Curs Masaj Cluj | organizat de Atelierele ILBAH

Postat în: Altele

Curs Masaj (Maseur) Cluj | Bucureşti | Ploieşti la Atelierele ILBAH

Te-ai gândit să te înscrii la un curs masaj Cluj? Îţi surâde ideea de a afla secretele masajului terapeutic sau îţi doreşti să devii expert într-o meserie din ce în ce mai solicitată în ziua de azi? Acum ai oportunitatea să te înscrii la Cursul de Masaj de la Atelierele ILBAH şi să descoperi cum, ce şi de ce funcţionează atât de bine această practică străveche.

Cursuri Masaj în Cluj, București și Ploiești – curs autorizat

Masajul este cea mai veche formă de terapie existentă. Primele atestări ale acestuia datează undeva în jurul anului 2700 (î.H.), când anumite texte ale împăratului Huangdi explicau diverse subiecte ale medicinei chinezeşti, printre care şi masajul terapeutic. De atunci această formă de terapie reprezintă una dintre metodele cele mai eficiente de a trata şi elimina durerile obişnuite cu care se confruntă omul.

curs-masaj-cluj

În cadrul unui curs masaj Cluj de la Atelierele ILBAH vei învăţa diversele tipuri de masaj şi diferenţele dintre acestea, vei acumula ample cunoştinţe în acest domeniu, pe care le vei putea aplica într-un salon specializat sau în cadrul unei companii. Aceasta deoarece cursul de Masaj este unul acreditat de Ministerul Muncii şi Ministerul Educaţiei. Ceea ce înseamnă că, la final, vei putea profesa în acest domeniu atât în ţară, cât şi în străinătate. De asemenea, vei primi o diplomă de maseur, care te va ajuta în obţinerea unui job în această formă de terapie.

Cursurile de masaj pentru te învață cum să alini durerea și stresul de peste zi

curs-masaj-cluj

Stilul de viaţă sedentar şi stresul de zi cu zi pot afecta în mod negativ corpul omenesc. Iar masajul terapeutic reprezintă o modalitate extraordinară prin care fiecare individ îşi poate regăsi echilibrul şi poate să se refacă din punct de vedere fizic şi psihic. Toate acestea se întâmplă sub coordonarea unui maseur profesionist. Tocmai de aceea, la cursurile de Masaj de la Atelierele ILBAH, s-a pus un mare accent pe calitatea trainerilor. Aceştia sunt oameni cu o mare experienţă în domeniu, care ştiu toate secretele meseriei şi care îţi vor arăta tot ceea ce trebuie să ştii pentru a excela în această formă de terapie. De asemenea, la cursul de masaj vei avea parte de multă practică pentru a putea testa cunoştinţele dobândite.

curs-masaj-cluj

Cursul de Masaj se organizează în Cluj-Napoca, Bucureşti şi Ploieşti. Şi pentru că ştim cât important este timpul tău, ţi-am pus la dispoziție trei programe dintre care poţi să alegi cel mai potrivit pentru tine: Cursuri de Masaj cu program Matinal, Cursuri de Masaj cu program After-Work şi Cursuri de Masaj cu program de Weekend.
Dacă te interesează acest domeniu şi vrei să înveţi care tipuri de masaj sunt potrivite pentru diversele afecţiuni ale corpului atunci acest curs Masaj Cluj este varianta ideală pentru tine. De asemenea, dacă doreşti o schimbare în carieră, într-un segment al muncii tot mai căutat, atunci cunoştinţele acumulate la cursul de Masaj şi faptul că vei avea o diplomă acreditată te vor ajuta în această direcţie. Tot ce trebuie să faci este să te înscrii la curs şi să fii dornic de a învăţa. De restul ne ocupăm noi.

Pentru mai multe detalii legate de curs, dar şi informaţii despre ceea ce vei învăţa poţi accesa următorul link: https://www.ateliereleilbah.ro/cursuri/curs-masaj-cursuri-maseur/ .

curs-masaj-cluj

Contact:

Adresa: Aleea Bibliotecii, Nr. 10 (în incinta Complexului Comercial), Cluj-Napoca
Telefon: +4 0730 643 130
Mail: [email protected] | [email protected]
Facebook: AteliereleILBAH.ro

******
Alte cursuri oferite de Atelierele ILBAH:
Design vestimentar
Decorator floral
Design de interior
Croitorie
Bucătar
Video
Marketing Online
Expert Accesare Fonduri
Contabilitate
Machiaj Profesionist
Fotografie
Cosmetică
Coafor Stilist
Frizerie
Unghii False