Curs contabilitate Cluj | organizat de Atelierele ILBAH

Postat în: Altele

Curs Contabilitate Cluj | București | Ploiești la Atelierele ILBAH

Noul curs Contabilitate Cluj | București | Ploiești este oferit de cele mai bune cursuri în Cluj, Atelierele ILBAH. Piața muncii este într-o continuă schimbare. În fiecare an apar noi locuri de muncă, în timp ce, la polul opus, altele dispar sau sunt înlocuite de alt tip de tehnologie. În această mare de incertitudine, unul dintre posturile cele mai căutate este cel de contabil. Iar dacă te pasionează o carieră în acest domeniu sau vrei să perfecționezi cunoștințele pe care le ai, Cursul de Contabilitate de la Atelierele ILBAH este potrivit pentru tine.

Curs Contabilitate în Cluj, București, Ploiești – Vrei să începi o carieră în domeniu?

Unul dintre departamentele esențiale din cadrul unei companii sau instituții este cel de contabilitate. Apăruta încă din cele mai vechi timpuri ca o nevoie a omului de a gestiona partea financiară, contabilitatea este știința și arta stăpânirii afacerilor. Ea se ocupă de declarațiile fiscale, dar și de tot ce ține de partea financiară. Un contabil bun este cel care, printre altele, va traduce tot ce se întâmplă într-o firmă, care va ajuta la optimizarea costurilor, care va calcula profitul sau pierderile în funcție de acțiunile întreprinse și care va pune la dispoziție rapoarte amănunțite despre companie. Tocmai de aceea firmele nu pot funcționa coerent fără un contabil. De aici a apărut și necesitatea unui curs Contabilitate Cluj la Atelierele ILBAH, un curs unde vei învăța toate noțiunile de care ai nevoie pentru a te lansa în cariera de contabil.

curs-contabilitate-cluj

Cursul de Contabilitate este organizat la Cluj-Napoca, București și Ploiești! În fiecare locație vei beneficia de traineri specializați în domeniul contabilității, oameni de succes, care au produs rezultate notabile în locurile unde au activat. Ei te vor ajuta sa deslușești tainele contabilității, îți vor oferi răspunsuri tuturor întrebărilor legate de această meserie și te vor motiva să excelezi în “numere”.

Curs Contabilitate Cluj Autorizat

Un aspect extrem de important legat de cursul Contabilitate de la Atelierele ILBAH este reprezentat de faptul că acesta este acreditat de Ministerul Muncii și Ministerul Educației (prin ANC). Concret, la finalul acestui Curs de Contabilitate vei obține o diplomă de contabil recunoscută la nivel național și internațional. Astfel că vei putea profesa atât în țară, cât și în străinătate.

Mai mult, nu trebuie să îți faci griji în privința programului de curs. Respectând timpul liber al fiecărui cursant, Atelierele ILBAH pune la dispoziție trei tipuri de program, dintre care poți să alegi cel care și se potrivește cel mai bine. Astfel că vei putea să optezi pentru Cursuri Contabilitate cu program After-Work, Cursuri Contabilitate cu program de Weekend sau Cursuri Contabilitate cu program Matinal.

curs-contabilitate-cluj

Așadar, dacă te pasionează numerele, dacă îți dorești o oportunitate nouă în carieră, dacă vrei să te pui la punct cu aspectele financiare din firma ta sau, pur și simplu, vrei să dobândești noi cunoștințe în domeniul vast al contabilității, nu ezita și înscrie-te la cursul Contabilitate de la Atelierele ILBAH. Vei avea garanția seriozității, trainer profesioniști, un program flexibil și, nu în ultimul rând, o diplomă autorizată, care te va ajuta să obții un job în domeniu în România, dar și peste hotare.

Dacă dorești să afli mai multe depre cursul Contabilitate de la Atelierele Ilbah te invităm să accesezi link-ul acesta: https://www.ateliereleilbah.ro/cursuri/curs-contabilitate/ .

curs-contabilitate-cluj

Contact:

Adresa: Aleea Bibliotecii, Nr. 10 (în incinta Complexului Comercial), Cluj-Napoca
Telefon: +4 0730 643 130
Mail: [email protected] | [email protected]
Facebook: AteliereleILBAH.ro

******
Alte cursuri oferite de Atelierele ILBAH:
Design vestimentar
Decorator floral
Design de interior
Croitorie
Bucătar
Video
Marketing Online
Expert Accesare Fonduri
Machiaj Profesionist
Fotografie
Cosmetică
Masaj
Coafor Stilist
Frizerie
Unghii False