5/5 din 4 reviews
poligon tir cluj airsoft magazin arme squad store (13)

Poligon Tir Cluj – Squad Store Shooting Range – Poligon de tragere și magazin de arme & Airsoft Cluj

Ți-e poftă de adrenalină, mișcare și… ceva inedit? Există în orașul din inima Transilvaniei un buncăr special în care îți poți testa coordonarea ochi-mâini, timpii de reacție, disciplina și energia. Probabil contra-intuitiv, tirul sportiv este o activitate neașteptat de relaxantă, inducând o stare de bine și domolire a agitației fizice sau psihice.

Poligonul de tragere Squad Store se află în parcarea din spatele centrului comercial VIVO! Cluj-Napoca. Amenajat ca un buncăr recreativ, Squad Store este un poligon de tragere atât pentru arme de foc (letale), cât și cu arme neletale, cu aer comprimat & airsoft, fiind unul dintre cele mai mari și mai bine dotate poligoane de tir din Cluj. Dacă preferi armele scurte, vei găsi aici 4 linii de tragere de 25 de metri lungime, iar dacă armele lungi ți se par mai provocatoare, există și 4 linii de tragere de 50 de metri dedicate acestora.

Poligonul se adresează tuturor persoanelor care au împlinit 18 ani, nefiind obligatoriu ca acestea să dețină arme de foc sau să dețină experiență în poligonul de tragere. Tragerile din poligon au rol de antrenament și sunt de agrement. Important: accesul în poligonul de tir se face doar pe baza actului de identitate.

Poligon Tir Cluj

Pentru a te bucura de o astfel de experiență inedită și recreativă, nu este necesar să ai „experiență”.

Echipa Squad Store are în componența ei adevărați profesioniști, instructori cu experiență militară, care îți vor sta la dispoziție pentru a te îndruma. Siguranța ți-e garantată, vei fi îndrumat pas cu pas cu privire la utilizarea corectă și eficientă a armelor în poligonul de tragere.|Ce fel de arme vei găsi aici?

Sub îndrumarea echipei profesioniste Squad Store, vei avea ocazia să te familiarizezi cu o varietate mare de arme. Vei putea să testezi arme letale, pistoale pentru pază și autoapărare sau arme dedicate competițiilor sportive.

Calibrul, greutatea, capacitatea încărcătorului sau alte detalii tehnice variază de la o armă la alta. Poți explora diferite modele pentru a găsi arma potrivită stilului și abilităților tale.

poligon tir cluj (2)

Activități de team building și distracție alături de prieteni

Dincolo de faptul că tirul sportiv îți poate dezvolta o serie de abilități personale de coordonare, viteză, mișcare, reacție, o vizită de poligonul de tragere de la VIVO! Cluj-Napoca se lasă întotdeauna cu multă distracție și adrenalină cât cuprinde. Cu atât mai mult dacă accepți provocarea de-a participa alături de prieteni sau alături de colegii de la muncă, în activități de tip team building.Pasionat de arme? Răsfoiește magazinul online!

Pe lângă activitățile desfășurate în poligon, Squad Store poate fi găsit și sub forma unui magazin de arme online. Catalogul online dispune de arme de autoapărare, arme de vânătoare, replici airsoft, accesorii, echipament și consumabile. Răsfoiește magazinul online: www.squadstore.ro

În plus, în cadrul echipei, există și un departament special de service pentru produsele disponibile în magazin. Service-ul Squad Store asigură curățarea profesională a armelor, upgrade pentru arme, reglarea lunetei / a vizorului, reparații, etc.

Cursuri Poligon Tir Cluj

Iar dacă după câteva vizite ajungi la concluzia că vrei să înveți mai multe și să devii mai bun, Squad Store organizează cursuri de specialitate în domeniu care abordează atât partea teoretică și legislativă, cât și cea practică pentru:

  • folosirea armelor letale și neletale
  • obținere permis de port armă
  • obținere atestat instructor de poligon

Detalii despre cursurile organizate poți găsi AICI >> https://goo.gl/DBZuKg

poligon tir cluj (6)

Date de contact Poligon Tir Cluj:

Programări online: completează formularul de aici.
Preț Poligon Tir VIVO: lista de tarife poate fi consultată aici.

poligon tir cluj (4) Cursuri Poligon Tir Cluj

Informatii de contact

Numele locatiei: Poligon Tir Cluj – Poligon de tragere și magazin de arme & Airsoft Cluj
Contact: E-mail Website Facebook
Adresa: Squad Store - Magazin Arme Letale, Arme de Vanatoare si Airsoft, Florești, Cluj County, Romania
Telefon: +40 771 676 134 (Airsoft), +40 771 675 924 (Arme letale), 0364 805 364 (telefon fix Cluj-Napoca)
Orar: Luni - Duminica: 10:00 - 20:00
Locație: Încărcați harta

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (4 voturi)
Rating5
5
Iulia Marc
5
Gheorghe Parv
Poligon de tragere super tare
Poligonul de antrenament profesionist peste asteptări. Dacă nu știi să folosești armele te învață ei.
5
Cristian Tat
Locatie excelenta , instructor super profi!
5
Madalina
Scrie o recenzie

Ultimele Articole