Curs Cosmetică Cluj | organizat de Atelierele ILBAH

Postat în: Infrumusetare

Curs Cosmetică Cluj | București | Ploiești la Atelierele ILBAH

Alege un curs cosmetică Cluj, București sau Ploiești! Vrei să începi o nouă carieră în domeniul cosmeticii? Te pasionează înfrumusețarea corpului și îți dorești să afli cele mai noi tendințe din acest domeniu? Acum ai posibilitatea să intri în lumea cosmeticii și să afli tainele meseriei de cosmetician înscriindu-te la acest curs de cosmetică de la Atelierele ILBAH.

Frumusețea se regăsește în fiecare dintre noi. Noi avem datoria să o punem în evidență și să ne simțim bine în pielea noastră. Aici ne vine în ajutor cosmetica, domeniul care te învață cum să ai grijă de corpul tău, încă din vremea antichității. Acest domeniu este adresat atât femeilor, cât și bărbaților, având ca obiect de studiu înfrumusețarea corpului prin diverse tehnici și produse. Cosmetica reprezintă, de altfel, unul dintre elementele principale care contribuie la o viață sănătoasă și frumoasă.

curs-cosmetica-cluj

Curs Cosmetică în Cluj, București, Ploiești. De ce să aleg un curs de cosmetician?

La fiecare curs cosmetică Cluj de la Atelierele ILBAH vei avea șansa să devii un profesionist, să înveți de la traineri cu experiență și pasiune în ceea ce fac și să afli tot ceea ce este nou în lumea cosmeticii. Vei acumula o serie de informații utile, care te vor ajuta într-o viitoare carieră de cosmetician. Aceasta pentru că, la finalul cursului Cosmetică de la Atelierele ILBAH, vei primi o diplomă acreditată de Ministerul Muncii și Ministerul Educației. Astfel că vei putea practica această meserie atât în țară, cât și în străinătate.

Dacă dorești să îți hrănești pasiunea pentru înfrumusețarea corpului, alegerea cursului Cosmetică de la Atelierele ILBAH este cum nu se poate mai potrivită. Printre altele, trainerii noștri te vor pune în temă cu noțiunile teoretice de care are nevoie un cosmetician de succes, îți vor arăta beneficiile diverselor tratamente corporale și îți vor pune la dispoziție tot know-how-ul pe care l-au acumulat de-a lungul anilor de experiență. În plus, cursul va avea o componentă practică pronunțată pentru a putea asimila mai ușor informațiile și secretele cosmeticii.

curs-cosmetica-cluj

Curs Cosmetică Cluj – cea mai bună șansă pentru a deveni cosmetician

Fiind un domeniu vast, cosmetica este într-o permanentă schimbare. De la an la an apar noi produse și tehnici mai bune și mai utile. Însă nu trebuie să îți faci griji. Printre avantajele acestui curs cosmetică Cluj de la Atelierele ILBAH se numără faptul că vei avea acces la tot ceea ce e nou în domeniu. Concret, vei avea oportunitatea de a participa la evenimente speciale, unde experți în înfrumusețare îți vor prezenta ultimele tendințe.
Cursul de cosmetică de la Atelierele ILBAH va avea loc în Cluj-Napoca, București și Ploiești. Ți-am pregătit patru tipuri de programe pentru a putea învăța tot ce ține de cosmetică atunci când îți permite timpul. Astfel că vei putea alege unul dintre următoarele: Curs Cosmetică Program After-Work, Curs Cosmetică Program Matinal, Curs Cosmetică Program de Pranz sau Curs Cosmetică de Weekend.

Dacă ai mai multe întrebări și vrei să afli toate detaliile legate de cursul Cosmetică de la Atelierele ILBAH, te invităm să accesezi acest link: https://www.ateliereleilbah.ro/cursuri/curs-cosmetica/ .

curs-cosmetica-cluj

Contact:

Adresa: Aleea Bibliotecii, Nr. 10 (în incinta Complexului Comercial), Cluj-Napoca
Telefon: +4 0730 643 130
Mail: [email protected] | [email protected]
Facebook: AteliereleILBAH.ro

******
Alte cursuri oferite de Atelierele ILBAH:
Design vestimentar
Decorator floral
Design de interior
Croitorie
Bucătar
Video
Marketing Online
Expert Accesare Fonduri
Contabilitate
Machiaj Profesionist
Fotografie
Masaj
Coafor Stilist
Frizerie
Unghii False