Poligon tir în Cluj – un cadou de primăvară pentru fiecare femeie

de | | 2 Minute

Poligon tir în Cluj – cadou de primăvară la Squad Store pentru femei

Sunt multe modalități de-a explora împrejurimile unui oraș. De a-l cunoaște pe deplin și a-i înțelege rădăcinile. Noi, cei de la Cluj.com, ne-am făcut un obicei din a vă recomanda locuri și experiențe unice.

Modalități de petrecere a timpului liber sunt diverse în Cluj. Însă noi le alegem mereu pe cele care sunt inedite și în urma cărora rămânem cu o experiență plăcută. În caz că nu ați observat, în parcare la Vivo! se află un poligon de tir.

Luna martie – cadouri pentru femei

Squad Store, poligon tir în Cluj sărbătorește luna martie și prezența femeilor în viața noastră cu mare fast. De aceea, au pregătit un super Șadou (cadou a la Shooting range) – cadoul lunii martie.

Luna martie începe în forță și în 1 martie toate doamnele și domnișoarele care le vor trece pragul, vor beneficia de o țintă fistichie și de o brățară cu luchy charm, meșteșugită cu pasiune.

poligon tir în Cluj

Concurs Tir Sportiv de precizie

În 8 Martie va începe un concurs care presupune ca toate doamnele și domnișoarele ce vor efectua o tragere cu pistolul, vor fi înscrise pentru participare la un Concurs de Tir Sportiv de precizie. Se va lua în considerare o singură sesiune de tragere pentru fiecare concurentă.

Cine câștigă?
Persoana care va obține cel mai mare punctaj va fi premiată cu trofeul pus în joc de către Poligonul de tir Squad Store Sporting și un gift card de pistol cu 20 de cartușe cadou.

Cum se va desfășura concursul?

Doamnele și domnișoarele care doresc să se înscrie la concurs, vor aloca ultimele 5 cartușe din pachetul achiziționat în vederea participării la concurs.

Ținta de precizie: Model Squad Store Sporting.

Distanța: 10 m.

Punctaj maxim: 50.

Poziție de tragere: în picioare, nerezemat.

Clasamentul: Se realizează în ordinea descrescătoare a punctajului obținut. În caz de egalitate de puncte, departajarea se face pe baza numărului mai mare de lovituri în zona de punctaj maxim a țintei.

Poligon tir în Cluj – o activitate de primăvară

Nu doar începutul lunii este cu fast, ci toată luna oferă un pachet preferențial. Toate doamnele și domnișoarele pot beneficia de „Șadoul lunii martie”. În pachet sunt incluse 15 cartușe calibru 9×19 MM și un tricou ținta cu doar 100 lei.

Ca un mic ajutor pentru bărbații aflați în căutare de cadouri, „Șadou de martie” poate fi alegerea potrivită pentru luna femeii.

Tu ce „Șadou de martie” de martie alegi?

poligon tir în Cluj
Echipa Squad Store vă urează o primăvară frumoasă! 🙂