Curs Frizerie Cluj | organizat de Atelierele ILBAH

Postat în: Infrumusetare

Curs Frizerie Cluj | București | Ploiești la Atelierele ILBAH

Ai ocazia și tu să devii un master barber dacă te înscrii la Curs Frizerie Cluj organizat de Atelierele ILBAH și în București, Ploiești. Frizura reprezintă o carte de vizită pentru orice bărbat, iar aceasta reflectă personalitatea fiecăruia în parte. Indiferent de stilul ales, aranjarea podoabei capilare este de preferat să fie lăsată în grija unui profesionist.

Curs Frizerie – pentru o carieră la modă!

În prezent, meseria de frizer este una foarte căutată, iar cerințele clienților sunt din ce în ce mai ridicate. Astfel că saloanele de frizerie s-au modernizat, au căutat să fie în pas cu moda și să ofere un loc plăcut și confortabil pentru bărbați. Totodată, experții în barbering au devenit mult mai versatili și și-au dezvoltat skill-urile, realizând creații din ce în ce mai îndrăznețe. Astfel, dacă îți dorești să începi o carieră în domeniu, acest Curs Frizerie Cluj/ Barbering de la Atelierele ILBAH este alegerea perfectă. Acesta este locul în care vei învăța cele mai noi tehnici în frizerie, vei afla cum se realizează diversele tipuri de tunsori, vei beneficia de aparatură de ultimă generație, vei fi instruit de traineri talentați și ai toate șansele să devii un frizer profesionist.

curs-frizerie-cluj

Curs Frizerie în Cluj, București și Ploiești – curs acreditat

Își dorești să lucrezi într-un salon profesional de frizerie? Vrei să realizezi frizuri de nota 10 și să primești aprecierea oamenilor pe care îi tunzi? Dacă te vei înscrie la Cursul de Frizerie de la Atelierele ILBAH ai toate șansele să realizezi asta. Pentru a completa cunoștințele acumulate în timpul cursului, fiecare persoană înscrisă la Cursul de Frizerie va primi o diplomă cu care va putea profesa în acest domeniu, în România, dar și în străinătate. Aceasta deoarece cursul Frizerie (Barbering) de la Atelierele ILBAH este acreditat de Ministerul Educației și Ministerul Muncii.

curs-frizerie-cluj

”Practice makes perfect” este o expresie care se potrivește ca o mănușă cursului de Frizerie. Trainerii de la Atelierele ILBAH te vor învăța toate noțiunile teoretice de care are nevoie orice frizer. Însă, pe lângă aceasta, vei avea parte de foarte multă practică. Fiind un domeniu în care o simplă greșeală poate fi greu de reparat, practica este o necesitate. Ea te va ajuta să te perfecționezi, să elimini erorile, să realizezi extrem de ușor frizurile alese de client și să dezvolți un stil personal, care te poate diferenția în viitor. Și pentru ca totul să decurgă în cele mai bune condiții, toți cursanții vor beneficia de instrumente și consumabile gratuite.

curs-frizerie-cluj

La acest curs de Frizerie poți să alegi când vrei să înveți. Pentru a veni în ajutorul cursanților, Atelierele ILBAH pune la dispoziție două tipuri de programe. Vei putea alege dintre Cursuri Frizerie cu program Matinal și Cursuri Frizerie cu program After-Work.

Dacă ideea de a fi un expert în frizerie îți surâde și vrei să arăți că tunsul poate fi o artă atunci înscrie-te la cursul Frizerie organizat de Atelierele ILBAH. Pentru mai multe informații poți accesa următoarea pagina: https://www.ateliereleilbah.ro/cursuri/curs-frizerie-barbering-tunsoare-barbati/.

curs-frizerie-cluj

Contact:

Adresa: Aleea Bibliotecii, Nr. 10 (în incinta Complexului Comercial), Cluj-Napoca
Telefon: +4 0730 643 130
Mail: [email protected] | [email protected]
Facebook: AteliereleILBAH.ro

******
Alte cursuri oferite de Atelierele ILBAH:
Design vestimentar
Decorator floral
Design de interior
Croitorie
Bucătar
Video
Marketing Online
Expert Accesare Fonduri
Contabilitate
Machiaj Profesionist
Fotografie
Cosmetică
Masaj
Coafor Stilist
Unghii False