În Țara Minunilor, plictiseala nu există – Wonderland Resort Cluj

de | | 2 Minute

În Țara Minunilor, plictiseala nu există – Wonderland Resort Cluj

Unde să ieși când betoanele încep să devină sufocante iar plictiseala începe să se instaleze în perimetrul tău? Uneori, lucrurile cele mai interesante sunt ascunse la vedere, așa că nu ar fi exclus ca o Țară sau un Ținut al Minunilor să își facă apariția dintr-un șifonier magic.

Lăsând imaginația la o parte, în Cluj există adevărate oaze, în care poți să te relaxezi și să îți petreci timpul liber. Una dintre aceste oaze, este situată în Feleac și are o listă întreagă de propuneri de activități, care mai de care mai atractive. Am putea umple o listă cu dorințe, doar trecând activitățile pe care le poți face dacă treci pe la Wonderland Resort Cluj.

Trăind într-un oraș dinamic, apetitul pentru activități noi și antrenante e tot mai mare așa că ocaziile din care poți stoarce adrenalina, sunt tot mai vânate. Pe de o parte însă, activitățiile rutiniere și ritmul ridicat de lucru, ne îndeamnă să găsim activități relaxante, care să ne reîncarce bateriile. Dacă vrei să le încerci pe toate, am găsit locul perfect, unde natura se îmbină cu modernul iar relaxarea și adrenalina stau în camere alăturate.

wonder bistro

Făcând un tur virtual prin atracțiile de pe tărâmul de basm, harta arată cam așa: săli de nuntă – grădinița Alice – restaurant – terasă – spa – salină – fitness – terenuri de fotbal și tenis cu piciorul – echitație – paintball – balon cu aer cald. Un întreg complex anti-plictiseală, cu peisaje de pus în ramă și servicii de calitate, Wonderland Resort Cluj este locul ideal pentru întreaga familie.

mireasa wonderland

Și pentru că cele mai frumoase povești au final fericit, vestea că în luna august se deschide a treia sală de nunți iar parcul de aventură se anunța a fi pus în funcțiune în curând, încheie un capitol din tărâmul magic. Vă așteptăm și cu alte povești, întâmplări și aventuri fantastice petrecute aici, în Țara Minunilor.

balon aer cald

Date de contact Wonderland Resort Cluj:

Adresa: Feleacu, nr. 5 A-E
Telefon: 0740 966 337 / 0364 888 840
Facebook
Website

Foto: Facebook Wonderland Cluj Resort, Marius Neag