Curs bucătar Cluj | organizat de Atelierele ILBAH

Postat în: Alimentatie Publica

Curs Bucătar Cluj | București | Ploiești la Atelierele ILBAH

De acum poți să urmezi un Curs Bucătar Cluj, București și Ploiești. Un curs complet despre bucătărie, că o excursie culinară în cele mai îndepărtate colțuri ale planetei. Învață limbajul universal al gastronomiei, descoperă culturi și moduri inedite de a găti. Chefi profesioniști te vor îndruma și îți vor dezvălui cele mai bine păzite secrete ale gastronomiei, astfel ca, până la final să devii un bucătar desăvârșit. Cursul de Bucătar este Acreditat, iar Diploma de Bucătar pe care o obții este recunoscută Național și Internațional.

Curs bucătar Cluj

Curs Bucătar la Atelierele ILBAH: “Experimentează în bucătărie și transformă orice încercare culinară într-o reușită”.

Transformă acest motto în realitate! Dacă până acum încercările tale culinare se rezumau la a-ți impresiona prietenii și familia, înscrie-te la cursul de bucătar și treci la următorul nivel, cel al bucătăriei profesioniste! Vei învăța să oferi celor care îți calcă pragul casei (sau al restaurantului) o experiență completă care îi va face să revină.

Dacă nu ratezi nici un episod din Chefi la Cuțite, Master Chef, sau alte show-uri culinare, vino alături de Atelierele ILBAH și intră în comunitatea oamenilor care iubesc gătitul prin excelență. Sub îndrumarea corectă poți ajunge și tu acolo!

Curs bucătar Cluj

Vei face plating în farfurie, vei găti salate, paste, pește, fructe de mare, supe, ciorbe, fripturi, antreuri, sufleuri și tot ce ți-ai putea dori din bucătăria globală, dar și Românească.

Ce mai aștepți? Atelierele ILBAH pun la dispoziție toate ingredientele necesare, cei mai buni Chefi, o bucătărie proprie, complet utilată și o programă de curs celebră pentru rezultatele sale. Totul pentru ca tu să devii cel mai bun.

Curs bucătar Cluj

Curs Bucătar Cluj pentru gurmanzi, pasionați dar și pentru cei care vor să facă meserie în bucătărie!

În cadrul acestui curs Bucătar Cluj vei învăța inclusiv ce înseamnă industria HORECA și muncă în bucătăria unui restaurat. De ce “merg” anumite restaurante în timp ce altele se închid? Cum se construiește un meniu și care este psihologia clientului care vine să comande? Ce îl face pe acesta să revină? Care este modul de organizare din bucătăria unui restaurant, fluxul de lucru și cum se realizează gestiunea alimentelor? Igiena și Protecția Muncii? Sunt doar o parte din lucrurile pe care le vei învăța la acest curs bucătar Cluj.

Curs bucătar Cluj

Descoperă o altă perspectivă asupra bucătăriei, deschide-ți mintea și sufletul și dă-ți frâu liber creativității! Perfecționează-ți tehnica și învață să faci lucrurile “A la carte”.

Chiar dacă acesta este un Curs de Bucătar acreditat, el este recomandat și persoanelor care nu își doresc neapărat să lucreze într-un restaurant. La curs vin și foarte mulți pasionați, pentru că doresc să își perfecționeze tehnica și să descopere lucruri noi.

Mai multe detalii despre Curs Bucătar în Cluj, București și Ploiești găsești, aici.

Curs bucătar Cluj

Vrei, totuși un curs mai scurt, strict pentru pasionați și începători? Cei de la Atelierele ILBAH s-au gândit și la tine, atunci când au lansat Cursul de Gătit | Cooking Hobby |. Acesta durează mai puțin și îți oferă posibilitatea de a te înscrie la mai multe sesiuni de curs, pentru că de fiecare dată vei învăța să gătești alte rețete!
Detalii Curs de Gătit | Cooking Hobby

Contact:

Adresa: Aleea Bibliotecii, Nr. 10 (în incinta Complexului Comercial), Cluj-Napoca
Telefon: +4 0730 643 130
Mail: [email protected] | [email protected]
Facebook: AteliereleILBAH.ro

******
Alte cursuri oferite de Atelierele ILBAH:
Design vestimentar
Decorator floral
Design de interior
Croitorie
Video
Marketing Online
Expert Accesare Fonduri
Contabilitate
Machiaj Profesionist
Fotografie
Cosmetică
Masaj
Coafor Stilist
Frizerie
Unghii False