Senzații tari la Cluj

de | | 4 Minute

Senzații tari la Cluj

Rutina poate fi o „boală” grea a zilelor noastre. Aceeași sonerie la alarmă, aceleași fețe în stația de troleu și poate îndrăznim doar să alternăm covrigul cu sare cu cel cu susan.

Lasă-i acum un bilet de adio celui mai bun prieten, patul. Spune-i că veți petrece împreună doar alea 8 ore recomandate de somn. Nu veți mai lenevi împreună și nu veți mai căuta sensul vieții între pereții goi. Privește cerul, descifrează formele norilor pufoși și lasă soarele să îți inunde irisurile.

De unde să începi? Observă. Cercetează. Fii curios și implică-te!

Locurile ce ne înconjoară sunt pline de potențial. Să descoperim împreună câteva dintre milioanele de posibilități ce te pot scoate din rutină!

Din fericire, Clujul este plin de oameni puși pe distracție și senzații tari așa că nu va fi greu să găsești activități la care îți tresare inima. Cei de la Adrenalin Park împărtășesc pasiunea lor pentru aventură prin trasee antrenante și distractive, ideale atât pentru copii cât și pentru adulți, echipe de lucru sau grupuri de prieteni. Obstacolele din parcul de aventură îți pun creativitatea la încercare și consolidează echipele participante.

Adrenalin Park

Jocul de laser tag este una dintre cele mai recente descoperiri ale noastre prin Cluj în materie de activități dinamice, ludice, de echipă. Descoperire în sensul de experiență directă, căci în rest îl știam din How I Met Your Mother. În Cluj există câteva spații dedicate acestei activități și destul de puține persoane știu de ele sau chiar au testat jocurile. Recomandăm Laser Tag Cluj – vizavi de Aeroport, pe str. Traian Vuia, nr. 208 (în clădirea Napotex) – se ajunge ușor și cu autobuzul (liniile 5 și 8), este chiar lângă stație.

Activitate distractivă pentru Petrecerea Burlacilor LaserTag Cluj

Dacă vrei să îți testezi limitele și nu îți e frică de întuneric, recomandăm un tur personalizat și plin de peripeții cu Hoia-Baciu Project.

foto: Daniel Mîrlea

Iar dacă vrei să descoperi cele mai importante atracții ale orașului, poți beneficia de tururi ghidate, oferite de Cluj Guided Tours, o asociație de tineri pasionați de promovarea turismului local. O să auzi poveștile și legendele din zonă, adunate și păstrate de-a lungul anilor.

cluj guided tours

Niciodată nu am fost mai aproape de nori. Aproape că îi poți atinge dacă ai curaj să te urci în balonul cu aer cald de la Wonderland Cluj Resort. Balonul cu aer cald se înalță între 60 – 300 metri și în el pot zbura 4 pasageri și pilotul.

La ce evenimente poți participa în Cluj între 17-22 ianuarie?
foto: Lucian Nuță

O altfel de adrenalină poți experimenta la Poligon Tir Cluj » Squad Store Shooting Range, unde instructorii autorizați îți vor oferi ocazia să încerci și altceva în afara pistolului cu apă. Încercarea armei adevărate e posibilă doar cu buletinul și multă atenție asupra indicațiilor oferite de instructori.

squad store prima noastră experiență la un poligon de tir

Senzațiile tari le poți obține însă și la un film bun, o piesă de teatru, o ieșire în parc sau la un concert. Trebuie doar să ieși din zona de confort și să începi să trăiești cu adevărat!

Informații utile

Adrenalin Park
Adresa: Casele Micesti, Feleacu, 407271 Casele Micesti, Cluj, Romania
Telefon: 0371 040 434
E-mail: [email protected]
Website
Facebook
Program: L-V: 11:00 – 20:00, S-D: 10:00 – 20:00

Laser Tag Cluj
Adresa: str. Traian Vuia, nr. 208 (în clădirea Napotex)
Telefon: 0757 102 019
E-mail: [email protected]
Facebook
Program zilnic: 10:00 – 22:00

⦁ Hoia-Baciu Project
Adresa: Str. Louis Pasteur nr. 76/18
Telefon: 0746 038 080
E-mail: [email protected]
Website
Facebook

⦁ Cluj Guided Tours
Adresa: Str. Horea nr. 56-58
Telefon: 0745 043 025
E-mail: [email protected]
Website
Facebook
Program: zilnic de la ora 6:00 PM

Zbor Balon cu aer cald Wonderland Cluj
Adresa: Feleacu, nr. 5 A-E
Telefon: 0740 966 337
Email: [email protected]
Website
Facebook
Program: L-D: 20:30 – 22:30 – pe bază de programare

⦁ Squad Store Shooting Range
Adresa: în parcarea din spatele centrului comercial VIVO! Cluj-Napoca
Telefon: 0743 171 170
E-mail: [email protected]
Website
Facebook
Program zilnic: 10:00 – 20:00

Giță Loredana, redactor Cluj.com