Curs Design Interior Cluj | Atelierele ILBAH

Postat în: Altele , Arte

Curs Design Interior Cluj | București | Ploiești la Atelierele ILBAH

Ești o persoană creativă și ți-ar plăcea să urmezi un Curs de Design Interior Cluj? Vrei să lucrezi în domeniul amenajărilor interioare sau pur și simplu vrei să descoperi regulile și noutățile în materie de design? Canalizează-ți creativitatea într-un domeniu care te poate face să strălucești și să arăți lumii de ce ești în stare! Înscrie-te la Cursul de Design Interior Autorizat organizat de Atelierele ILBAH în Cluj, București sau Ploiești!

La final vei obține o diplomă acreditată de Decorator Interioare cu care vei putea profesa atât în țară cât și în străinătate. În ce orașe se organizează aceste Cursuri de Design Interior? Cluj-Napoca, București și Ploiești! Care este primul lucru la care te gândești atunci când spui Design Interior? Pentru unii poate înseamnă confort, pentru alții doar artă abstractă. Dacă pentru tine reprezintă un mod de exprimare, înseamnă că acest Curs de Design Interior Cluj este ceea ce cauți. Fii la curent cu stilurile, cu ce “se poartă” și ce “nu se poartă”, învață regulile și experimentează!

Curs Design Interior Cluj

Curs Design Interior – de la Pasiune la Meserie!

Ca în orice domeniu și designul interior are regulile sale. Fie că vorbim despre aspecte stilistice sau practice, spațiul amenajat trebuie să atingă anumite standarde pentru a putea vorbi despre Design Interior.

Curs Design Interior Cluj

În cadrul cursului, spațiul locuit va deveni “planșa” ta de lucru! Vei învăța să combini culori și texturi, vei învăța să simți și să transmiți, vei învață să realizezi amenajări care să transforme orice “casa” în ACASĂ.

Curs Design Interior Cluj

Cursul de Design Interior este organizat de Atelierele ILBAH

Teoria Culorilor, Scară și Proporții, Lumină și Efecte, Materiale și Texturi, Branduri sau Psihologia Clientului sunt doar o parte din lucrurile despre care vei învăța la curs. În plus, vei descoperi ce presupune și cum se realizează un proiect de Design Interior complet: de la concept și prezentare (moodboard, machete, planșe de prezentare) până la proiectare (softuri specifice, aspecte tehnice) și implementare (fazele principale ale proiectului, urmărirea șantierului, furnizori, etc.)

Curs Design Interior Cluj

Cursul de Design Interior Cluj se bazează pe foarte multă practică și este recomandat atât începătorilor cât și celor care vor să se specializeze în acest domeniu. Traineri îți vor fi arhitecți care au făcut din această meserie o misiune frumoasă! Cursul se desfășoară încă din 2012 în cele mai importante orașe din țară. După București și Ploiești, acum, vei avea ocazia să urmezi Cursul de Design Interior în Cluj!

Mai multe detalii aici: www.ateliereleilbah.ro/cursuri/curs-design-interior/

Curs Design Interior Cluj

Contact:

Adresa: Aleea Bibliotecii, Nr. 10 (în incinta Complexului Comercial), Cluj-Napoca
Telefon: +4 0730 643 130
Mail: [email protected] | [email protected]
Facebook: AteliereleILBAH.ro

******
Alte cursuri oferite de Atelierele ILBAH:
Decorator floral
Design de interior
Croitorie
Bucătar
Video
Marketing Online
Expert Accesare Fonduri
Contabilitate
Machiaj Profesionist
Fotografie
Cosmetică
Masaj
Coafor Stilist
Frizerie
Unghii False