Aromele Clujului își dau întâlnire în Piața Unirii: noutăți gustoase de la restaurant 25th)

de | | 3 Minute

Aromele Clujului își dau întâlnire în Piața Unirii: noutăți gustoase de la restaurant 25th)

Ne e atât de drag Clujul văratec, cu cerul senin și oameni relaxați adunați în centrul orașului. Terasele din zona Pieței Unirii sunt doar un zâmbet și-o culoare. Una dintre ele, bine conectată la dinamica urbană, este cea a restaurantului 25th) Downtown Flavours. Aici ne oprim pentru a savura orașul, pentru a-i explora aromele.

Despre restaurant, ca un bun exemplu al modului în care vechile clădiri și spații clujene se reinventează și se modernizează, vă povesteam în urmă cu ceva timp »» Povestea 25th) din Piața Unirii 4-5. Când locurile înseamnă oameni, arome și atenție la detalii.

noutăți gustoase de la 25th (2)

Acum, aflăm bucuroși că 25th) face încă un pas mai aproape de noi, gurmanzii și pofticioșii. Din luna august, restaurantul e prezent și pe hipMenu, cu livrări în tot orașul. Prețurile rămân similare celor din restaurant, fiind puse la dispoziția clienților variate modalități de plată.

Vestea cu adevărat bună este faptul că noi preparate, special create pentru livrări, se regăsesc în meniul 25th). Salată de vinete cu roșii, salată proaspătă cu Halloumi, supă cremă de roșii cu Camembert și crutoane aromate, supă cremă de mazăre cu mentă și susan, Penne Siciliene… să vă mai spunem?… Ravioli cu ton roșu, măsline și roșii cherry sau Escalop de porc cu muguri de pin și lămâie cu piure de cartofi dulci ar fi câteva dintre bunătățile ce pot fi livrate înspre unde-ți poftește inima.

noutăți gustoase de la 25th (3)

O echipă pregătită să îți „condimenteze” evenimentele

Cei de la restaurant 25th) sunt apreciați în rândul celor care trec pragul restaurantului și pentru evenimentele tematice pe care le-au organizat de-a lungul timpului, evenimente care excelează atât gastronomic, cât și ca atmosferă și stil.

Pe lângă evenimentele proprii, 25th) vine în întâmpinarea celor care organizează evenimente pentru diverse ocazii, fie găzduind aceste evenimente în incinta restaurantului, în Piața Unirii, nr. 4-5, fie asigurând servicii de catering în locația dorită de client.

Echipa 25th) este pregătită și poate găzdui sau „condimenta” petreceri private și tematice, cine gastronomice, seri de cocktail, poate pregăti bufete suedeze inedite, coffee-break-uri aromate, meniuri personalizate și delicii culinare adecvate ocaziei.

catering 25th

Pe noi ne-au cucerit cu energia și creativitatea lor, și, desigur, cu aromele și preparatele culinare absolut delicioase! Vă recomandăm cu drag o vizită, iar dacă îi vreți prezenți la evenimentele voastre, nu ezitați 🙂

Date de contact Restaurant 25th) Downtown Flavours:

?Piața Unirii, nr. 4-5
?+40 799 112 110
f : facebook.com/25thdowntown
? Du-Joi: 10:00 – 00:00 & Vi-Sâ: 10:00 – 02:00

Program Comenzi hipMenu:

Luni-Duminică: 11:00 – 21:30

25th Piept de rata imbaiata in sos de cognac Hennessy cu piure delicios de pãstârnac