5/5 din 2 reviews
25th downtown flavours cluj 25th) downtown

25th) downtown flavours Cluj, un fel de „acasă”, departe de casă

25th) downtown flavours Cluj , Arome, 25, prezent, zâmbete și reinterpretări ale centrului urban.

Piața Unirii își reinventează cu succes clădirile istorice, acestea capătă savoare și sunt învăluite în parfumul gastronomiei moderne. Te întrebi dacă numerele au semnificații ascunse. Descoperi că da, au, le găsești în oameni, în mâncare și în atenție la detalii. Unde? La 25th) downtown flavours Cluj.

În fiecare lună, în data de 25, se întâmplă ceva special aici, ceva creat pentru cei care trec pragul la 25th) downtown flavours. Dar poate sincronizarea nu-i cel mai mare atu al tău. Așa că treci pragul oricând, căci oricând mâncarea este demențial de bine aromată și gătită. Te face să te-ntrebi dacă nu cumva ești, în adâncul sufletului tău, un adevărat gurmand.

25th downtown flavours cluj (1)

Oameni pasionați și talentați

În tot ce te înconjoară, fără să știi, faci cunoștință cu oameni pasionați și talentați. Întâi, îl descoperi pe Gosho Ștefanov, în fiecare detaliu de design, în plicurile inedite de pe pereți, în stil și culori, în ambianța ce amintește de America elegantă a anilor ’60 pe care o admiram în Mad Men. Apoi, faci cunoștință cu mâinile talentate ce aduc decoruri înflorate aici, în 25th) downtown flavours Cluj. Cătălina, fata ce trăiește La Vie en Rose, prin aranjamentele florale pe care le creează, reușește să-ți transmită o binemeritată stare de relaxare.

25th downtown flavours cluj aa1

Omul care surprinde aromele în imagini, oprește timpul în loc și-ți trezește poftele culinare prin unghiuri și culori este Francisc Șandor, fotograful care a înțeles prea bine atmosfera din Piața Unirii, nr. 4-5.

Iar când mâncarea ajunge pe masă, cunoști, parcă, o întreagă lume. Că-i vei spune 25th) sau simplu, downtown, pașii vor știi să te-aducă aici.

Tendințele gastronomiei actuale – gătite ireproșabil de o echipă de bucătari pe care ți i-ai dori în cercul de prieteni, alături de preferințele culinare ale clienților fideli, pun bazele unui meniu accesibil mai multor „buzunare” și ușor abordabil de gurmanzi și pofticioși.

E un echilibru plăcut și liniștitor la 25th). Un fel de „acasă”, departe de casă.

Restaurantul e prezent și pe hipMenu, cu livrări în tot orașul.

25th downtown flavours cluj (1)

Informatii de contact

Numele locatiei: 25th) downtown flavours Cluj – unde se întâlnesc aromele
Contact: E-mail Website Facebook
Adresa: Piața Unirii, nr. 4-5, Cluj-Napoca
Telefon: +40 799 112 110
Orar: Duminică-Joi: 10:00-00:00
Vineri-Sâmbătă: 10:00-02:00
Locație: Încărcați harta

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (2 voturi)
Rating5
5
Iulia Marc
5
Beatrix
Atmosfera frumoasa si mancarea super buna :)
Scrie o recenzie

Ultimele Articole