sau Curs Unghii False cu Program Matinal.

Domeniul înfrumusețării unghiilor a cunoscut, în decursul timpului, multe povești de succes. Oameni pasionați și talentați au dus meseria de stilist unghii la un nivel înalt și au contribuit la creșterea calității acestui serviciu. Acum poți și tu să faci primul pas spre a-ți realiza propria poveste de succes. Trebuie doar să te înscrii la cursul de Unghii False – Stilist Unghii de la Atelierele ILBAH și să crezi în tine.

Pentru mai multe detalii legate de cursul de Unghii False te invităm sa accesezi link-ul următor: https://www.ateliereleilbah.ro/cursuri/curs-unghii-false/.

curs-unghii-false-cluj

Contact:

Adresa: Aleea Bibliotecii, Nr. 10 (în incinta Complexului Comercial), Cluj-Napoca
Telefon: +4 0730 643 130
Mail: [email protected] | [email protected]
Facebook: AteliereleILBAH.ro

******
Alte cursuri oferite de Atelierele ILBAH:
Design vestimentar
Decorator floral
Design de interior
Croitorie
Bucătar
Video
Marketing Online
Expert Accesare Fonduri
Contabilitate
Machiaj Profesionist
Fotografie
Cosmetică
Masaj
Coafor Stilist
Frizerie