5/5 din 1 review
wonderland spa, fitness & wellness cluj

Wonderland SPA, Fitness & Wellness este locul în care te poți deconecta de la grijile cotidiene urbane și poți păși într-o lume lipsită de griji, unde sănătatea și starea ta de bine este mereu pe primul loc. Cum ajungi la Wonderland? Părăsești orașul, urcând pe Calea Turzii, pe dealul Feleacului. Vei coti spre dreapta (nu poți rata indicațiile de pe drum) pentru a ajunge într-un cadru natural ideal, unde orașul ți se întinde la picioare, cât vezi cu ochii.

Te așteaptă o lume minunată aici, într-un decor feeric. Cum te poți relaxa și îmbunătăți starea de sănătate și calitatea vieții la Wonderland Cluj?

 • Wonderland SPA – te vei putea răsfăța și relaxa în piscină, jacuzzi, saună finlandeză sau hammam (baie de aburi / saună umedă).
 • Wonderland Fitness – sala de fitness de la Wonderland este una aparte, cu un aspect deosebit, aproape feeric. Aparatele moderne și atmosfera sălii te vor face să îți menții cu încântare obiceiul de a face mișcare.
 • Wonderland Salina – da, te poți bucura și de beneficiile pentru sănătate aduse de o salină! Știați că aproape una din patru persoane suferă de astm, alergii respiratorii sau bronșită în Europa? Mai ales în cazul copiilor, medicamentele folosite pentru a trata aceste afecțiuni au efecte secundare nedorite și afectează sistemul imunitar. Wonderland Salina propune o alternativă eficientă, o terapie cu brevet științific. Efectele benefice ale sării: despersează mucoasa inflamată și aderența de bronhiole, slăbește crampele mușchilor netezi ai bronhiolelor, vindecă bolile respiratorii și are efecte de bactericid.
  Prețuri la Wonderland SPA & Fitness: 25 lei/zi (L-V) sau 35 lei/zi în weekend. Abonamentele lunare: 215 lei la Spa & Fitness, 155 lei la Spa, 105 lei la Fitness. Copiii care au vârsta sub 7 ani au intrare gratuită dacă sunt însoțiți de părinte sau tutore. Wonderland Salina: 10 lei/zi (L-D).
  Orar zilnic (L-D): 08:00 – 22:00
 • Wonderland Masaj – vei putea beneficia de masaj de relaxare / antistres, masaj anticelulitic, masaj terapeutic, reflexoterapie, masaj de întreținere, masaj anticelulitic cu miere de albine, masaj drenaj limfatic prin masaj manual.
  Prețurile variază în funcție de masajul dorit și timpul alocat acestuia între 40 lei – 65 lei / ședință ( excepție: 95 lei masajul cu miere de albine). Similar, abonamentele variază între 370 lei – 690 lei, fiind valabile pentru 10 ședințe. Detalii exacte găsiți aici (click).
  Orar: L-V: 16:00 – 22:00, S-D: 10:00 – 22:00.
 • Cursuri înot pentru copii și adulți – de inițiere, perfecționare sau grupe de avansați. Vârsta minimă este de 3 ani, iar grupele au maxim 6 cursanți. Cursurile au loc în următorul interval orar: Luni – Vineri: 17:00 – 17:50, 18:00 – 18:50 și 19:00 – 19:50. Pentru informații și programări: Prof. Alex Asztalos – 0748 054 680, [email protected] .
  Prețuri: un abonament costă 250 lei, fiind valabil 10 ședințe, timp de 5 săptămâni. Partea bună este că însoțitorii elevilor beneficiază de prețuri speciale la SPA & Fitness ( 15 lei / oră)

Wonderland SPA, Fitness & Wellness se află, cum spuneam, pe un tărâm minunat. Mai exact, face parte din lumea Wonderland Resort Cluj.

Wonderland Resort Cluj oferă printre cele mai complexe și complete pachete de activități de relaxare și petrecere a timpului liber. Astfel, ai posibilitatea de a te relaxa în piscină sau pe terasă, în grădină. Dacă preferi ceva mai dinamic, sala de fitness îți stă la dispoziție sau poți închiria biciclete pentru a explora în voie dealurile Clujului. Și mai dinamic? Poate preferi un joc de paintball, un joc de fotbal sau laptenis pe terenurile special amenajate. Pentru o relaxare deplină, te poți bucura de serviciile de masaj sau de momente petrecute în liniște la salina Wonderland. În sala de jocuri, te poți distra la o partidă de biliard sau Darts. Iar pentru o masă desăvârșită, Wonder Bistro & Bar vă așteaptă cu un meniu savuros!

Vrei ceva cu adevărat special cât timp ești oaspete la Wonderland Resort Cluj? Centrul de echitație poate să îți ofere o experiență deosebită. Iar cu adevărat inedit: proprietatea deține și un balon cu aer cald! Da, poți să zbori cu adevărat aici, la Wonderland!

Informatii de contact

Numele locatiei: Wonderland SPA, Fitness & Wellness
Contact: E-mail Website Facebook
Adresa: Calea Turzii 194, Cluj-Napoca 400000, Romania
Telefon: +40 740 966 337
Locație: Încărcați harta

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (1 vot)
Rating5
5
Iulia Marc
Scrie o recenzie

Ultimele Articole