Cum sărbătorim Ziua Femeii ? Activități pentru 8 martie Cluj 2019

de | | 5 Minute

Cum sărbătorim Ziua Femeii ? Activități pentru 8 martie Cluj 2019

Sunt multe modalități de-a explora un oraș și împrejurimile. De a-l cunoaște pe deplin și a-i înțelege rădăcinile. Noi, cei de la Cluj.com, ne-am făcut un obicei din a vă recomanda locuri și experiențe unice. De data acesta, venim cu recomandări pentru 8 martie Cluj 2019.

Se apropie acea zi de primăvară în care înflorim în sentimente de apreciere pentru persoanele din jurul nostru. Ziua Femeii ne amintește în fiecare an că trebuie să ne exteriorizăm mai mult sentimentele pentru persoanele la care ținem. Indiferent că e mamă, bunică, soră, prietenă sau colegă, ne-am făcut obiceiul ca de 8 martie să arătăm o prețuire deosebită femeilor din viața noastră.


Că este o zi specială cu adevărat sau doar una care ne supune portofelul la un efort intens, un lucru este cert: majoritatea dintre noi o respectăm.

Cum ar putea arăta o zi de 8 martie în Cluj?

O ipoteză destul de generală, pentru că posibilitățile sunt multe, iar gusturile sunt foarte diferite. Cum deja v-am povestit despre istoricul și importanța acestei zile, ne-am gândit să revenim cu niște recomandări.

8 martie cluj 2019
Foto: bordealeonard

Pentru că știm cât este de schimbătoare vremea, o să facem recomandări care să nu fie influențate de aceasta. Însă, înainte de vă programa un presupus traseu de activități pentru 8 martie Cluj 2019, puteți consulta vremea aici.

[ Dimineața ] un 8 martie Cluj 2019 #Matinal

Poate pentru mulți dintre noi » a ne trezi devreme = activitate eroică ce trebuie premiată cu un OSCAR sau poate NOBEL. Însă, dacă timpul ne permite, merită să facem acest efort supraomenesc pentru un răsărit pe Dealul Cetățuia.

Soarele răsare în jurul orei 07:00 și va crea o panoramă aurie asupra Clujului, care sigur va rămâne cu drag în amintirea persoanei dragi. Și nu, nu este neapărat un moment romantic. Orice femeie, fie ea mamă sau, de ce nu, chiar bunică, merită să vadă un răsărit de soare #altfel alături de fiul / fiica / nepotul / nepoata ei.

Iar pentru a perpetua experiența, puteți să vă bucurați de un mic dejun la doi pași de acest loc, la Panoramic Cetățuie.

8 martie cluj 2019
Foto: Evenlight
[ Amiaza ] un 8 martie Cluj 2019 #DeZi

Un moment al zilei mai prietenos pentru mulți dintre noi. Însă poate apărea problema timpului. Cu toate acestea, există și persoane care se pot bucura în totalitate de aceasta. În prima lună a primăverii, amiaza este un moment călduros, care te atrage ca un magnet spre o ieșire în aer liber. Ce propunem? Desigur, plimbări. O activitate tot mai plăcută și recomandată pentru cei care duc o viață sedentară. Fie Parcul Central, ori Grădina Botanică sau chiar Pădurea Făget (cu echivalentul pentru aventuroși » Pădurea Hoia-Baciu).

8 martie cluj 2019
Foto: Petric Victor

O masă de prânz? Hmm… grea decizie. Dar pentru că ne place pitorescul Pieței Muzeului, precum și decorul ce îmbină armonios vintage-ul cu modernul, propunem o masă la Charlie Pub .

Pasionatele de arta gastronomică și gusturile autentice, își pot delecta simțurile la Restaurant Fragment, un loc deosebit, cu un farmec aparte.

#Inedit 

Persoanele care preferă activități inedite pentru 8 martie 2019 Cluj, pot zbura deasupra Clujului într-un balon cu aer cald, de la Wonderland. Mențiune: într-un balon pot zbura maxim 4 persoane + pilotul.

[ După Amiaza ] un 8 martie Cluj 2019 pentru #DupăMasă

Perioada cea mai aglomerată când vine vorba de activități. După o zi de muncă, căutăm să ne relaxăm pentru a ne detașa ușor de #rutină. Ce facem în acest sens? Noi preferăm activitățile dinamice și energice. Pentru că o zi întreagă la birou merge bine cu o porție de adrenalină. Iar Ziua Femeii poate fi o ocazie bună pentru a testa lucruri noi.

Laser Tag Cluj – un loc în care misterul face sângele să pulseze mai puternic, iar spiritul competitiv își face simțită prezența. De ce? Puteți vedea detaliile experienței noastre aici.

8 martie Cluj 2019
Foto: Laser Tag Cluj

Squad Store – poligon de tir este cu adevărat o provocare. Concentrare, viziune, perseverență și distracție într-un singur loc.

Squash Club îți antrenează mintea și susține forma fizică. Este o activitate pe cât se poate de relaxantă și plăcută, care provoacă multe zâmbete și voie bună.
[ Seara ] un 8 martie Cluj 2019 #PeSeară

După ce ne-am obosit destul, am râs, am glumit și ne-am destins, revenim cu un moment ceva mai serios. Sau, depinde cum îl vede fiecare. Serile se potrivesc cu o #cină. Un moment de răsfăț pentru papilele gustative și confort fizic.

Pentru cei care preferă un loc elegant, în care aromele sunt bine armonizate, 25th) downtown flavours reprezintă o altă posibilă alegere.

Zucca City Bistro Cluj
Foto: Zucca City Bistro

O activitate complexă

8 marte Cluj 2019 este într-o zi de vineri. De aceea, există posibilitatea să îi oferi femeii dragi din viața ta clipe lungi de răsfăț la Salis Hotel & Medical Spa. Un fel de mini vacanță ce poate cuprinde împrejurimile orașului Turda printr-o vizită la Salină, urmată de una la Chei. Iar după prima jumătate a zilei, oprirea finală la Hotel Salis, unde se poate relaxa în voie cu o masă specială, precum și tratamentele SPA.

8 martie cluj 2019
Foto: Salis Hotel & Medical Spa
Recomandări și sugestii

Ideile propuse pot fi luate și separat, fără a ține cont de momentul zilei pe care l-am propus noi. Am mers pe varianta de față pentru că experiențele noastre au fost astfel marcate. 

Dacă nu vi se potrivesc recomandările de mai sus:

» mai multe informații despre restaurante : aici
» mai multe informații legate de evenimente pentru 8 martie Cluj 2019: aici și aici

Acestea fiind spuse, vă dorim un 8 martie călduros și memorabil. Echipa Cluj.com vă urează La mulți și bucuroși ani!

Foto sus: bordealeonard