5/5 din 1 review
centru de echitație wonderland cluj

Centru de echitație Wonderland Cluj vă așteaptă cu ponei și cai deosebiți, alături de care puteți să descoperiți beneficiile acestei interacțiuni dintre om – animal. Puteți opta pentru cursuri de echitație în manej interior, dar și pentru plimbări și ieșiri în aer liber, la pas sau cu trăsura.

Centrul de echitație, după cum îi spune și numele, se află pe un tărâm minunat, ce își primește oaspeții cu numeroase oportunități de relaxare și petrecere a timpului liber. Wonderland Resort Cluj oferă printre cele mai complexe și complete pachete de activități de relaxare și petrecere a timpului liber. Astfel, ai posibilitatea de a te relaxa în piscină sau pe terasă, în grădină. Dacă preferi ceva mai dinamic, sala de fitness îți stă la dispoziție sau poți închiria biciclete pentru a explora în voie dealurile Clujului. Și mai dinamic? Poate preferi un joc de paintball, un joc de fotbal sau laptenis pe terenurile special amenajate. Pentru o relaxare deplină, te poți bucura de serviciile de masaj sau de momente petrecute în liniște la salina Wonderland. În sala de jocuri, te poți distra la o partidă de biliard sau Darts.

Cu adevărat special este centrul de echitație, unde poți să înțelegi cu adevărat importanța unei legături armonioase dintre om și animale și, mai ales, vei avea ocazia să descoperi minunata relație dintre om și cai, acești prieteni de nădejde ai noștri.

Pentru a ajunge pe acest tărâm minunat, vei părăsi orașul, urcând pe Calea Turzii, pe dealul Feleacului și cotind la dreapta de îndată ce observi panoul Wonderland Cluj. Adresa e simplă: Feleacu, nr. 5 A-E.

Centru de echitație Wonderland Cluj se află într-un cadru natural ideal, unde orașul ți se întinde la picioare, cât vezi cu ochii.
Pentru a-ți consolida relația cu minunații cai de aici, poți opta pentru diferite tipuri de abonamente:

  • Small – 4 ședințe – 170 lei
  • Medium – 8 ședințe (7+1 gratis) – 315 lei
  • Plus – 12 ședințe (10+2 gratis) – 450 lei

Desigur, poți opta și pentru o singură ședință, costă 45 lei și îți va permite să îți faci o idee generală despre ce ar presupune aceste cursuri. Partea bună este că un abonament este transmisibil în cadrul familiei și are o valabilitate de 90 de zile!
Totodată există și abonamente pentru avansați și posibilitatea pregătirii competiționale și sărituri peste obstacol. Cursurile se desfășoară pe suprafața întregului manej, cu ajutorul cailor de la centrul de echitație Wonderland. În plus, Wonderland oferă servicii de pensiune cai privați, ce oferă cazare, furajare, toaletaj și manej interior, opțional și antrenor, dresor și încălecare cal de personal calificat.

Informatii de contact

Numele locatiei: Centru de echitație Wonderland Cluj
Contact: E-mail Website Facebook
Adresa: Calea Turzii 194, Cluj-Napoca 400000, Romania
Orar: Pe bază de programare:
Luni-Vineri: 10:00 - 13:00 și 14:00 - 22:00
Sâmbătă-Duminică: 10:00 - 13:00 și 14:00 - 20:00.
Locație: Încărcați harta

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (1 vot)
Rating5
5
Iulia Marc
Scrie o recenzie

Ultimele Articole