Curs Machiaj Profesional Cluj | Organizat de Atelierele ILBAH

Postat în: Infrumusetare

Curs Machiaj Profesional Cluj | București | Ploiești la Atelierele ILBAH

Curs Machiaj Profesional Cluj? Curs Make-up? Spune-i cum vrei! De acum poți urma acest curs în Cluj, București și Ploiești! Vrei să transformi pasiunea ta pentru machiaj într-o carieră? Te pasionează diferitele tipuri de make-up și îți dorești să cunoști secretele care se află în spatele acestui domeniu? Atunci cursul Machiaj Profesional de la Atelierele ILBAH este ceea ce cauți. Aici este locul în care imaginația, talentul și pasiunea se unesc și pot da naștere unor creații extraordinare.

Fie că este vorba de machiaj de zi sau de seară, ori de make-up pentru evenimente, cursul Machiaj Profesional îți va scoate în evidență creativitatea și îți va pune la dispoziție toate elementele pentru a deveni un make-up artist de succes.

curs-machiaj-profesional-Cluj

Curs Machiaj Profesional în Cluj, București, Ploiești – pentru o carieră de succes!

Așa cum un pictor are nevoie de un șevalet, pensule și culori de calitate, la fel și un make-up artist are nevoie de instrumente ”top of the line” pentru a pune în valoare creativitatea sa. La acest curs Machiaj Profesional Cluj vei avea la dispoziție doar produse profesionale, astfel încât rezultatul să fie la cel mai înalt nivel. De asemenea, vei fi instruit de către trainerii de la Atelierele ILBAH, make-up artiști de succes, talentați, pasionați de ceea ce fac și care îți vor arăta toate secretele acestei forme de artă. Vei învăța de la A la Z tot ceea ce înseamnă make-up profesional și vei descoperi stilul tău personal de a machia și de a te exprima.

curs-machiaj-profesional-Cluj

Primii pași spre o carieră de succes în make-up pot începe chiar la acest curs. Aceasta deoarece cursul Machiaj Profesional este unul acreditat de Ministerul Muncii și Ministerul Educației. Ceea ce înseamnă că, la finalul cursului, vei deveni un make-up artist cu acte în regulă. Vei primi o diplomă prin care vei putea să profesezi în acest domeniu atât în România, cât și în afara țării.

Curs Make-up (Machiaj Profesional) – Accentul pe practică și calitate

La cursul de Machiaj Profesional de la Atelierele ILBAH vei învăța toate părțile teoretice ale meseriei de make-up artist. Însă, mai important, vei avea ocazia de a pune în practică toate tehnicile învățate și vei putea da frâu liber imaginației tale. Absolvind acest curs Machiaj Profesional Cluj de la Atelierele ILBAH ai toate șansele să îți demonstrezi talentul la un salon profesional, la ședințe foto, filmări video și TV sau la evenimente de fashion.

curs-machiaj-profesional-Cluj

Curs Machiaj Profesional – ”The sky’s the limit”!

Cursul Machiaj Profesional de la Atelierele ILBAH se organizează în Cluj-Napoca, București și Ploiești și este susținut de către traineri cu o experiență vastă în acest domeniu. În funcție de disponibilitatea ta, poți alege unul dintre cele trei programe: Cursuri de Make-Up cu program Matinal, Cursuri de Make-Up cu program After-Work și Cursuri de Make-Up cu program de Weekend. Indiferent de alegere, vei avea la dispoziție toate uneltele pentru a deveni un make-up artist în adevăratul sens al cuvântului.

Pentru a afla mai multe detalii despre cursul Machiaj Profesional de la Atelierele ILBAH poți accesa link-ul următor: https://www.ateliereleilbah.ro/cursuri/curs-machiaj-profesional/ . Te așteptăm la curs și sperăm sa devii următorul make-up artist de renume al României.

curs-machiaj-profesional-Cluj

Contact:

Adresa: Aleea Bibliotecii, Nr. 10 (în incinta Complexului Comercial), Cluj-Napoca
Telefon: +4 0730 643 130
Mail: [email protected] | [email protected]
Facebook: AteliereleILBAH.ro

******
Alte cursuri oferite de Atelierele ILBAH:
Design vestimentar
Decorator floral
Design de interior
Croitorie
Bucătar
Video
Marketing Online
Expert Accesare Fonduri
Contabilitate
Fotografie
Cosmetică
Masaj
Coafor Stilist
Frizerie
Unghii False