4.6/5 din 7 reviews
zbor balon cu aer cald wonderland cluj

Zbor Balon cu aer cald Wonderland Cluj

Ai visat mereu să zbori? Poate parapanta, parașuta sau senzația de cădere în gol de la bungee jumping sunt suficient de extreme. O variantă de zbor mai liniștit și relaxant poate fi zborul cu balonul cu aer cald. În Cluj, te poți înălța în văzduh cu pornire din Wonderland Cluj Resort.

Dacă ai copilărit cu romanele lui Jules Verne și ți-a ajuns în brațe „Cinci săptămâni în balon”, cu siguranță ar fi un vis împlinit! 🙂

În trecut, la începuturile zborului cu balonul, oamenii considerau baloanele a fi un fel de „monștri care respiră foc”. La aterizare, erau adesea atacate cu pietre, bâte și furci, astfel că piloții și-au făcut un obicei în a le oferi proprietarilor de terenuri șampanie pentru a-i îmbuna. În zilele noastre, oamenii privesc cu fascinație pe cer, înspre acești „monștri” ce respiră foc și slabe șanse ca piloții să mai fie atacați. Totuși, tradiția s-a păstrat, astfel că fiecare zbor este celebrat cu un pahar de șampanie și cu recitarea unor versuri – Rugăciunea Balonistului.

“Fie ca vântul să te primească cu blândețe.
Fie ca soarele să te binecuvânteze cu mâinile sale calde.
Să zbori atât de sus și atât de frumos că Dumnezeu
ți se va alătura în râs și ușor
te va înapoia în brațele iubitoare ale Pământului-Mamă.”

Balonul cu aer cald se înalță între 60 – 300 metri, însă baloanele pot zbura puțin peste vârful copacilor sau chiar la peste zece mii de metri. Se zboară cu viteza vântului, iar distanța parcursă depinde astfel de această viteză. Într-un balon, pot zbura 4 pasageri și pilotul.

Dacă una dintre dorințele tale e să zbori cu balonul, Wonderland Cluj te așteaptă cu brațele deschise și privirile înspre cer. Există tipuri diferite de zbor, cu prețuri variate:

  • Zbor captiv (ancorat) – urcare și coborâre ancorată, aprox. 5 minute – 75 lei / pers.
  • Zbor de agrement – între 30 – 60 minute în funcție de condițiile de zbor și meteo – 480 euro pentru 1,2 sau 3 persoane și 640 euro pentru 4 persoane.
  • Zbor de publicitate
  • Zbor de eveniment: Team Building unicat, Cerere în căsătorie, zi de naștere, etc. – de la 640 euro

Toate zborurile necesită programare și sunt condiționate de starea meteo.

Informatii de contact

Numele locatiei: Zbor Balon cu aer cald Wonderland Cluj
Contact: Website Facebook
Adresa: Calea Turzii 194, Cluj-Napoca 400000, Romania
Telefon: +40 740 966 337
Orar: L-D: 20:30 - 22:30 & pe bază de programare.
Locație: Încărcați harta

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (7 voturi)
Rating4.6
5
Adela Crisan Verified
2
Laura
Afacere
Experienta deosebita dar din pacate umbrita de comportamentul pilotului. Zbor scurt la limita celor 30 de minute in ciuda vremii favorabile, pilot necomunicativ si arogant.
5
Cristi
Zbor balon
Am avut un zbor minunat. Peisaje superbe, personalul foarte amabil si comunicativ. Daca va fi sa mai zbor odata cu balonul, cu siguranta o voi face aici. Multumim pt experienta!
5
Coscai Patricia
O experienta fantastica
Ieri am fost la o plimbare cu balonul cu aer cald pentru prima data cu cei de la Wonderland. Recunosc ca inainte sa ma sui in balon imi era teama, de regula imi este frica de inaltime si ma gandeam sa nu mi se faca rau dar m am gandit sa trec peste acest prag psihic si sa mi impun sa fiu curajoasa. Cel mai mult m a ajutat in acest sens chiar pilotul Alex care mi a explicat ca totul este in regula ca nu am de ce sa mi fac griji si ca este pacat sa nu ma bucur de o asa experienta. Pot sa va spun ca este fantastic, o experienta unica si ma bucur ca am avut incredere in pilot care este foarte bun si stie cum sa ii pregateasca mental pe cei care ajung sa zboare cu el. Are o atitudine pozitiva si iti ofera o experienta minunata, un zbor in siguranta care ramane o amintire de neuitat. Daca va este frica de inaltime, uitati de asta, nu are nici o legatura experienta cu balonul, este cu totul alt sentiment, foarte placut , intens, care va va face sa va simtiti liberi si fericiti, veti putea admira de sus peisaje magnifice care va vi le veti aminti toata viata. Recomand cu toata increderea aceasta experienta cu balonul , sa o faceti cu cei de la Womderland , alaturi de Alex care este un pilot foarte bun, pasionat de ceea ce face, siguranta ca veti avea parte de un zbor perfect alaturi de el si ceti ramane cu o amintire placuta pentru toata viata.
5
Iulia Marc
5
Alexandru Cosmin
De vis
Prea frumos, Am făcut o urcare oana la aprox 350 m.......fără cuvinte, o experiența la care am participat cu drag și de la care am plecat fericit împreuna cu mai 3 prieteni, pe langa am mai avut gratis și o mini partida de off Road, de vis de poveste, echipa profesionista, le mulțumesc pt zbor pe aceasta cale, comunicare, explicare frumos de ce ai de făcut ce nai voie sa faci....etc...Per total nota 10, cei care veți merge in viitor no sa va para rău:)
5
Anca
Sublim
Fetița mea de 5 ani și-a dorit mult sa urce intr-un balon cu aer cald. Fix de ziua ei i s-a îndeplinit dorința. A fost vorba de un zbor ancorat, nu la mare înălțime, fix ce trebuie pentru ce aveam nevoie. Băieții erau amuzanti, atmosfera faina. Suntem norocoși sa locuim intr-un oraș care are un minunat balon. PS: nici eu, ca adult, nu ma așteptăm sa fie așa mare.
Scrie o recenzie

Ultimele Articole