Poligon de Tir Cluj: promoție de toamnă cu adrenalină

de | | 3 Minute

Poligon de Tir Cluj: promoție de toamnă cu adrenalină

Toamna nu se numără numai bobocii (iar în Cluj sunt mulți și entuziaști), ci și experiențele noi și memorabile. În această perioadă a anului, orașul este, poate, cel mai viu și mai activ. Spre deosebire de melancoliile tomnatice care învăluie alte orașe, Clujul e plin de energie în octombrie.

În întâmpinarea acestui entuziasm care a cuprins Clujul vine și Squad Store – poligonul de tragere aflat în imediata vecinătate a centrului comercial VIVO! Cluj-Napoca. Cei de-acolo știu să ne atragă atenția: adrenalină și promoții de toamnă la pachet.

poligon de tir cluj toamna

Campania de toamnă „Loyalty Cards”

Odată cu temperaturile mai scăzute, buncărul din spatele VIVO! ne invită să ne petrecem timpul liber într-un mod inedit, cu un boost de adrenalină. De menționat că cei care doresc să încerce experiența tragerii cu arma nu trebuie să dețină cunoștințe sau abilități speciale. La Squad Store găsim instructori cu experiență militară care îi îndrumă pe doritori pas cu pas în vederea utilizării corecte și în siguranță a armelor în poligonul de tir. În schimb, doar persoanele cu vârsta minimă de 18 ani pot să participe la un poligon de tir.

Iar toți cei care vor trece pragul poligonului de tir în luna octombrie vor fi recompensați:

  • Cardul de acces Loyal Shooters Club » va fi primit de toți clienții poligonului din luna octombrie. Cardul le va oferi acestora o a 7-a sesiune de tragere în mod gratuit! Așadar, te folosești de card la primele 6 sesiuni de tragere, iar a 7-a o primești gratuit. Pentru a beneficia de sesiunea gratuită, tragerile trebuie făcute până pe 25 decembrie 2018, conform regulamentului promoției.
  • Cardul de 10% discount » va fi acordat celor care s-au bucurat de beneficiile cardului de acces, primind deci sesiunea de tragere gratuită. Acest card va asigura apoi posibilitatea de a achiziționa pachetele de la poligon de tir Cluj cu un discount de 10%. Va fi valabil pentru 20 sesiuni de trageri.
  • Cardul de 25% discount » similar, cardul va fi acordat celor care au beneficiat și au utilizat toate beneficiile cardului de 10% discount.

Așadar, promoția de toamnă pregătită de către cei de la Squad Store își găsește continuitate pe termen lung.

Să ne luăm porția de adrenalină și distracție, să ne bucurăm de toamnă și să spunem DA experiențelor inedite 🙂

squad store prima noastră experiență la un poligon de tir

Regulamentul promoției poate fi consultat aici.

Date de contact Poligon de Tir Cluj:

Adresa: Str. Avram Iancu, nr. 492-500, Florești – în buncărul din spatele VIVO! Cluj-Napoca (parcarea din spatele centrului comercial).
Program: Luni – Duminica: 10:00 – 20:00
E-mail: [email protected]
Website
Facebook
Pinterest 
Telefon: 0771 676 134 (Airsoft), 0771 675 924 (Arme letale), 0364 805 364 (telefon fix Cluj-Napoca)
Programări online: completează formularul de aici.
Preț Poligon de Tir Cluj: lista de tarife poate fi consultată aici.

squad store prima noastră experiență la un poligon de tir