Airsoft în natură » Squad Store Teambuilding Arena își deschide porțile pentru clujeni

de | | 3 Minute

Oricât de drag ne este orașul, e bine să ieșim din rutină din când în când, să părăsim jungla urbană pentru adevărata natură, să renunțăm la calculatoare și lumea virtuală pentru mișcarea în aer liber.

Contra-intuitiv, Clujul nu dispune de extraordinar de multe spații special amenajate pentru activități recreative, distractive și sportive în natură, înrudite cu tirul sportiv. Ne gândim aici la activități de tragere derivate din tirul cu arma, cum ar fi airsoft-ul sau paintball-ul. Lipsa investițiilor în această direcție s-a datorat faptului că aceste activități puteau fi desfășurate oriunde până la momentul reglementării lor de către Legea 295/2004, care prin precizările sale crește nivelul de siguranță în exploatarea replicilor, atât pentru operatorii lor, precum și pentru cei din jurul lor. Astfel, pentru a putea fi practicată această activitate, este necesară amenajarea unor spații care să îndeplinească o serie de condiții de siguranță.

Un astfel de spațiu, un loc superb, aflat la doi pași de Cluj, în localitatea Luna de Sus (comuna Florești), va găzdui activități dedicate grupurilor de prieteni, colegilor aflați în teambuilding sau familiilor. Squad Store Teambuilding Arena își deschide porțile pentru clujeni sâmbătă, 23 iunie 2018, de la ora 16:00, cu jocuri de airsoft, trageri la talere, ateliere și un concert deosebit susținut de Trupa Reea.

airsoft in natura

Evenimentul care marchează deschiderea acestei „arene” dedicate jocului de airsoft și activităților de teambuilding se anunță a fi unul dinamic (jocurile de airsoft, tragerile la talere), dar și relaxant și interactiv (ateliere, concerte, zona de Food & Drinks).

squad store teambuilding arena 1

Pe scurt, iată ce cuprinde programul zilei de sâmbătă, 23 iunie:

16:00 Începerea oficială a activităților
(1) Jocuri de airsoft pe echipe » se vor organiza 2 echipe, a câte 15 persoane / echipă. Nr. locuri disponibile: 30.
(2) Tragere la talere cu ajutorul sistemului Laser Sport;
(3) Ateliere Tehnici de Supraviețuire:
● Atelier de orientare în natură cu ajutorul busolei
● Atelier de aprindere a focului: 3 tehnici
● Atelier de amenajare a unui adăpost provizoriu
20:00 Super-concert TRUPA REEA
Desigur, nu va lipsi nici zona de Food & Drinks, tentațiile culinare fiind asigurate de Yogi’s Burgers.

Intrarea la eveniment este liberă! 

Participarea la ateliere, la jocurile de airsoft și la concert este GRATUITĂ, însă în limita locurilor disponibile, motiv pentru care doritorii își pot anunța participarea completând formularul https://goo.gl/forms/qWl7rXT2CWfEPLP73 sau printr-un mesaj la numărul de telefon 0364.805.364 sau prin e-mail la [email protected]

Vor fi și activități contra cost:
– tragere la țintă pistol airsoft » 10 RON;
– tragere la țintă mitralieră airsoft 25 RON.

Locația exactă a evenimentului poate fi găsită la următoarele coordonate GPS » AICI. 

Pentru noutăți, puteți urmări și evenimentul creat pe Facebook » fb.com/events/268237097084763/

Poligonul de tir sportiv Squad Store își continuă activitatea și la VIVO! Cluj-Napoca, noua locație fiind încă un spațiu alternativ de petrecere a timpului liber.