Ce activități au “locuitorii” din Țara Minunilor?

de | | 2 Minute

Ce activități au “locuitorii” din Țara Minunilor?

Într-un cadru de poveste, la câțiva pași de Cluj, se află un tărâm magic în care poposesc oameni plini de veselie și energie pozitivă. Oaspeții care ajung pe acest tărâm trebuie doar să traverseze orașul și să își rezerve din timp, locurile în camerele exclusiviste.

Oamenii care vin la Wonderland Cluj Resort sunt tratați regește pentru că decorul te poartă în vremurile glorioase în care prinții și prințesele se plimbau cu caleașca pe străzile înguste ale orașului iar aerul regal caracteriza construcțiile impunătoare.

Stilul de viață pe care îl experimentezi aici, îți lasă un gust plăcut. Tratamentul primit îți amintește cât de multe meriți și drept răsplată te poți răsfăța zile întregi în complexul luxos Wonderland Cluj Resort. Aici ți s-au pregătit activități care mai de care mai interesante: pe Grand Arena Sports poți juca fotbal sau tenis cu piciorul iar în Gameing Room Entertainment ai la dispoziție echipamentul necesar pentru biliard, snooker, ping pong, air hokey, darts și foosball.

teren wonderland

tabel wonderland

Gaming Room Wonderland

Activitățile pe care le poți face aici sunt gândite pentru a integra nevoile tuturor oaspeților, fie ei pretențioși sau nu. Distracția e universală când ai toate premisele pentru a pune în practică jocurile iar timpul liber se scurge cu viteză când ești în locuri de basm.

Ferită de aglomerația orașului, în Țara Minunilor grijile sunt dispersate de atâtea activități distractive iar aerul curat întreținut de verdeața din zonă îți oxigenează organismul și îi oferă energia necesară.

Ia-te la întrecere cu prietenii și participați la competițiile din Țara Minunilor! Regele încoronat împreună cu alaiul său, pot sărbători apoi cu o baie în piscină sau câteva ore de răsfăț în sauna hotelului.

Dacă vrei să vizitezi și tu Țara Minunilor, rezervă-ți locul în regat:

Date de contact Wonderland Resort Cluj:
Adresa: Feleacu, nr. 5 A-E
Telefon: 0740 966 337 / 0364 888 840
Facebook
Website

Loredana Giță, redactor Cluj.com
Foto sus: @andreeavaleriavesa