5/5 din 1 review
Samsara Food House Cluj

Samsara Food House Cluj – mâncare sănătoasă, vegetariană, vegană și raw vegană

Cel mai mare restaurant de acest tip din România, Samsara Food House Cluj propune o alimentație sănătoasă, prin servirea unor mese echilibrate. Prin cele mai diversificate meniuri vegetariene, vegane și raw vegane, Samsara Food House atrage prin ineditul aromelor combinate armonios, alături de ingrediente proaspete, de calitate superioară. Restaurantul a fost inclus în Ghidul Gault & Millau, unde sunt prezentate restaurante de top din România.

Un loc de tras sufletul în mijlocul orașului

Noua locație a ineditului restaurant se pliază pe nevoile sociale și culinare ale fiecărui individ, dornic de sănătos și frumos. Atmosfera conturată de un decor minimalist, însă elegant, bine organizat, va surprinde orice suflet încărcat de dorința unei eliberări de rutină. Ideea de „acasă” este transmisă cu mult tact de decorațiunile din lemn și piatră. În același timp, clasicele decorațiuni din onix și metal sunt subtil reinterpretate de măslinul plantat chiar în mijlocul sălii principale. Completat de plantele vii de pe pereți, decorul îți insuflă o reîntoarcere la valorile umane de altădată.

Samsara Food House Cluj

Totuși, cel mai pregnant element de transmitere a unei stări de bine și confort psihic se datorează personalului. Amabilitatea, alături spiritul de echipă, transmit o căldură specifică. Fă o vizită la Samsara Food  House Cluj și vei fi plăcut surprins de liniștea adâncă a unui spațiu aflat în zona centrală a Clujului.

Experiențe senzoriale duse la cel mai înalt nivel

Samsara Food House Cluj se înscrie pe un repertoriu special. Diversitatea preparatelor pe care le oferă reprezintă un punct forte. Pentru că, indiferent de gusturi, cu siguranță se va găsi cel puțin un preparat pe placul tău. Poate ești o persoană căreia îi place să meargă de repetate ori în același loc. Totuși, poate vrei să încerci de fiecare dată ceva diferit. În acest caz, Samasara Food House Cluj te va încânta cu variate provocări culinare.

Mancare Samsara Cluj

Terasa de vară, o dimensiune relaxantă a timpului

Dacă ești cucerit de arome și restaurant, atunci și terasa te va impresiona. Amenajată într-un stil boem, însă cât se poate de primitor și confortabil, terasa de vară de la Samsara este potrivită pentru un moment de respiro. Situată pe malul Canalului Morii, vei avea ocazia să te bucuri de susurul liniștitor al apei în timp ce îți răsfeți papilele cu o băutură compusă dintr-un mix inedit de arome. Iar dacă vremea nu este tocmai prietenoasă, e bine să știi că la Samsara Food House Cluj vei găsi o terasă acoperită (parțial), în caz de vreme răcoroasă poți primi o pătură pentru a te face confortabil cu temperaturile, iar cei mici se bucură chiar și de un spațiu de joacă.

Samsara Food House Cluj

Evenimente muzicale

La fiecare două săptămâni, de la ora 19:00, muzica devine un ingredient de bază la Samsara. Cu sunete de pian pe fundal, preparatele delicioase capătă noi arome. Puteți afla mai multe despre următoarele evenimente pe pagina de Facebook a restaurantului.

Samsara Delivery

Chiar dacă suntem puternic ancorați în dorințele unei ieșiri într-un astfel de loc, de multe ori timpul nu ne este cel mai bun prieten. Așa s-a gândit și Samsara. De aceea, pentru a fi mereu aproape de cei care o apreciază, are inclus și serviciu de livrare.

Contact Samsara Foodhouse Cluj: 

Adresă: Str. Cardinal Iuliu Hossu, Nr. 3, Cluj-Napoca
Telefon: (0364) 964
Mail: [email protected]
WebsiteFacebookInstagram

Orar:
Luni – Duminică: 12:00 – 23:00

Informatii de contact

Numele locatiei: Samsara Food House Cluj: mâncare sănătoasă, vegetariană & (raw) vegană
Contact: E-mail Website Facebook
Adresa: Adresă: Str. Cardinal Iuliu Hossu, Nr. 3, Cluj-Napoca
Telefon: 0364964
Orar: Luni – Duminică: 12:00 - 23:00
Locație: Încărcați harta

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (1 vot)
Rating5
5
Iulia Marc
Scrie o recenzie

Ultimele Articole