Specialități culinare la Cluj și tehnologie într-un singur loc

de | | 4 Minute

Specialități culinare la Cluj și tehnologie într-un singur loc

Vrei să știi unde sunt acele specialități culinare la Cluj care îți vor marca experiența? Ei bine, atunci hai la o întâlnire cu orașul modern, într-o amplasare cât se poate de istorică pentru a construi experiențe unice! Unde? La 25th) Downtown Flavours, în Piața Unirii.

Ce știm despre gusturile noi?

Știm că sunt inedite. De ce? Pentru că sunt compuse din cele mai neașteptate combinații de arome. Mai știm că există oameni extrem de pasionați de crearea unei armonii culinare. Aceștia își provoacă creativitatea constant și pun mult suflet în crearea celor mai neîntâlnite combinații.

Poate mulți dintre noi suntem reticenți când vine vorba de specialități culinare la Cluj, preferând varianta clasică și tradițională a gusturilor. Însă, dacă suntem în acest secol în care evoluția se face tot mai rapid, de ce să nu încercăm un update și în materie culinară?

specialități culinare la Cluj

Ce ne propune 25th) Downtown Flavours?

Ne propune provocări prin cele mai inedite combinații de ingrediente, la care nu te-ai fi așteptat. Diversitatea culinară și tehnicile moderne de gătire a mâncărurilor tradiționale (precum populara ceafă de mangaliță) te îndeamnă să îți depășești zona de confort și să te avânți într-o călătorie culinară modernă.

specialități culinare la Cluj

Armonie culinară și tehnologie într-un singur loc

25 th) a decis să facă un pas mai aproape de tine. Motiv pentru care a înlocuit meniul clasic, printat, cu un meniu în format digital, pe tabletă. Prin acestea ai, astfel, acces la fiecare preparat pe care îl poți vedea cum arată în poze, (între noi fie vorba: la cât de apetisant arată fiecare, ți-e mai greu să alegi ), dar are și un scurt video de câteva secunde cu modul său de preparare. Vei fi uimit să vezi preparatul ales în fața ta exact așa cum arăta pe tabletă.

Noutățile din meniu

Dacă ești un iubitor al cărnii de vită, ei bine, află că la 25th) #flavours, pentru ca vita să fie pe placul tuturor, s-a optat pentru varianta în care tu poți să îți personalizezi farfuria. În același mod poți proceda și în cazul micului dejun, mai exact al omletei al forno (desigur, pe lângă celelalte opțiuni eclectice).

specialități culinare la Cluj

Noile tehnici de gătire adoptate, precum prepararea sous-vide a cărnii de pui și mangaliță, alături de sosurile home made compun arome proaspete și intense. Burgerul Rossini este o specialitate proprie. Cum l-au personalizat? La rețeta clasică vei găsi adăugat foie gras, dulceață de ceapă și cartofi pregătiți în untură de rață.

specialități culinare la Cluj

Nou introdus în meniu, peștele spadă, se servește cu mix de legume și sos pesto de mentă, pentru o cină ușoară și sănătoasă. O supă inedită este aceea de fructe de mare, descompusă. Adică? Fructele de mare sunt deja în farfurie, iar ospătarul va turna supa peste ele direct în fața ta.

Încearcă un mic dejun altfel

De câte ori ai servit un mic dejun în oraș? Știm că este încă un trend în plină dezvoltare. Dacă ești omul dimineților relaxate și îți place să savurezi micul dejun în tihnă, încearcă specialitățile culinare la Cluj de la 25th) downtown flavours. Aici poți testa preparatele clasice reinterpretate, precum Beef Benedict sau Omleta al Forno, adăugând arome noi.

specialități culinare la Cluj

Băuturi pe placul tău

Spumant sau champagne? O întrebare care poate provoca confuzii. Însă la 25th) îți este mai ușor să faci o alegere între cele două, datorită structurării optime. În cazul ginului, ai ocazia să ți-l personalizezi după bunul plac, adăugându-i arome inedite, alături de cele mai bune tonice.

Blend-ul de cafea cu origini din Brazilia, Guatemala, Costa Rica, Nicaragua și India este adaptat constant în funcție de calitatea cafelei cultivate și apoi transportate. Astfel, te vei bucura de același gust intens al cafelei ori de câte ori intri la 25th).

Catering și evenimente

Dacă ai fost în vizită la 25th) și ai fost plăcut surprins de gusturile și mâncărurile lor, poți opta pentru varianta de catering. Dacă vrei să te bucuri mai mult de combinațiile gusturilor originale, le poți comanda pentru evenimentul tău.

specialități culinare la Cluj

Testează viața clujeană la 25th), în inima istorică a orașului și bucură-te de armonia culinară redată atât prin arome, cât și prin aspect. Atmosfera te va încânta cu siguranță, pentru că vei putea simți o comunitate unită și o atmosferă prietenoasă.

Dacă vrei să contribui la modificările constante ce se pun în aplicare, poți lăsa la sfârșit un feedback, pe aceiași tabletă în care ai văzut meniul.

Piața Unirii, nr. 4-5
+40 799 112 110
https://25th.ro
facebook.com/25thdowntown
Du-Joi: 10:00-00:00 & Vi-Sâ: 10:00-02:00