Colț de rai la doi pași de Cluj – Wonderland Cluj Resort

de | | 3 Minute

Colț de rai la doi pași de Cluj – Wonderland Cluj Resort

Când te-ai săturat de toată agitația din oraș, de adrenalina provocată de task-urile primite la locul de muncă sau gălăgia vecinilor pasionați de bormașini, unde te retragi pentru a-ți oferi câteva momente de liniște?

Cauți un colț de rai, unde să fii doar tu cu gândurile tale, puse în ordine și neinhibate de grijile cotidiene? Din fericire, la doi pași de freamătul orașului, se află Tărâmul Minunilor. Aici poți să duci relaxarea la alt nivel iar împrejurimile sunt demne de postat pe rețelele de socializare.

Cadrul natural în care s-a înființat Wonderland Cluj Resort oferă imaginea perfectă pentru zile de pomină împreună cu toată familia. Panorama orașului surprinsă de aici generează momente magice și clipe de neuitat. Poate cuvintele au rămas niște ustensile de comunicare subestimate însă cu ajutorul imaginilor surprinse pe Tărâmul Minunilor, vă veți convinge de frumusețea locului.

Pe lângă relaxare, aici poți să te îngrijești și de sănătatea ta căci te așteaptă numeroase activită benefice pentru organismul tău: SPA, salină – cu tehnologia climatică salină, fitness, masaj, piscină sau echitație.

Terapia folosită în cadrul salinei este de ultimă generație și se dovedește a fi o metodă eficentă de tratament pentru astm, alergii respiratorii sau bronșită. Așadar, fie că vrei să te relaxezi total, să guști preparate minunate din Wonder Bistro, să încerci jocurile de echipă sau senzații tari printre nori (balon cu aer cald), la Wonderland Cluj Resort găsești cele mai variate modalități de petrecere a timpului liber.

?Foto Wonderland Resort

Date de contact Wonderland Resort Cluj:
Adresa: Feleacu, nr. 5 A-E
Telefon: 0740 966 337 / 0364 888 840
Facebook
Website