5/5 din 1 review
wonderland cluj activități recreative jocuri închiriere biciclete

Wonderland Cluj Activități recreative, Jocuri

Wonderland Cluj Activități recreative și Jocuri este locul în care te poți deconecta de la grijile cotidiene urbane și poți păși într-o lume lipsită de griji, unde entuziasmul, adrenalina și distracția sunt pe primul loc. Cum ajungi la Wonderland? Părăsești orașul, urcând pe Calea Turzii, pe dealul Feleacului. Vei coti spre dreapta (nu poți rata indicațiile de pe drum) pentru a ajunge într-un cadru natural ideal, unde orașul ți se întinde la picioare, cât vezi cu ochii.

Te așteaptă o lume minunată aici, într-un decor feeric. Cum te poți relaxa în mod activ și ce activități recreative și jocuri poți desfășura aici? Iată-le:

 • Grand Arena Sports – include un teren de fotbal și un teren de laptenis (tenis cu piciorul), iar în curând, Wonderland va deschide și un teren de tenis de câmp!
  Prețuri: 100 lei / oră teren fotbal, 35 lei/oră teren laptenis.
  Program: non stop.
 • Gaming Room Entertainment – include 2 mese de Biliard, Snooker, 2 mese de Ping Pong, o masă de Air Hockey, Darts, o masă profesională de Foosball (2-4 jucători).
  Prețuri: 10 lei/oră pentru biliard, ping pong, darts și foosball și 12 lei/oră pentru snooker și air hockey.
  Program zilnic (L-D): 08:00 – 22:00.
 • Închiriere biciclete Mountain Bike pentru copii și adulții.
  Preț închiriere biciclete copii: 8 lei/oră și 30 lei/24 ore (1 bicicletă)
  Preț închiriere biciclete adulți: 10 lei/oră și 40 lei/24 ore (1 bicicletă)
  Preț închiriere biciclete grup (4 biciclete): 8 lei/oră/bicicletă
  Program zilnic (L-D): 08:00 – 22:00.
 • Sanie trasă de câini – la Wonderland te poți bucura de plimbări prin natură pe sanie trasă de câini sau pe cărucior tras de câini, în funcție de particularitățile terenului. Prețurile diferă în funcție de timpul și distanța parcurse. Află mai multe detalii aici (click).
 • Paintball – unul dintre cele mai energizante și antrenante jocuri de echipă poate fi inițiat la Wonderland! Ia-ți prietenii sau colegii de muncă și servește o porție de adrenalină.
  Prețuri: 35 lei/persoană (100 bile)
  Orar: pe bază de programare.
De Wonderland Cluj Activități recreative și Jocuri te poți bucura, după cum spuneam, pe un tărâm minunat. Mai exact, face parte din lumea Wonderland Resort Cluj.

Wonderland Resort Cluj oferă printre cele mai complexe și complete pachete de activități de relaxare și petrecere a timpului liber. Astfel, ai posibilitatea de a te relaxa în piscină sau pe terasă, în grădină. Dacă preferi ceva mai dinamic, sala de fitness îți stă la dispoziție sau poți închiria biciclete pentru a explora în voie dealurile Clujului. Și mai dinamic? Poate preferi un joc de paintball, un joc de fotbal sau laptenis pe terenurile special amenajate. Pentru o relaxare deplină, te poți bucura de serviciile de masaj sau de momente petrecute în liniște la salina Wonderland. În sala de jocuri, te poți distra la o partidă de biliard sau Darts. Iar pentru o masă desăvârșită, Wonder Bistro & Bar vă așteaptă cu un meniu savuros!

Vrei ceva cu adevărat special cât timp ești oaspete la Wonderland Resort Cluj? Centrul de echitație poate să îți ofere o experiență deosebită. Iar cu adevărat inedit: proprietatea deține și un balon cu aer cald! Da, poți să zbori cu adevărat aici, la Wonderland!

Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fii în pas cu noutățile,evenimentele din Cluj, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook

Informatii de contact

Numele locatiei: Wonderland Cluj Activități recreative, Jocuri
Contact: E-mail Website Facebook
Adresa: Calea Turzii 194, Cluj-Napoca 400000, Romania
Telefon: +40 740 966 337
Locație: Încărcați harta

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (1 vot)
Rating5
5
Iulia Marc
Scrie o recenzie

Ultimele Articole