Cursuri Poligon Tir Cluj – Squad Store

Postat în: Altele , Securitate , Sport

Cursuri Poligon Tir Cluj – Squad Store

Squad Store organizează cursuri de specialitate în domeniu care abordează atât partea teoretică și legislativă, cât și cea practică pentru:

  • folosirea armelor letale și neletale
  • obținere permis de port armă
  • obținere atestat instructor de poligon

Cei interesați de latura recreativă, de agrement și antrenament a tirului sportiv, sunt așteptați la poligonul de tragere Squad Store Shooting Range, aflat în parcarea din spatele centrului comercial VIVO! Cluj-Napoca. Detalii aici >> https://goo.gl/wT4W1e

Cursurile organizate de către Squad Store Shooting Range:

#1 Curs inițiere port armă

Cei care doresc să achiziționeze arme letale și să obțină permisul de port-armă, se pot înscrie la cursul de inițiere organizat de Squad Store. Instruirea se face atât la nivel practic, cât și teoretic. Cursul este destinat persoanelor cu vârsta de peste 18 ani, care nu au condamnări ce depășesc perioada de 1 an, nu suferă de afecțiuni medicale, fizice sau psihice.

Cursul de inițiere reprezintă o necesitate în demersurile de obținere a permisului de port-armă, precum și primirea dreptului de achiziționare a armelor letale și neletale de la organele de poliție competente.

Modulul teoretic: informații despre utilizarea armelor și munițiilor în conformitate cu legile de mai jos, aprofundând normele legislative în ceea ce privește dreptul de a deține, folosi, manipula și depozita arme.

  • Legea 295/2004 privind regimul armelor și munițiilor;
  • Legea 130/2012  privind regimul armelor și munițiilor cu destinație civilă.

Modulul practic: folosirea și mânuirea armelor în poligonul de tragere, alături de toate procesele care facilitează o bună derulare a tragerilor, în maximă siguranță.

Documente necesare : Copie act de identitate, Cazier judiciar, adeverință medicală (apt curs calificare) de la medicul de familie, Cerere tip, 2 fotografii color.

Durata: 10 zile (45 ore)

Preț: prețul cursului se poate vedea la secțiunea de Prețuri

#2 Curs instructor poligon de tragere

Persoanele care doresc să obțină dreptul de a practica activitatea de instructor în poligoanele de tragere pot opta pentru cursul de instructor organizat de către Squad Store. Cursul se adresează persoanelor cu vârsta de peste 21 de ani, fără condamnări mai mari de 1 an și apți din punct de vedere medical (fizic și psihic), având studii medii.

Modulul teoretic: normele legislative cu privire la regimul armelor și munițiilor, a măsurilor de siguranță și a elementelor de prim ajutor. Se vor aprofunda și principiile de tragere, detaliile despre armament, tir aplicativ, balistică și metodele de instruire pentru transmiterea informațiilor.

Modulul practic: utilizarea echipamentului de siguranță, mentenanța armelor și aplicarea principiilor de tragere și a măsurilor de siguranță în poligonul de tragere.

Desfășurare: 
– participarea la modulele teoretice și practice
– examen de promovare
– eliberare certificat de absolvire (dacă examenul a fost promovat) – certificatul este necesar pentru obținerea atestatului de instructor poligon de tragere de la organele de poliție competente!

Actele necesare pentru înscriere la curs: buletin de identitate (original și copie), certificat de naștere (original și copie), diplomă de studii sau foaie matricolă (original și copie). adeverință medicală (apt curs calificare) de la medicul de familie;

Actele necesare pentru obținerea atestatului de instructor poligon de tragere de la organele de polițe competente: vezi AICI.

poligon tir cluj airsoft magazin arme squad store (13)

#3 Curs Home Defence – Apărarea proprietății

Curs Home Defence este adresat celor care doresc să achiziționeze o armă în scop de apărare a proprietății. Se recomandă absolvirea cursului de inițiere în prealabil, cursul de față fiind la un nivel mai avansat, axat pe utilizarea și stocarea armei pentru apărarea casei sau a proprietății.

Conținutul cursului: normele legislative privind regimul armelor și munițiilor, informații despre stocarea armei și a muniției, principii de folosire a armei în incinta casei / proprietății în maximă siguranță, instructaje pe baza unor scenarii de jaf cu soluții ideale de răspuns (forță minimă și rezultate bune).

Acte necesare pentru înscriere curs: buletin de identitate (original și copie), certificat de naștere (original și copie), diplomă de studii sau foaie matricolă (original și copie). adeverință medicală (apt curs calificare) de la medicul de familie;

Date de contact Poligon Tir Cluj:

Str. Avram Iancu, nr. 492-500, Florești – în buncărul din spatele VIVO! Cluj-Napoca (parcarea din spatele centrului comercial).
Program: Luni – Duminica: 10:00 – 20:00
E-mail: [email protected]
Website
Facebook
Pinterest 
Telefon: 0771 676 134 (Airsoft), 0771 675 924 (Arme letale), 0364 805 364 (telefon fix Cluj-Napoca)
Programări online: completează formularul de aici.
Preț Poligon Tir VIVO: lista de tarife poate fi consultată aici.