Senzații tari la Cluj

de |

Senzații tari la Cluj

Rutina poate fi o „boală” grea a zilelor noastre. Aceeași sonerie la alarmă, aceleași fețe în stația de troleu și poate îndrăznim doar să alternăm covrigul cu sare cu cel cu susan.

Poate nici nu ai observat că au ieșit ghioceii sau că primăvara începe să își instaleze corturi prin tot orașul. Și nu folosi maturizarea ca scuză pentru lipsa de entuziasm. Nu le permite responsabilităților pe care le ai să îți dilueze pofta de viață!

Lasă-i acum un bilet de adio celui mai bun prieten, patul. Spune-i că veți petrece împreună doar alea 8 ore recomandate de somn. Nu veți mai lenevi împreună și nu veți mai căuta sensul vieții între pereții goi. Privește cerul, descifrează formele norilor pufoși și lasă soarele să îți inunde irisurile.

De unde să începi? Observă. Cercetează. Fii curios și implică-te!

Locurile ce ne înconjoară sunt pline de potențial. Să descoperim împreună câteva dintre milioanele de posibilități ce te pot scoate din rutină!

Din fericire, Clujul este plin de oameni puși pe distracție și senzații tari așa că nu va fi greu să găsești activități la care îți tresare inima. Cei de la Adrenalin Park împărtășesc pasiunea lor pentru aventură prin trasee antrenante și distractive, ideale atât pentru copii cât și pentru adulți, echipe de lucru sau grupuri de prieteni. Obstacolele din parcul de aventură îți pun creativitatea la încercare și consolidează echipele participante.

Adrenalin Park

Jocurile de evadare sunt alte activități musai de încercat în Cluj! Deși nu mai suntem în epoca medievală când tortura era „la modă”, camerele din care trebuie să evadezi au scenarii ingenioase, decoruri creative și indicii bine ascunse. După ce ți-ai convins gașca să vină la tortură și veți alege o cameră tematică, urmează distracția: toate simțurile vor coopera pentru a dezlega ghicitorile complicate și a obține cel mai bun timp de evadare. The Dungeon și The Museum ascund cele mai fascinante mistere ce abia așteaptă să fie deslușite.

The Dungeon

The Museum - Joc de evadare, Cluj Napoca

Dacă vrei să îți testezi limitele și nu îți e frică de întuneric, recomandăm un tur personalizat și plin de peripeții cu Hoia-Baciu Project.

foto: Daniel Mîrlea

Iar dacă vrei să descoperi cele mai importante atracții ale orașului, poți beneficia de tururi ghidate, oferite de Cluj Guided Tours, o asociație de tineri pasionați de promovarea turismului local. O să auzi poveștile și legendele din zonă, adunate și păstrate de-a lungul anilor.

cluj guided tours

Niciodată nu am fost mai aproape de nori. Aproape că îi poți atinge dacă ai curaj să te urci în balonul cu aer cald de la Wonderland Cluj Resort. Balonul cu aer cald se înalță între 60 – 300 metri și în el pot zbura 4 pasageri și pilotul.

La ce evenimente poți participa în Cluj între 17-22 ianuarie?
foto: Lucian Nuță

O altfel de adrenalină poți experimenta la Poligonul de tir Cluj, unde instructorii autorizați îți vor oferi ocazia să încerci și altceva în afara pistolului cu apă. Încercarea armei adevărate e posibilă doar cu buletinul și multă atenție asupra indicațiilor oferite de instructori.

cum a apărut tirul sportiv poligon de tir cluj 3

Senzațiile tari le poți obține însă și la un film bun, o piesă de teatru, o ieșire în parc sau la un concert. Trebuie doar să ieși din zona de confort și să începi să trăiești cu adevărat!

Informații utile

⦁ The Museum
Adresa: Str. Brassai Samuel, nr. 7, Cluj Napoca
Telefon: 0745 487 112
E-mail: office@themuseum.ro
Website
Facebook
Program: nonstop

⦁ The Dungeon
Adresa: str. Horea nr. 75 și str. Petru Maior nr.13 (la subsol)
Telefon: 0768 247 525
E-mail: info@thedungeon.ro
Website
Facebook
Program: zilnic între orele 3:00PM – 12:00AM

Zbor Balon cu aer cald Wonderland Cluj
Adresa: Feleacu, nr. 5 A-E
Telefon: 0740 966 337
Email: wonderlandcluj@yahoo.ro
Website
Facebook
Program: L-D: 20:30 – 22:30 – pe bază de programare

⦁ Hoia-Baciu Project
Adresa: Str. Louis Pasteur nr. 76/18
Telefon: 0746 038 080
E-mail: hoiabaciu@gmail.com
Website
Facebook
Program: zilnic între 9:00PM – 3:00AM

⦁ Cluj Guided Tours
Adresa: Str. Horea nr. 56-58
Telefon: 0745 043 025
E-mail: contact@clujguidedtours.ro
Website
Facebook
Program: zilnic de la ora 6:00 PM

⦁ Poligon de tir Cluj
Adresa: str. Calea Baciului nr. 179B
Telefon: 0752 415 777
Email: sportduesystem@yahoo.com
Website
Facebook
Program: zilnic pe bază de programare

Adrenalin Park
Adresa: Casele Micesti, Feleacu, 407271 Casele Micesti, Cluj, Romania
Telefon: 0371 040 434
E-mail: office@adrenalinpark.ro
Website
Facebook
Program: L-V: 11:00 – 20:00, S-D: 10:00 – 20:00

Giță Loredana, redactor Cluj.com