Curs Design Vestimentar Cluj | Atelierele ILBAH

Curs Design Vestimentar Cluj | București | Ploiești la Atelierele ILBAH

Cursurile de Fashion în Cluj: Curs Design Vestimentar Cluj, Proiectare Vestimentară, Stilism, dar și Croitorie au fost lansate de Atelierele ILBAH, cea mai bună școală de modă din România (distincție câștigată în cadrul Bucharest Fashion Week în 2017 și 2018). Ce poate fi mai frumos decât să îți urmezi pasiunea sub îndrumarea unor profesioniști care își vor da silința ca tu să reușești?

Să reușești în modă… sună ca un vis frumos, nu? La Atelierele ILBAH vei avea parte de cea mai bună pregătire în domeniu, fie că alegi un Curs de Design Vestimentar, sau că te îndrepți către Stilism sau Croitorie.

Curs Design Vestimentar Cluj

Cursul de Design Vestimentar este Acreditat, diplomă obținută la final fiind recunoscută la nivel Național și Internațional. Cursul de Design Vestimentar se adresează atât începătorilor, cât și pasionaților care vor să înceapă o carieră în domeniu. Ce înseamnă o carieră în domeniul creațiilor vestimentare și cât de sus te poate duce acest Curs de Design Vestimentar? Poți ajunge atât de sus, pe cât îți dorești să ajungi. Succesul în modă este despre creativitate și despre puterea hainelor de a se face remarcate.

Curs Design Vestimentar Cluj

Curs Design Vestimentar-Acreditat. Ce vei învăța la Atelierele ILBAH?

Cursul de Design Vestimentar organizat de Atelierele ILBAH te va ajuta să te descoperi din punct de vedere stilistic și te va ajuta să îți exprimi pe hârtie ideile creative. Vei învăța să realizezi desene de specialitate (schițe/crochiuri) chiar dacă nu ai talent la desen. Trebuie să cunoști tehnicile și regulile de desen, iar mai apoi, totul vine de la sine. Ai încredere!

Desen, culoare, texturi, umbre, transparente, suprapuneri de materiale și stiluri. Vei trece prin toate acestea în cadrul cursului de Design Vestimentar. Care sunt pașii în realizarea unor colecții, care sunt cele mai des întâlnite probleme, dar și care sunt aspectele pe care trebuie să le iei în considerare atunci când vrei să începi o carieră în modă, sunt întrebări la care vei primi răspunsul în cadrul cursului de design vestimentar. Designeri de succes îți vor fi îndrumători și te vor învăța ce să faci. Totuși, vei învăța și ce să nu faci, dacă vrei să ai succes în domeniu.

Curs Design Vestimentar Cluj

Cum se va desfășura Cursul?

Cursul începe cu Istoria Modei și a Stilurilor! Astfel, îți va fi mult mai ușor să înțelegi moda și care sunt nevoile care au dus la apariția și evoluția acesteia. Mai departe, vei învăța să interpretezi ținutele, să le încadrezi într-un anumit stil, și, de ce nu, să anticipezi ceea ce va urma!
Încet, cu pași mici dar siguri, îți vei contura stilul propriu care își va pune amprenta pe creațiile tale. Autocunoașterea din punct de vedere stilistic, este un aspect important pe care se fundamentează întregul concept al cursului.

Curs Design Vestimentar Cluj

Detalii Curs Design Vestimentar Cluj organizat și în București și Ploiești de Atelierele ILBAH găsești aici:
https://www.ateliereleilbah.ro/cursuri/curs-design-vestimentar/

Vrei să urmezi un Curs de Croitorie? Intră aici: https://www.ateliereleilbah.ro/cursuri/curs-croitorie/

Contact:

Adresa: Aleea Bibliotecii, Nr. 10 (în incinta Complexului Comercial), Cluj-Napoca
Telefon: +4 0730 643 130
Mail: [email protected] | [email protected]
Facebook: AteliereleILBAH.ro

******
Alte cursuri oferite de Atelierele ILBAH:
Decorator floral
Design de interior
Croitorie
Bucătar
Video
Marketing Online
Expert Accesare Fonduri
Contabilitate
Machiaj Profesionist
Fotografie
Cosmetică
Masaj
Coafor Stilist
Frizerie
Unghii False