Artă, Muzică și Delicii: Seri Magice la Samsara

de | | 2 Minute

În săptămâna aceasta, te invităm într-o călătorie plină de surprize și inspirație la Samsara. Iată ce te așteaptă! 

Acest articol este realizat de prietenii noștri de la Samsara, restaurant vegetarian și vegan din Cluj-Napoca, unde ingredientele locale, naturale și sezoniere ocupă locul principal în meniu.

Descoperă Povești Sub Pleoape: Expoziție de Artă 

Te invităm să pășești în lumea fascinantă a artei la Samsara! Pe data de 5 februarie, între orele 17:00-19:00, a avut loc evenimentul de lansare al expoziției „Povești sub pleoape”. Această expoziție aduce în prim-plan munca meticuloasă și captivantă a Alexandrei Ciocan din ultimii ani. 

Expoziția cuprinde lucrări de ilustrație tip fine art, precum și ilustrații de carte pentru copii. Te invităm să explorezi arta ei captivantă, ce reușește să îmbine culorile și formele în povestiri unice și pline de sensibilitate. 

Lucrările expuse vor fi disponibile la restaurant până în data de 4 martie.  

Serată de Harpă cu Anca Jilovan 

Pe 7 februarie, de la ora 19:00, te așteptăm să te răsfeți cu sunetele diafane ale harpei, interpretate de talentata Anca Jilovan. Această seară magică va fi încărcată de emoție și rafinament, iar taxa de intrare este doar 10 lei. Rezervă-ți masa aici. 

Harp Evening Februarie Samsara

Săptămâna Asiatică pe Samsara Delivery 

Pentru iubitorii de gastronomie asiatică, avem o veste bună! Pe Samsara Delivery, se desfășoară Săptămâna Asiatică, unde 5 preparate selectate au un discount de 30%. Alege dintr-o gamă diversificată de delicii exotice și bucură-te de arome și gusturi deosebite chiar la tine acasă! 

saptamana asiatica la samsara

Alătură-te nouă și lasă-te purtat într-o călătorie plină de frumusețe, muzică și savoare! 

Pentru a rămâne la curent cu toate noutățile și evenimentele noastre, te invităm să ne urmărești pe rețelele sociale – Instagram, Facebook, TikTok. 


P.S. Dacă îți faci deja planuri pentru Ziua Îndrăgostiților, echipa Cluj.com îți recomandă să petreci Valentine’s Day at Samsara with Jazz’n’Tonic. 💚

Valentines Day at Samsara with Jazz n Tonic 2024